Framgångsberättelser

Det är så otroligt kul att se alla nöjda kursdeltagare som uppnår fantastiska resultat! De levande bevisen på att det fungerar och att alla kan skaffa sig en hälsosammare livsstil. Ta del av några av alla härliga framgångsberättelser här.

Markus Normann antog utmaningen

Markus Normann

Utöver min viktnedgång på drygt 16 kilo (!) märker jag att mina humörsvängningar är ett minne blott, det är enklare att röra sig och jag har blivit piggare och gladare. Saker som jag inte ens såg som ett problem tidigare men som jag nu, när jag slipper detta, inser hur negativt det varit för mitt liv.

Mat är verkligen en viktig del av mitt liv därför är jag så positivt överraskad över att jag kunnat gjort denna viktresa trots att jag fått äta så god mat – tack!

Budgethälsa

Rebecca Lind

Kursen gav mig inte bara en bra start och motivation för att gå ner i vikt, jag fick dessutom verktyg och kunskap för att enkelt fortsätta min hälsoresa på egen hand efter avslutad kurs.

Kursen gav mig inte bara en bra start och motivation för att gå ner i vikt, jag fick dessutom verktyg och kunskap för att enkelt fortsätta min hälsoresa på egen hand efter avslutad kurs.

66 day challenge

Jessica Jansson

Nu sätter jag mig själv och min hälsa i första rummet, både hemma, i familjen och på jobbet, för funkar jag och min kropp så funkar inte laget heller.

Jag ska inte säga att det har varit lätt rakt igenom. Jag har varit sjuk, tvingats göra avbrott i resan och fått börja om igen. Men det har varit så värt det.

Ankie Malmbom

Jag har tyckt så mycket om maten i den här kursen! Även om det står att det är ett tufft kostschema har jag faktiskt inte varit så hungrig alls under dessa veckor.

Förutom viktnedgången så känner jag mig 10 år yngre! Nu sitter jag här på jobbet i mina somriga vita jeans som jag tidigare inte kom i och mår bra!

Nina Rickarv Palmqvist

Tänk att det kunde vara så gott att gå ner i vikt - om alla kände till Ulrikas kurser och mat skulle vi inte ha någon överviktig person kvar i det här landet.

Jag har provat Vikt Väktarna men deras metod håller inte i längden. Dessutom får man inte så god mat som man får med Ulrikas kurser!

Annas framgångshistoria

Anna och Joakim

Det mest påtagliga är ju vår viktnedgång men att vi dessutom fick bättre sömn, påtagligt lägre vilopuls och att Jocke har slutat snarka är positiva bieffekter som vi båda uppskattar enormt mycket!

Inför det stundade bröllop bestämde sig Anna och Joakim att anta utmaningen och ändra sin kosthållning. Utmaningen har inte varit helt igenom enkel men resultatet har varit väl värt mödan!

Framgångshiatoria_quick slim

Elina och Martin

"Det vi tycker är bra med Ulrikas kurser är att även hon är väldigt mån om vår resa framåt, man får med sig användbara nycklar för att minska risken att falla av banan vilket vi verkligen uppskattade"

Elin och Martin hade båda lagt på sig, något de framförallt kände av runt midjan. De ville få en effektiv quick fix som varligen gav resultat. Båda blev också positivt överraskade av kursens mervärde och insikter som de fick kring kosthållning.

Framgångshistoria

Teddie Öhman

Tidigare har jag aldrig varit motiverad att hålla i när jag försökt gå ner i vikt men med Ulrikas kurs blev resultatet så tydligt så snabbt att jag verkligen ville fortsätta!

Att genomgå en så stor förändring och ändå få äta god mat varje dag är fantastiskt. Jag trodde att vikten skulle vara den stora grejen men att inte längre ha ont i kroppen och dessutom vara så mycket piggare är en ännu större vinst!

Johanna Nilsson

Jag känner inte att jag har bantat. Jag har investerat i mig själv och min hälsa och både jag och min familj har fått med oss en massa fantastiska recept som vi alla uppskattar!

Jag började tidigt att röra på mig och nu när 30% av mig är borta är det fullt naturligt att det är enklare och roligare att röra på sig. Träningen har verkligen varit en stor del i min hälsoresa!

Framgångshistoria

Sofia El-Aaraj

Jag skulle utan att tveka rekommendera alla att prova en av Ulrikas kurser. Oavsett ålder och livssituation. Det finns verkligen ett brett kursutbud att välja ifrån hos Ulrika och jag är övertygad om att det finns en kurs som passar alla.

När vågen visade 125 kg fick Sofia El-Aaraj, 47, nog. Hon bestämde sig för att göra en rejäl omställning.
– Det går att njuta av god mat och ändå gå ner i vikt, säger hon.

Angelica blev av med IBS mage

Angelica Österbro

Jag skulle utan att tveka rekommendera alla att prova en av Ulrikas kurser. Oavsett ålder och livssituation. Det finns verkligen ett brett kursutbud att välja ifrån hos Ulrika och jag är övertygad om att det finns en kurs som passar alla.

Anledningen till att jag sökte mig till Ulrikas kurser var den ständiga jakten på att få bort de bonus kilon som bara ökat de senaste åren..

Ylva Eriksson

Jag njuter verkligen av att jag känner mig smal! Känslan i kroppen är härlig och jag känner mig stark mentalt för att jag äntligen har lyckats så bra!

Ylva tog tillslut makten över sin egen situation och mitt i Coronan bestämde hon sig för att nu fick det vara nog. Idag har hon gått ner över 35 kilon med hjälp av Ulrikas kostscheman!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!