Ulrikas Hälsobank – Investera i din hälsa!

”Hälsa är en livsstil men man behöver ofta hjälp och inspiration i vardagen. Genom att vara medlem hos mig har du möjlighet att enkelt skapa en hälsosam vardag med massor av matglädje för hela familjen. Om du sen känner att du vill få en extra kickstart i din viktresa bokar du någon av mina kurser till rabatterat medlemspris – smidigt, eller hur?!”

/Ulrika Davidsson

149 kr/månad*

Bli medlem nu

Unikt!

Ulrikas hälsobank recept

Tusentals recept i Ulrikas receptbank

Sök inspiration och hälsosam matglädje bland Ulrikas tusentals recept.

Nyhet!

Ulrikas hälsobank eget kostschema

Skapa ditt eget kostschema

Med hjälp av Ulrikas unika planeringsverktyg och receptbank skapar du enkelt kostschema som passar just dina behov och preferenser.

Ulrikas Hälsobank Ulrikas menyer

Ulrikas färdiga menyer

Använd Ulrikas färdiga middagsmenyer de veckor du inte har tid att skapa ditt eget kostschema.

Alltid 10% rabatt på Ulrikas kurser

Även som medlem kan det ibland vara kul att gå någon av Ulrikas kurser. Som medlem får du alltid 10% rabatt på hela vårt kursutbud.

Du behöver inte räkna

Alla recept i Hälsobanken är kaloriberäknade och innehåller information om övriga näringsvärden, så du slipper lägga tid på att räkna.

Färdiga inköpslistor

Oavsett om du har skapat ett helt kostschema eller bara vill använda dig av ett enstaka recept får du en inköpslista med alla ingredienser som behövs.

Matleverans hem till dörren

Tillsammans med iboost har du som medlem möjlighet att beställa hem hela eller delar av veckans ingredienser direkt hem till dörren. Välj vilken matbutik du vill handla i från, vilket fokus du har och vart du handlas billigast.

Behåll din vikt eller gå ner i vikt

Med ett medlemskap kan du själv välja om du vill gå ner i vikt eller behålla din nuvarande vikt. I medlemskapet finns mallar med menyförslag för båda alternativen.

Erbjudanden

Som medlem I Hälsobanken får du generösa erbjudanden och rabatter från Ulrika Davidsson.

Unna dig mer matglädje!

149 kr/månad*

Bli medlem nu

För dig som vill veta mer

Ulrikas Hälsobank är ett medlemskap där du får hjälp att skapa en långsiktigt hälsosam vardag. I den stora receptbanken med över 500 av Ulrikas kaloriberäknade recept kan du enkelt och smidigt inspireras med vetskapen om att oavsett vad du väljer kommer det vara gott och nyttigt.

Här blir du din egen kostexpert, tack vare de färdiga mallarna och Ulrikas recept som gör att du enkelt bygga ditt kostschema, antingen för viktnedgång eller för att bibehålla din vikt efter att ha gått en av våra kurser.

Enkelhet och matglädje

Vi har valt att ta fram mallar för de tre mest efterfrågade kosthållningarna; 5:2, 800 kcal samt att behålla sin vikt. Med Ulrikas Hälsobank kan du enkelt välja hur du vill arbeta med din kostplanering. Kanske lever du varannan-vecka-liv med barn och väljer att ha en tuffare kosthållning de veckor du är ”barnfri”, eller vill du ha helgerna öppna för spontanitet och därför tycker att det passar bättre för dig att följa ett kostschema mellan måndag – torsdag? Med Ulrikas Hälsobank är möjligheterna oändliga och du kan smidigt anpassa dina recept efter egna kostpreferenser och allergier. Dessutom har du alltid tillgång till hundratals kaloriberäknade recept, sprängfyllda av matglädje som passar lika bra en stressig tisdag som en till en festlig lördagsmiddag. Oavsett om du skapar kostschema eller ej kan du som medlem alltid logga in här och botanisera bland recepten. Känner du att du någon gång behöver en extra kick och bli av med några semesterkilon bokar du smidigt in dig på någon av Ulrikas Kickstart kurser till medlemspris – bättre kan det inte bli!

 

*minimum 3 månaders bindningstid

149 kr/månad*

Bli medlem nu

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!