Mina bästa viktminskningskurser

Här tipsar jag om mina bästa viktminskningskurser och ger dig mina bästa tips och tricks för hur du snabbt och enkelt går ner i vikt.

Så lyckas du med din viktminskning! 

Har du provat allt för att gå ner i vikt men ingenting fungerar? Är du trött på att räkna kalorier och undvika alla sociala sammanhang för att du är osäker på vad du kan äta? Då ska du testa en av mina viktminskningskurser!

Gå ner i vikt med Ulrikas kickstart!

Mina viktminskningskurser är mycket populära och passar alla som vill gå ner i vikt. Med hjälp av mina effektiva kostscheman behöver du inte tänka själv – jag har planerat och förberett allt så det är bara för dig att följa. Recepten är lättlagade och jag utlovar sann matglädje!

viktminskning med dieter

Resan mot drömvikten – 4 tips för att lyckas:

  1. Lågkolhydratkost

Du har säkert hört talas om GI-metoden såväl som LCHF, Paleo, Stenålderskost, Atkins och Montignac? Det är alla ”metoder” som bygger på en lågkolhydratkost där du drar ner på eller helt utesluter snabba kolhydrater. Alla mina kurser bygger på en kolhydratsfattig kost eftersom det är en metod som verkligen fungerar. Läs mer om lågkolhydratkost här. 

  1. Periodisk fasta

Periodisk fasta har blivit otroligt populärt och begrepp som 5:2 och 16:8 har tagits sig in i var människas vokabulär. När du kombinerar lågkolhydratkost med periodisk fasta går du ner i vikt snabbare och såväl blodsocker, blodtryck och blodfetter kan påverkas positivt. Du kan läsa mer om fasta här.

  1. Träning, träning, träning

När du tränar ökar din förbränning och du kommer börja se resultat på vågen. Mitt tips är att du lägger in dina träningspass när du har som högst förbränning. Därför ska du träna på fastande mage och det är innan frukost, innan lunch eller före din middag. Du har den bästa fettförbränningsperioden 3 timmar efter en måltid. Då är kroppen inställd på energiförbrukning istället för energilagring. Läs Ulrikas blogginlägg om träning och förbränning här.

  1. Vila och återhämtning

Kroppen behöver återhämtning och vila för att du ska få resultat. Därför är bra återkoppling lika viktigt som träning och kost när du vill gå ner i vikt. Stress och sömnbrist kommer inte hjälpa dig att tappa dom där extra kilona därför stresshormonerna adrenalin, noradrenalin och kortisol drar ner din förbränning.

Keto Dieten, 20-kilosklubben och 800 kcal:  

Balansen mellan viktnedgång och hälsa är det primära i alla mina kurser. När du har valt vilken kurs du vill gå kommer jag, under hela kursperioden, coacha och peppa dig för att du ska lyckas. Oavsett om du vill gå ner några snabba kilon på två veckor, eller vill ge dig på en 66 day challange så vill jag att du ska kunna leva och äta gott, utan att kompromissa med ditt viktmål.

Du hittar alla mina kurser här! 

Bra mat i matlådan

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!