Så här väljer du kurs

Alla mina kurser är baserade på matglädje och personlig coachning. Kostscheman och recept bygger på en lågkolhydratkost där du äter olika mängd kalorier varje dag. Resultatet blir en Kickstart!

Jag kombinerar den hälsosamma lågkolhydratskosten med periodisk fasta, vilket innebär att du äter olika mängd kalorier varje dag, mellan 500 – 2500 kcal/dag för att ha en hög förbränning. Du behöver inte räkna kalorier utan det finns med i dina kostscheman för den kurs du väljer.

Mina baskurser Kickstart Basic, 800 kcal och Vego lär du dig grunderna i lågkolhydratskosten och varför periodisk fasta är hälsosamt för dig. Det är lättlagade recept och du äter efter en naturlig kostplan där du minimerar socker, snabba kolhydrater, halvfabrikat och onödiga tillsatser. Dessa kurser innehåller coachningsfilmer som gör att du kan etablera en hälsosam livsstil på lång sikt men också få snabbat resultat vilket är viktigt för motivationen. Du kan välja 2,4 och 6 veckor i dessa kurser och eftersom recepten är olika i dessa kurser kan du t ex gå 12 veckor i din favoritkurs.

I mina kurser 5-kilos, 10-kilos och 20-kilosklubben har du ett tydligt viktmål att uppnå under en specifik tid. Det här är effektiva och lit tuffare kurser som ger resultat.

Jag gör alltid en säsongskurs och dessa byts ut varje vinter, vår, sommar och höst och bygger på en lågkolhydratkost med säsongens råvaror. Dessa hittar du under våra 2-veckorskurser på kurssidan.

Bland mina Specialkurser hittar du unika kurser för olika behov och du kan läsa mer här om dessa och se vad just du behöver just nu. Dessa kurser varierar i längd, allt från 1 vecka till 12 veckor.

För dig som vill ha en långsiktig förändring gällande din hälsa och dina kostvanor rekommenderar jag att börja med en av våra längre kurser på 6 veckor eller mer.

Vill du göra en kortare kickstart för snabba viktresultat eller om du vill prova hur kurserna fungerar för dig rekommenderar jag 2 veckors kurserna.

Läs mer om lågkolhydratkost här:

Läs mer om fasta här.

GI metoden

GI-metoden passar alla som vill leva hälsosamt! Kostscheman och recept passar dig som är aktiv och tränar mycket och dig som vill äta lite mer kolhydrater som till exempel quinoa, matvete, bröd och frukt. GI-metoden fungerar också bra om du har familj och vill laga samma mat till hela familjen.

Klicka här för aktuella kurser med GI-inriktning

 

LCHF

LCHF-metoden bygger på att du äter lite kolhydrater och i stället mer fett. Passar dig som gillar att animaliskt protein som kött, fisk, skaldjur, kyckling och gillar fett i from av gräddsåser, ostar och smörbaserade såser. Istället för pasta, ris, potatis, rotfrukter och bönor äter du grönsaksrätter som tillbehör. Denna kostplan lämpar sig bra för typ 2-diabetiker och för dig som har ett starkt sötsug och vill få hjälp med det.

Klicka här för aktuella kurser med LCHF-inriktning

 

Vego

Passar dig som är vegetarian eller som bara vill njuta av  vegetarisk kost under en tid och få inspiration till att laga vegorätter. Mina vegetariska rätter bygger på en lågkolhydratskost med vegetabiliskt protein, bra fetter och rikligt med grönsaker, frukt och bär.

Klicka här för aktuella kurser med VEGO-inriktning

 

Specialkurser

Passar dig som har ett tydligt mål med att gå en kurs och har ett speciellt behov i någon form. Behöver du få en bättre tarmflora eller hjälp med hormonella obalanser? Läs mer under mina specialkurser.

Klicka här för aktuella specialkurser

Säsongskurser

Under varje årstid gör jag nya, inspirerande kostscheman och recept som passar årstiden. Här kan du välja mellan Vinter Turbo, Hälsosam Påsk, Sommar Turbo, Summer Shape, Höst Kickstart eller Hälsosam jul. Håll utkik här efter säsongens kurser.

Klicka här för aktuella säsongskurser

Träning & yoga

Passar dig som vill kombinera hälsosam mat med träning. Du får hjälp av en instruktör med såväl träning och yoga.

Klicka här för aktuella kurser med Träning & Yoga

Exempel på hur dagar kan se ut i mina kurser:

Dag 1

Frukost: 2 kokta ägg med 1 msk majonnäs (293 kcal)

Lunch: Arabiska ägg (191 kcal)

Middag: Quinoasallad med halloumi och granatäpple (315 kcal)

Dag 2

Frukost: Äggröra med skinka, kiwi och kaffe (325 kcal)

Lunch: Paprikasoppa (121 kcal)

Middag: Laxfilé med kräftröra (647 kcal)

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!