Framgångsberättelser

Det är så otroligt kul att se alla nöjda kursdeltagare som uppnår fantastiska resultat! De levande bevisen på att det fungerar och att alla kan skaffa sig en hälsosammare livsstil. Ta del av några av alla härliga framgångsberättelser här.

en viktresa av Rose-Marie

Rose-Marie Rasmusen

"Jag rekommenderar varmt att gå 20-kilosklubben om man behöver en livsförändring och en gång för alla bli av med de där extra kilona!"

“Jag rekommenderar varmt att gå 20-kilosklubben om man behöver en livsförändring och en gång för alla bli av med de där extra kilona!”

tove gick 66 day challenge

Tove Åkerman Stenman

Både mentalt och fysiskt känns det som att jag blivit 20 år yngre.

“Jag behövde ändra min livsstil på ett hållbart sätt. I november förra året hamnade jag i ambulans efter en kollaps. Kroppen av och jag kollapsade några månader efter min 50-årsdag. Med ett 60-tal svimningsattacker per dygn så trodde jag, där och då i ambulansen, att livet var slut”.

Pia Ståhl

”Vi är supernöjda och fortsätter gärna med flera kurser. Recepten är goda och vi känner oss mätta och glada, det är ett fantastiskt sätt att gå ner i vikt på som passar oss mycket bra!”

Ewa Danielsson

Ewa Danielsson vill verkligen rekommendera 66 Day Challenge eftersom maten är otroligt god. Det är också så smidigt att man har färdiga kostscheman och recept. Det är heller ingen komplicerad matlagning utan många enkla recept. Det är roligt att laga och äta hälsosam mat..

Veronica gick 66 day challenge

Veronica Grönqvist

Veronica Grönqvist vill verkligen rekommendera de som vill göra en hälsoförändring att gå kursen 66 Days Challenge. “Det ger både inspiration till att laga bra mat och inspirerande recept”.

Emelie Engström

Emelie Engström, 38 år gick Ketodieten 6 veckor januari 2020 och resultat blev -9,3 kg och hela –50 cm.

Kristoffer gick ner 20 kilo med Ulrikas kurser

Kristoffer Andersson

Ulrikas recept och kurser har helt förändrat mitt liv.

Ulrikas recept och kurser har helt förändrat mitt liv. Jag rasade 5 kg direkt och sen fortsatte det. Jag mår så bra nu och min IBS har nästan helt försvunnit.

Gå ner i vikt med 66 day challenge

Marie och Thomas Samuelsson

 – Vi har varit tillsammans i 26 år men aldrig lagat mat tillsammans tidigare. Det är ju en väldigt trevlig konsekvens av den här metoden.

Vi behövde gå ner i vikt och insåg att vi behövde hitta en metod som gjorde att vi förändrade oss i grunden när det kom till våra tankar om mat och träning.

porträtt Susanne Lind

Susanne

Susanne, 56 år kände att hon behövde göra en hälsoförändring i livet för att få möjlighet att ha ett långt liv tillsammans med barn och barnbarn.

Caroline

“Jag var livrädd för periodisk fasta men tack vare Ulrika har jag lärt mig att älska det!”

Linda

Linda har 4 barn och hade en övervikt på 10 kg när hon första gången besökte Ulrikas kickstart.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!