Frågor och svar

Här hittar du svaren på några vanliga frågor. Hittar du inte svaret på din fråga nedan är du såklart välkommen att kontakta oss.

Anmälan

Nej, eftersom allt kursmaterial finns att hämta under mitt konto här på hemsidan så kan du gå kursen och genom att bara ta del av dokumenten, men du missar då den viktiga coachningen från Ulrika och teamet som sker på Facebook. Det är nämligen i den slutna gruppen på Facebook som du har kontakt med Ulrika Davidsson och hennes team och där har möjlighet att ställa frågor och inhämta kunskap och få peppning från de andra kursdeltagarna.

Om du har frågor och inte är med i Facebookgruppen så kontaktar du info@ulrikadavidsson.se

Din ångerrätt upphör att gälla efter 14 dagar alternativt när du har tagit del av kursmaterialet, det är då inte möjligt att byta kurs eller ånga ditt köp. Har du råkat välja en kurs som du redan har gått eller snabbt inser att du behöver hjälp med att välja en kurs som kanske passar dig bättre så går det bra att byta till en likvärdig kurs. Vår kundsupport hjälper dig info@ulrikadavidsson.se

Du kan starta kursen när du vill, du börjar kursen samma dag eller inom kort från och med dagen du anmäler dig. Du får tillgång till “Mitt konto” samt gruppen på Facebook samma dag som din bokning har gjorts. Du har tillgång till ditt kursmaterial i 365 dagar.

Vissa kurser har fasta kursstarter.

Ja det går faktiskt utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag för de flesta av våra kurser*. Det som är extra bra är att många får en summa högre än vad våra kursavgifter är vilket gör att du antingen kan kombinera någon av våra kurser med något annat som är friskvårdsberättigat, eller om du känner att du behöver mer hjälp under året, använda ditt friskvårdsbidrag till fler kurser hos oss. Smart va?!

Men hur gör man då?

Alternativ 1. Företaget du jobbar på kan ansluta sig till, Benify,  ePassi eller Wellnet tre onlinesystem för just friskvårdsbidrag, där de flesta av Ulrika Davidssons kurser finns upplagda. Du gör ditt köp på någon av hemsidorna, blir kontaktad av oss med information om hur du kommer åt din kurs, och sen är du redo att köra igång!

Alternativ 2. Om din arbetsgivare accepterar att du köper din kurs direkt på vår hemsida så kan du också välja att göra det. Om du väljer detta alternativ är det viktigt att du sparar kvittot på ditt köp från oss som du sen ger till din arbetsgivare. Vill din arbetsgivare att ditt personnummer ska vara synligt på kvittot så ange detta vid köpet, det är inget som krävs från vår sida. Denna typ av information sparas inte i våra system med hänsyn till GDPR.

*de kurser som inte stöds av detta är exempelvis KBT samt kursen Food prep.

Du får en orderbekräftelse och ett kvitto 1 timme efter du har gjort ditt köp. Det mailas till den e-mailadress du angett vid köpet. På kvittot får du information och inloggningsuppgifter till “Mitt konto” samt en länk till den slutna gruppen på Facebook. Du hittar även länk till gruppen i kursmaterialet på ditt konto.

Har du inte blivit godkänd i gruppen på Facebook? Vi godkänner alla förfrågningar manuellt under dagtid söndag till fredag. Tänk på att det namn du använt vid ditt köp av medlemskap eller kurs måste överensstämma med det namn du har på ditt Facebookkonto. Mejla info@ulrikadavidsson.se om det är något vi behöver veta.

När du köper en kurs från vår hemsida kan du välja att betala med Swish, faktura, kort, direktbetalning via internetbank eller så kan du dela upp summan och betala lite varje månad. All betalning förutom swish hanteras via vår externa betallösning Payson by Svea. Du behöver inte ha något konto hos Payson by Svea sedan tidigare, utan allt hanteras smidigt och säkert via vår hemsida. När ditt köp har gått igenom hos Payson by Svea får du en bekräftelse på detta i din mailkorg.

Medlemskapet i Ulrikas Hälsobank kan endast betalas med betalkort eller autogiro. Hanteringen fungerar på samma sätt som ovan. När du blir medlem i Ulrikas Hälsobank får du en smidig tillsvidareprenumeration. Medlemskap har en bindningstid på 3 månader (min. kostnad 447 kr)  men efter detta kan du när som helst avsluta din prenumeration på Hantera mitt medlemskap som du hittar i menyn i medlemskapet på Mitt konto.

Hur går det till?

Under kursen får du bra tips och råd för hur du ska fortsätta efter kursen är slut. Vår rekommendation är att du fortsätter med en lågkolhydratkost i kombination med 5:2 fasta och 16:8 fasta, men du anpassar själv hur strikt du vill vara, mer information om detta finns i kursmaterialet. Är det så att du inte vill fasta är det såklart valfritt. Vi erbjuder även ett stort kursutbud med kurser som passar som fortsättning om det är så att du vill gå flera kurser.

Många av våra kunder väljer även att gå med i Ulrikas Hälsobank som är vårt medlemskap. Där får tillgång till närmare 2000 kaloriberäknade recept. Varje vecka får du dessutom ett nytt kostschema som bygger på just att behålla vikten. Klicka här för att läsa mer om Hälsobanken!

Våra Facebook-grupper är för många kunder en väldigt  viktig och omtyckt del av våra kurser. Många deltagare är mycket engagerade i grupperna och delar innehåll om sin hälsoresa samt peppar varandra. Grupperna är en viktig del i att många lyckas så bra med våra kurser, man får ett bra stöd från Ulrika och teamet när det känns tufft och kan även peppa andra som möter motgångar. Coachningen är ett sätt att lära sig mer om kost, träning och hälsa i stort. I grupperna kan du ställa dina frågor och bolla funderingar och få svar ifrån Ulrika och hennes team.

Ulrika livesänder varje söndag i Facebookgruppen Ulrikas Hälsovärld och även i kurser i många av kurserna främst med fasta kursstarter.

Nej, generellt byter vi inte ut recepten i kurserna med undantag för säsongskurserna, dvs Höst, Sommar, Vinter och Vår, då anges även denna information i kursbeskrivningen. Har du gått en kurs ska du alltså inte välja samma igen, utan välj en kurs du inte har gått tidigare.

Det är inget måste att träna under programmet, du kommer gå ner i vikt ändå. Vill du träna rekommenderar vi att du tar det lugnt med träningen de två första veckorna av programmet så att kroppen först får vänja sig vid den nya kostplanen. Lugnare träning som promenader fungerar bra. När du känner dig redo att börja träna rekommenderar vi att träna på icke fastedagar så det inte blir för tufft. Är du van vid lågkolhydratkost så kan du ofta fortsätta med din träning som vanligt, det viktigaste är att du känner efter hur det känns i kroppen. Om du väljer att gå 10 kg klubben kan du utesluta träningen under dessa veckor eller endast genomföra lugnare träning som tex promenader.

I kurspresentationen hittar du förväntad viktminskning för respektive kurs/kurslängd. Viktminskningen är dock individuell och baserad på om du har en övervikt från början och att du följer kostscheman så strikt. Tänk igenom vad ditt hälsomål är och hur du ska lägga upp en bra plan för att nå dit. Känner du dig osäker på hur du ska tänka kan du alltid chatta med oss på hemsidan så försöker vi hjälpa just dig i din planering och kursval.

Ja du kan absolut följa kostschemat även om du reser, det gäller bara att planera lite extra och förbereda sig. I kursmaterialet får du tips på hur du ska tänka om du ska resa iväg. Vet du med dig att du ofta reser kanske du kan kika på kurser som innehåller mat som är enklare att äta på restaurang. Keto är ett perfekt exempel på kurs som innehåller mat som oftast går att äta på restaurang där man ofta kan be om att få kött/fisk serverad med en grönsallad och sås istället för tex potatis eller liknande.

På Ulrika Davidsson är vi mycket stolta och glada över våra nöjda kunder. När vi genomförde en kvalitetsundersökning bland våra kunder var  hela 98% av de tillfrågade kände sig nöjda med våra kurser, medlemskap och vår personliga coaching.

Vi strävar efter att alla våra kunder ska känna sig nöjda med det vi erbjuder och framförallt att du ska vara nöjd med din resa mot ett härligare, gladare och friskare liv. Därför erbjuder vi dig som kund vår nöjd kund-garanti. Vi vill att vår garanti ska göra att du känner dig trygg med att låta oss hjälpa dig på din hälsoresa.

Garantin innebär att vi försäkrar oss om att du blir nöjd med recept, scheman och coaching. Skulle du inte vara nöjd så åtgärdar vi bristerna och byter ut eventuellt felaktig information du kan ha fått från oss. Om det skulle vara så att vi brustit så att du inte kunnat tillgodogöra dig hela kurstiden, kompenserar vi dig med förlängning som står i proportion till den tid vi brustit.

För att du ska kunna använda dig av garantin måste du återkomma med hur vi brustit inom 2 dagar så att vi får möjlighet att ställa till rätta och göra det bästa vi kan för dig – utan att du förlorar tid eller tappar tråden. Läs mer om vårt utbud och hör gärna av dig till oss på info@ulrikadavidsson.se inför ditt köp, eller kursstart, om något känns oklart.

Du kan absolut gå med i kursen om du bara vill äta hälsosamt fantastisk god mat och inte gå ner i vikt. Lägg då till större portioner och även extra kolhydrater om du tränar mycket.

När du gjort ditt första köp hos oss får du inloggningsuppgifter via ett mail från oss.  Där hittar du ditt egna konto som ligger på vår hemsida. Det är här du hittar ditt kursmaterial och/eller ditt medlemskap i Ulrikas Hälsobank. Väl inne kan du byta till ett eget lösenord under Mina Sidor – Kontouppgifter. Mailadressen är alltid den du uppgav i ditt köp. Ska du köpa ny kurs eller lägga till ett medlemskap rekommenderar vi att du är inloggad om du har ett konto sedan tidigare. Då ser du specialpriser och kursmaterialet hamnar smidigt på ett och samma ställe.

På Mitt konto kan du alltid se de köp du gjort på sidan samt de kurser du har tillgång till. Du har tillgång till kursmaterialet 365 dagar från det att köpet har genomförts.

Mitt konto är inte samma sak som Ulrikas Hälsobank som är vår kundklubb/medlemskap. Däremot kan du både ha ett konto för kurser samtidigt som du är med i Hälsobanken då detta är tänkt att komplettera varandra och framförallt vara ett stöd för dig mellan de olika kurserna.

Kvitton på dina köp hittar du under rubriken kontodetaljer/mina köp.

Nej, eftersom allt kursmaterial finns att hämta under mitt konto här på hemsidan så kan du gå kursen och genom att bara ta del av dokumenten, men du missar då den viktiga coachningen från Ulrika och teamet som sker på Facebook. Det är nämligen i den slutna gruppen på Facebook som du har kontakt med Ulrika Davidsson och hennes team och där har möjlighet att ställa frågor och inhämta kunskap och få peppning från de andra kursdeltagarna.

Om du har frågor och inte är med i Facebookgruppen så kontaktar du info@ulrikadavidsson.se

Recept/kurser

Nej, generellt byter vi inte ut recepten i kurserna med undantag för säsongskurserna, dvs Höst, Sommar, Vinter och Vår, då anges även denna information i kursbeskrivningen. Har du gått en kurs ska du alltså inte välja samma igen, utan välj en kurs du inte har gått tidigare.

Det går bra att byta hela dagar med varandra, men försök att hålla dig till programmet så gott det går för bästa resultat. Tänk på att byta dag med en liknande dag kalorimässigt.

Det går bra att byta plats på lunch och middag så att det passar din dag på bästa sätt. 

Det går bra att byta ut ingredienser i recepten mot liknande råvaror, t ex nötfärs mot kycklingfärs och fläskkött mot kyckling, grönsaker mot andra grönsaker. Men prova gärna receptet innan du gör det för det kanske är godare än du tror!

Recepten är enkla och lättlagade och du behöver inte vara bra på att laga mat för att klara av att laga Ulrikas recept. Du kan välja kursen Laga Lätt som en start där det är ca 5 huvudingredienser för den enklaste matlagningen.

Recepten är goda, näringsrika och nyttiga, så hela familjen kan äta samma mat. Lägg till större mängd och komplettera med långsamma kolhydrater för barnen och de som inte följer programmet så passar maten utmärkt för hela familjen.

 

Steg 1 – Lägg recept i varukorgen

Under recept och veckomenyer finns en lila köpknapp.
Exempel:
Första gången man klickar på köpknappen öppnas receptshoppen som syns som en ikon om man
surfar i mobilen eller som en flik till höger i sidan om man surfar på datorn.
Receptshoppen kan minimeras genom att man klickar utanför shoppen alternativt klickar på
symbolen.

Steg 2 – Ange postnummer och välj butik

Ange postnumret och välj hur du vill handla.
Handla online: Innebär att varukorgen kan flyttas till någon av de anslutna onlinebutikerna.
Handla själv i butik: Innebär att en inköpslista med den valda butikens produkter och priser mailas. Detta alternativ ska väljas om man föredrar att handla själv i butik. Observera att sortiment och priser kan variera mellan olika butiker inom samma kedja. Man kan närsomhelst ändra sitt val av butik.

Steg 3 – Skapa varukorg

Efter att postnumret registrerats hamnar valda recept i ”Min meny” och receptens pris per portion
och totalpris för varukorgen visas. Genom att klicka på ”pil ner” så kan man ändra antal portioner samt ta bort hela receptet.

Nästa steg är att klicka på ”Till varukorgen” som tar dig till en lista med ”Mina varor”.

Mina varor

Det finns ofta en stor mängd alternativa varor att välja för att laga ett recept.

Exempel: Det finns just nu 47 olika produkter Olivolja.

När man först kommer till Min varukorg visas Rekommenderade produkter. Man kan ändra valet genom att klicka längst upp och välja t ex ”Lägst pris”, ”Mest EKO” eller ”Premium”.

Rekommenderat är en kombination av Lägst pris och varor som har hög kvalitet.

Lägst pris innebär att Iboost letar upp de produkter som gör att du kan laga recepten till
lägsta kostnad per portion. Det innebär att frysta varor och kedjans egna varor kommer
väljas i större utsträckning

Mest Eko innebär att Iboost väljer Ekoprodukter om det finns.

Premium innebär att Iboost väljer färska varor i stället för frysta samt premiumvarumärken i
stället för kedjornas egna varumärken.

Observera att prisskillnaden mellan de olika alternativen delvis beror på olika förpackningsstorlekar.

Man kan även byta ut enskilda produkter genom att klicka på ”pil ner” symbolen och sedan ”Byt ut”. Välj den varan som du vill ha i stället.

Ta bort varan helt genom att minska antalet till 0 ifall du redan har varan hemma.

Längre ner i listan kommer produkter som delas mellan olika recept:

Längst ner i listan kommer produkter som du förväntas ha hemma.

Om du saknar en vara är det bara att klicka på ”plus tecknet” och lägga till varan i inköpslistan.
I steget ”Mina varor” kan man även lägga till fler varor som behöver handlas:

Man kan gå fram och tillbaka mellan ”Min meny” och ”Min varukorg” genom att klicka i toppen av
sidan eller Tillbaka knappen i botten av sidan:

Steg 4 – Prisjämför

Innan köpet slutförs kan man prisjämföra varukorgen genom att klicka ”Prisjämför”. Jämförelsen görs mellan vald handlare och produkturval, exempel nedan: Hemköp / Rekommenderat med annan handlare och produkturval som väljs i menyn till höger.
Tex Willys.se/Rekommenderat 119 kr billigare än Hemköp.se/Rekommenderat.

Obs!
• Extravaror och eventuella leveranskostnader prisjämförs inte för närvarande.

• Tänk på att de olika butikerna kan ha olika förpackningsstorlekar för en specifik ingrediens i
recepten vilket naturligtvis kan innebära en prisskillnad.

Man kan även prisjämföra inom samma butik. Exempel Lägst pris jämfört med Mest Eko.

Observera att det är vanligt att vissa Eko varor sälj i större förpackningar jämfört med icke
Eko vilket innebär en naturlig prisskillnad.

Efter prisjämförelsen kan antingen byta till det alternativ du jämför med eller fortsätta med ditt
ursprungliga val av butik.

Steg 5 – Genomför köpet

Handla själv i butik med inköpslista i mobilen
Om du har valt alternativet ”Handla själv i butik med inköpslista ” så skapas inköpslistan genom att klicka på knappen ”Maila inköpslista” Du kan välja att ge din inköpslista ett namn innan den mailas till dig: Inköpslistan skapas och kan delas med andra.
Observera att priser och sortiment kan avvika mellan butiker inom samma kedja!!

Handla online
Om du har valt alternativet ”Handla online – hemleverans eller hämta i butik” så flyttas varukorgen till vald onlinebutik genom att du loggar in i butiken via iboost.
Steg 1 – Klicka på knappen till vald onlinebutik:
Steg 2 – Ange dina inloggningsuppgifter i iboost och klicka login. Vissa butiker erbjuder också möjligheten att logga in med bankid. Om du inte har ett konto i den valda butiken klickar du på knappen ”Skapa konto” och registrerar därefter ett konto i den valda onlinebutiken.

Steg 3 – Iboost flyttar varukorgen till vald butik
Den valda onlinebutiken öppnas i ett nytt fönster. Ibland hindrar webbläsaren att nya fönster
öppnas automatiskt och då klickar du på knappen nedan för att öppna den valda onlinebutiken.

OBS! Du kan behöva logga in igen i den valda onlinebutiken.
När du har loggat in i onlinebutiken ligger dina varor i varukorgen. Det kan hända att inte alla varor flyttats över och då kommer det upp ett meddelande som berättar vilka varor som ej flyttats över från iboost till den valda onlinebutiken.
Steg 4 – Välj leveranssätt och slutför köpet i den valda onlinebutiken
Steg 5 – Töm din varukorg i iboost
När köpet är gjort klickar du på Töm varukorgen i botten på sidan. Du kan välja att tömma
varukorgen utan att spara din historik eller att logga in/skapa konto för att kunna se ditt köp och
hitta alla köpta recept under rubriken Laga.

Vanliga frågor

• Kostar det extra att använda Iboost?
Tjänsten kostar inget extra. Det är samma priser som att handla direkt från butiken.
Iboost ingår i ditt Ulrika Davidsson abonnemang.

• Är det någon bindningstid?
Det är ingen bindningstid.

• Får man poäng från butiken?
När man handlar online får man poäng som vanligt eftersom man är inloggad i butiken.
I fysisk butik är det precis som vanligt med skillnaden att ni har en inköpslista med rätt varor.

• Varför saknas butiker?
Iboost arbetar med att lägga till ICA som valbar butik inom kort.
Målet är att lägga till samtliga butikskedjor vartefter.

• Varför är det inte alltid samma priser i Iboost och butiken?
Iboost Life hämtar priser och sortiment från olika källor på internet.
Olika kedjor har olika prissättningsstrategi mellan onlinebutiker och fysiska butiker
och därför kan sortiment och priser avvika.
Iboost strävar att alla ”Rekommenderade butiker” skall ha rätt priser i Iboost för de
viktigaste råvarorna i matlagning som också utgör merparten av kostnaden (ex: protein, grönsaker och övriga dyrare varor).

• Vad händer om det är något fel i leveransen?
Din beställning görs i den onlinebutik du väljer. Frågor kring leveranser, reklamation
och saknade varor hanteras av respektive butiks kundservice.

• Vart vänder man sig om man har frågor om tjänsten eller behöver hjälp?
I toppen av sidan finns en kundservicesymbol. Här kan du ställa dina frågor:
Alla Iboost relaterade frågor kan också mailas till: hej@iboost.life
i strävar efter att svara samma dag

Specialkost/Allergier

Ja, det är bara en fördel för dig att gå en kurs då, eftersom kursen bygger på lågkolhydratkost och detta ger ofta väldigt god effekt. Rådgör alltid med din läkare innan du minskar ner på din medicinering.

De allra flesta recepten är helt glutenfria. De recept som innehåller mjölk och laktos går att byta ut mot laktosfria alternativ.

Vissa av recepten är vegetariska och de recept som innehåller animaliskt protein kan bytas ut mot vegetariskt alternativ. Men vi har även helt vegetariska/veganska kurser för dig som föredrar det. Väljer du att gå en kurs där ändringar i recepten behöver göras kan vi ge tips på vad du kan byta mot i den Facebookgrupp du får möjlighet att vara med i.

Fasta

Vi arbetar med tre olika fastemetoder i våra kurser, här nedan kan du läsa om dessa.

1. 5:2 fasta – Du äter under 500 kalorier som kvinna och 600 kalorier som man under 2 dagar per vecka.

2.16:8 fasta – Du hoppar över frukost och äter ditt första mål vid lunch, på så sätt får du en fasta på 16 timmar, förslagsvis från klockan 20:00 på kvällen till 12:00 dagen efter.

Vattenfasta – Förekommer i ett urval av kurserna, om vattenfasta förekommer anges det i beskrivningen. Att vattenfasta betyder att du under 4 dagar dricker enbart vatten, mineralvatten, kaffe och te utan mjölk, en kopp misosoppa eller buljong. Passar framförallt dig som upplever att det är svårt att gå ner i vikt (och inte får de resultat du önskar). Under en vattenfasta återställs kroppens hormonella balans och fettförbränningen sätter fart.

Fastan är valfri och kan uteslutas om du inte vill eller kan fasta av olika skäl

Villkor & Ångerrätt

Att bli kund hos Ulrikas Kickstart innebär att du som Kund skall känna dig trygg med ditt köp. Som privatkund har du rätt till 14 dagars ångerrätt. Din ångerrätt börjar gälla från det att du mottagit din bokningsbekräftelse till en kurs eller leverans av produkt. Din ångerrätt upphör att gälla efter 14 dagar alternativt när du tagit del av kursen/medlemskapet om detta sker innan de 14 dagarna. För att nyttja ångerrätten, vänligen kontakta oss inom 14 dagar alternativt innan du påbörjar kursen/tar del av materialet i medlemskapet Hälsobanken.

Genom att teckna medlemskap i Ulrikas Hälsobank förbinder du dig till 3 månader (447kr) innan uppsägning kan ske.

Återbetalning/kreditering sker i första hand alltid till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 10 arbetsdagar från det att vi mottagit din förfrågan om att nyttja ångerrätt.

Kontakta vår kundsupport om du har frågor  info@ulrikadavidsson.se

Vid återbetalning får du tillbaka pengarna inom 10 arbetsdagar. Om du har frågor kring detta så kontaktar du info@ulrikadavidsson.se

Din ångerrätt upphör att gälla efter 14 dagar alternativt när du har tagit del av kursmaterialet, det är då inte möjligt att byta kurs eller ånga ditt köp. Har du råkat välja en kurs som du redan har gått eller snabbt inser att du behöver hjälp med att välja en kurs som kanske passar dig bättre så går det bra att byta till en likvärdig kurs. Vår kundsupport hjälper dig info@ulrikadavidsson.se

Du har tillgång till ditt kursmaterial (recept, inköpslistor, kostschema mm) i 365 dagar från dagen när ditt köp genomförs. Du hittar allt ditt kursmaterial under Mitt konto där du väljer den aktuella kursen för att nå ditt kursmaterial.

I maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. Med GDPR förstärks rättigheterna för den enskilde ytterligare genom strängare krav på hur företag behandlar personuppgifter. Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I denna integritetsskyddspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter som på något sätt är kopplade till ulrikadavidsson.se och produkter och tjänster som tillhandahålls via webbplatsen. Detta för att säkerställa att vi hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR, General Data Protection Regulation).

Om du av någon anledning inte vill ha information och erbjudanden kan du närhelst du vill avsluta genom att klicka på den länk som alltid finns längst ner i våra mejl eller kontakta oss på info@ulrikadavidsson.se

Cookies

När du besöker ulrikadavidsson.se. lagrar vi lagrar s k “cookies” för att göra din upplevelse av webbplatsen bättre, men också för att samla statistik som gör att vi blir bättre på att utveckla den. På denna webbplats har du möjlighet att samtycka till att cookies

sparas på din dator eller annan enhet vid besök på webbplatsen. Utan ditt samtycke till lagring av grundläggande cookies kan vi inte erbjuda dig en webbplats som fungerar som avsett. Utöver dessa grundläggande cookies förekommer det cookies från tredje part som du måste samtycka till att lagra om du vill ha tillgång till vissa andra funktioner. Du kan alltid avböja och återkalla samtycke till lagring av cookies på vår webbplats. Om du avböjer samtycke kan det innebära att webbplatsen inte fungerar som det är tänkt. Om du samtycker till att lagra cookies när du besöker oss på webben kan du vara säker på att vi anonymiserar eventuella IP-adresser vi samlar in som statistiskt underlag. Många cookies är direkt nödvändiga för att sajter ska kunna fungera, andra används för att spara dina valda preferenser som besökare, föra besöksstatistik och för marknadsföringsändamål.

Vill du läsa mer om hur vi arbetar med dina personuppgifter kan du klicka här!

Vi krypterar all känslig information som namn, adress och andra viktiga data, t ex kreditkortsuppgifter så att ingen sådan information kan läsas av obehöriga.

Genom att vi använder marknadens bästa krypteringslösning, Secure Sockets Layer (SSL) kan vi säkerställa att du handlar tryggt hos oss.

För att kontrollera att din anslutning till en webbplats är krypterad och säker kan du titta längst upp i webbläsaren. Visas det ett “hänglås” är anslutningen säker. Skulle du vilja, kan du också se detaljer för anslutningen till vår webbplats genom att klicka på hänglåset.

Den information du använder för ditt kursköp eller medlemskap hanteras på ett säkert sätt och omfattas av vår dataskyddspolicy.

För att du ska vara trygg sparar vi ingen betalningsinformation i vår databas.

Våra betallösningar tillhandahålls av leverantörer som är certifierade i enlighet med de krav som gäller för säkra betalningar på internet.

När du köper en kurs från vår hemsida kan du välja att betala med Swish, faktura, kort, direktbetalning via internetbank eller så kan du dela upp summan och betala lite varje månad. All betalning förutom swish hanteras via vår externa betallösning Payson by Svea. Du behöver inte ha något konto hos Payson by Svea sedan tidigare, utan allt hanteras smidigt och säkert via vår hemsida. När ditt köp har gått igenom hos Payson by Svea får du en bekräftelse på detta i din mailkorg.

Medlemskapet i Ulrikas Hälsobank kan endast betalas med betalkort eller autogiro. Hanteringen fungerar på samma sätt som ovan. När du blir medlem i Ulrikas Hälsobank får du en smidig tillsvidareprenumeration. Medlemskap har en bindningstid på 3 månader (min. kostnad 447 kr)  men efter detta kan du när som helst avsluta din prenumeration på Hantera mitt medlemskap som du hittar i menyn i medlemskapet på Mitt konto.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!