KETO – Keto, eller ketogen kost, är en dietform som går ut på att äta väldigt lite kolhydrater och därmed få kroppen att hamna i ett tillstånd som heter ketos. Testa Keto dieten här!

GI – Gi metoden är en välkänd diet som funnits länge och som är en effektiv metod för viktminskning. Enkelt uttryckt kan man säga att dieten bygger på vår kunskap kring hur kroppen reagerar på olika typer av kolhydrater. Testa GI metoden här!

LÅGKOLHYDRATKOST – Du har säkert hört talas om GI-metoden såväl som LCHF, Paleo, Stenålderskost, Atkins och Montignac? Det är alla ”metoder” som bygger på en lågkolhydratkost där du drar ner på eller helt utesluter snabba kolhydrater. Testa lågkolhydratkost här!

VEGO – Minska på både miljö­samvetet och midjemåttet genom att välja bort köttet. Effektivt, gott och grönt. Testa att gå ner i vikt med vegetarisk mat här!

PERIODISK FASTA – Periodisk fasta, där 5:2 är den mest välkända varianten, har legat på trendtoppen över dieter i ett antal år nu. En anledning till att metoden blivit så uppskattad är att den är effektiv men enkel att följa. Testa olika typer av fasta här!

DETOX – Att ge dig själv och din kropp en riktig storstädning med en Detoxkur är det många som uppskattar. Många upplever att de blir piggare, friskare och att kuren ger en bra boost! Testa Detox här!

800 KCAL – Dieten 800 kalorier, eller blodsockerdieten som den också kallas, är en väl beprövad diet skapat av hälsogurun Michael Mosley som tidigare tagit fram en rad olika dieter som bygger på periodisk fasta. Testa 800 kcal här!