Yoga online med Malin

52 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Hitta lugnet och glädjen med Malins yogapass

Träning och bra kost är viktigt för kroppen men vi ska inte glömma bort andning, lugn och att sträcka ut. Yoga är en fantastisk träningsform. Yoga handlar om att må bra i en ständigt pågående process. Att ha en kropp som fungerar så bra som möjligt. Att ha lugn och koncentration. Att hitta både vilan och aktiviteten i kropp och sinne. Att känna glädje i vardagen. Att ha goda relationer, inte minst till sig själv. Att helt enkelt göra det bästa av sitt liv! Yogan hjälper oss att rensa både mentalt och kroppsligt. Genom att utföra olika yogapositioner, asanas, tillsammans med ett medvetet andetag så kommer du att må bättre!

I den här kursen kommer du få arbeta tillsammans med yogainstruktören och gruppinstruktören Malin Schulz. Malin bor i Sälen med sin familj där hon också driver sin yogastudio Mountain Soul. Utöver träningen både föreläser och skriver hon om träning och hälsa. Idrott och fysiskt välmående har alltid varit en stor del av hennes liv och efter att ha fått diagnosen MS (Multipel Skleros) år 2002 blev allt som har med hälsa att göra ännu mer betydelsefullt för Malin.

Yoga i kombination med annat

Yoga låter oss öva på att vara i nuet och att rikta vår uppmärksamhet in till oss själva. Genom att lyssna på vår kropp och inte förställa oss kan andningen ge oss många svar på hur vår sinnesstämning är. Yoga ger en otrolig kroppsmedvetenhet vilket ger oss en bra check på hur våra system faktiskt mår. Yogan går så mycket djupare än alla andra träningsformer eftersom yogan låter oss jobba mycket med andetaget, och andningen är kanske den bästa barometern på hur vi mår både fysiskt och mentalt. Om du tränar andra saker tex löpning, styrketräning, dans, golf mm så kommer yogan även här att hjälpa dig till att få ännu bättre resultat. Yogaklasserna är ett jättebra komplement till vår andra onlineträning med Maria!

Detta får du i yogakursen:

  • Yoga –  15 min
  • Yoga – 30 min
  • Yoga – 45 min
  • Yin Yoga – 60 min
  • Yoga Nidra – Djupavslappning
  • Läsning om andning och ditt andetag
  • Läsning om yogans fördelar

Träningsprogrammen är digitala och du kan använda dessa precis hur ofta och mycket du vill under det år du har tillgång till ditt kursmaterial.

När du bokat vår onlineträning:

Du ett inlogg till ett personligt konto där allt material för yogakursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En kurs med yogapass för dig som vill hitta lugnet, rörligheten och andningen hemma
Du får
Ett personligt konto med:
- Yogapass i olika längd
- Yin Yoga pass på hela 60 minuter
- Dokument om andning
- Dokument om yoga
- Yoga Nidra - guidad djupavslappning


För vem
För dig som vill yoga hemma - passar alla även dig som inte tidigare utövat yoga
Du behöver
Yogamatta eller liknande samt en filt
Beräknad viktnedgång
Att hitta smidigheten och styrkan i yogan är inte alltid lätt men övning ger fördighet och regelbunden yoga kommer att hjälpa dig få en bättre pyskisk och fysisk hälsa vilket i sin tur kommer hjälpa dig i helt andra situationer, som viktnedgång eller andra typer av aktivteter
Pris
52 veckor - 498 kr*

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Läsning om yoga
Läsning om andning3

Yoga - 15 min
Yoga - 30 min
Yoga - 45 min
Yin Yoga - 60 min

4

Övning - guidad djupavslappning

5

En hälsosam livsstil
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!