Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt med Ulrika Davidsson

Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt är enklare än du tror. Men hur går man ner i vikt? Ibland kan det vara svårt att få igång förbränningen och viktminskningen och det kan bero på olika faktorer. Ulrikas erfarenhet som kostrådgivare visar att i dessa fall måste du ha tålamod och ge din kropp tid att känna sig bekväm med sin nya kostplan. Har du inte gått ner i vikt de första veckorna eller månaden så fortsätt och ta dessutom mått och jämför om något händer. Behöver du hjälp att gå ner i vikt? Då har du kommit till rätt ställe! Ulrika har lång erfarenhet av att jobba med kostrådgivning och har genom åren utarbetat ett koncept som bygger på matglädje, goda recept, inte så många pekpinnar och bra och stöttande coachning. Konceptet har varit framgångsrikt, mycket tack vare Ulrikas förståelse för människor som är överviktiga och är i behov av stöd och hjälp. 

 


Gå ner i vikt med dieter

Men hur går man ner i vikt då? Läs mer om vilka olika typer av dieter det finns som du kan äta efter för att gå ner i vikt. Spana in våra olika dieter vi erbjuder här!

 


Så skapar du motivation till att sätta igång med din egen viktnedgång!

Gå ner i vikt med Ulrikas kickstart

Har du provat allt för att gå ner i vikt men ingenting fungerar? Är du trött på att leva ett ohälsosamt liv, där både ork och glädje saknas – Då ska du testa en av Ulrikas viktminskningskurser! Ulrika erbjuder hjälp att gå ner i vikt, läs mer här nedan.

Ulrikas onlinekurser är mycket populära och passar alla som vill gå ner i vikt. Med hjälp av Ulrikas effektiva kostschema behöver du inte tänka själv – vi har planerat och förberett allt så det är bara för dig att följa. Oavsett om du bara vill gå ner något kilo eller om du har en stor övervikt att bli av med kan Ulrika hjälpa dig. Styrkan i Ulrikas koncept är att jag erbjuder ett brett kursutbud där du kan hitta en diet eller kostplan som passar just dig och din livssituation.

Hjälp att gå ner i vikt?

Ulrika erbjuder ett unikt koncept där du själv väljer vilken kostplan som passar dig, till exempel LCHF, Keto, GI, 800 kcal, Flexitarian, ABnoll-Metoden eller detox. Du får sedan allt kursmaterial enkelt presenterat på ditt eget konto på hemsidan. Kurslängden varierar beroende på vilken kurs du köpt men varje vecka får du inköpslista, kostplan och kaloriberäknade recept. Nyfiken på Ulrikas recept? Spana in när hon lagar några här! Du blir dessutom en del av en grupp på Facebook där du kan prata med andra som går samma kurs som du. Ulrika är delaktig i gruppen med coachning och pepp, allt för att du ska uppnå din drömvikt.


Hälsosam viktnedgång = Håll vikten efter en diet

Håll vikten efter en dietHåll vikten med Ulrikas medlemsklubb – Ulrikas Hälsobank. Vi vet att det är svårt att gå ner i vikt, och vi vet att det är ännu svårare att behålla den nya vikten! För att fortsätta behålla din nya vikt behöver du fortsätta med bra kost och motion. Det kan vi hjälpa dig med. Ulrika har skapat en alldeles egen medlemsklubb där du kan skapa dina egna kostscheman, hitta hundratals recept och få tillgång till tre färdiga kostscheman – behåll vikten, 5:2 och 800 kalorier. Varje vecka uppdateras kostschemat behåll vikten med kaloriberäknade recept som ska hjälpa dig att hålla vikten. Recepten är inte baserade på något specifik diet men de bygger oftast på lågkolhydratkost. Som en extra bonus har du alltid 10% rabatt på hela kursutbudet när du är medlem.

Nyfiken? Bli medlem och testa själv hur bra det är här.

 

 


Gå ner i vikt snabbt

Vill du gå ner i vikt snabbt men effektivt och hälsosamt? Då bör du spana in den här sidan där vi ger dig våra bästa tips för en snabb viktminskning!  


Ulrikas egen framgångshistoria

Det tog 15 år innan jag förstod att det är bara är jag som kan förändra min hälsa, och ingen annan kommer att göra det åt mig. Jag insåg också att jag faktiskt hade kraften att förändra mitt sätt att äta och välja bra råvaror, att motionera och att inse att även jag kan lyckas.


Från jag var 15 år har jag kallats ”mullig”, något som påverkade min självbild. Jag såg mig själv som tjock men när jag tittar på bilder idag så såg jag ut som en vanlig, frisk tonåring. Jag har funderat mycket på varför jag sedan blev överviktig och har kommit fram till att min självbild var fel!
Tankar skapar känslor och framför allt om man tänker negativa tankar. Detta var orsaken till att jag vid 30 års ålder vägde nästan 100 kg och min övervikt var ett faktum. Visserligen hade jag fött två barn men efter att rannsakat mig själv insåg jag att jag åt för mycket och alldeles fel, samt var lat och inte uppskattade motion.

Den 1 februari, 2002 föll ”poletten” ner efter att jag hade läst om lågkolhydratkost, på den tiden GI metoden. Den dagen gjorde jag en radikal förändring i mitt liv. På 7 månader tappade jag 30 kilo genom att utesluta kolhydrater i form av ris, pasta, bröd och socker och jag började röra på mig. För första gången i mitt liv kände jag mig tillfreds och nöjd. Nu, efter 18 år har jag skaffat mig en lång erfarenhet och mycket kunskap om såväl näringslära, förbränning, sjukdomar och hur man ska leva ett hälsosamt liv som stärker kroppen. Jag har gett ut 31 kokböcker inom lågkolhydratkost och inspirerat 100 – tusentals människor till ett friskare, lättare och hälsosammare liv.