Keto

2 | 6 | 12 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

En av våra mest omtyckta och effektiva kurser är Keto. Det har varit en populär kosthållning enda sedan den lanserades och populariteten håller i sig, inte bara hos oss utan runt om i världen är keto en kosthållning som allt fler anammar. Den stora anledningen är troligtvis att den är så effektiv för viktnedgång och dessutom är det enkelt att tillaga recept som passar för denna kost.

Kursens innehåll

Periodisk fasta

Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Allt för att maximera din viktnedgång!

Matglädje

Trots strikt lågkolhydratkost så har Ulrika skapat recept med mycket matglädje och njutning.

Resultat

Målet med Keto är att hamna i ketos, vilket betyder att man har en hög förbränning.

Vad är Keto?

Keto är en utveckling av LCHF men ett steg striktare. Kostschemat består av mycket protein och relativt mycket fett som vi i vårt kursutbud kombinerar med periodisk fasta. Målet med Keto är att hamna i ketos. Det händer när du tömmer dina kolhydratsdepåer och använder det lagrade fettet som energikälla i kombination med den energi du får genom fettet och proteinerna i din kost. I min Ketokurs ligger du på ett dagsintag av kolhydrater på mellan 15-30 g de flesta dagarna och vissa dagar upp till 50 g (när du väljer dessert och vin) Detta är ett snabbt sätt att få tydligt resultat, du tappar ca 1-2 kg i veckan om du håller dig till kostplanen.


Ulrikas Ketokurser

Du kan välja att gå 2, 6 eller 12 veckors kurs (observera att 12 veckors kursen bygger på de andra kurslängderna). Upplägget på kurserna är att 2- veckors kursen är en nivå striktare medan vår 6-veckorskurs är något mer tillåtande.

Oavsett vilken kurs du väljer är matglädje en viktig ingrediens i Ulrikas arbete. Även om man väljer en tuffare kurs ska matglädjen alltid finnas med. Ulrika arbetar med att göra recepten smakrika och spännande. Visst går det att äta striktare Keto under lång tid men då får man göra avkall på såväl smaker som utseende på rätten vilket kanske inte är så kul som en permanent livsstil. En hållbar och hälsosam livsstil innehåller också njutning,  därför har Ulrika valt att i 6-veckorskursen lägga in något litet extra då och då som ett glas vin eller en dessert. Vill man ha en striktare variant är detta givetvis frivilligt och man kan då ta beslutet själv att hoppa över detta och dra ner ytterligare på grönsaker i recepten.

Här är några av kursernas rätter:

 • Tacowrap
 • Kycklinggratäng med vitkålssallad
 • Torskrulle med champinjoner, sparris och bacon
 • Avokadomacka med ägg och bacon
 • Paprika och tomatsoppa med gremolatatopping
 • Asiatiska räkor med sjögräsnudlar
 • Oopsis med ost och skinka
 • Ketopizza
 • Gratinerad Chévre med grönsaker och pesto
 • Ajvar och fetaostbakad laxfilé

Detta får du lära dig i Ketodieten:

 • Grunderna i Keto
 • Matglädje i köket med nya recept som bygger på 75E% fett, 20E% protein och endast 5E% kolhydrater.
 • Mycket lättlagade recept som passar såväl till lunchlådor och mättande middagar.
 • Följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
 • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

Kursen Keto förklarar vad du behöver göra för att uppnå ketos, hur du behåller tillståndet samt hur du utforskar följdeffekterna och den inverkan den har på kroppen. Du lär dig allt om den mat din kostplan ska innehålla och hur du planerar dina måltider, när du äter ute och hur du ska jobba med din motivation under dessa veckor.


Grön keto

Vill du prova en annan typ av Keto där kosten bygger mer på vitt kött så som fisk, kyckling och skaldjur samt mer vegetabiliska fetter och mindre laktos? Kika då på Ulrikas kurs Grön Keto som finns som 6-veckorskurs i vårt kursutbud – klicka här för att komma till kursen!


Glöm inte att spana in våra nya kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat Ketodieten:

När du har bokat din Ketokurs får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Ketodieten ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En hälsokurs med fokus på vikt och att uppnå ketos
  "Fantastisk kurs med så god mat och snabbt resultat" - Lena, 45 år i Sundsvall
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kalori- och kolhydratberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer och matlagningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill gå ner i vikt snabbt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
4 veckor - 6 kg
6 veckor - 10 kg
12 veckor - 12 - 14 kg
Pris
2 veckor - 598 kr
4 veckor - 998 kr
6 veckor - 1398 kr
12 veckor - 2298 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Jag är supernöjd med resultatet och god och enkel mat!

/ Marie

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!