Framgångsberättelser

Det är så otroligt kul att se alla nöjda kursdeltagare som uppnår fantastiska resultat! De levande bevisen på att det fungerar och att alla kan skaffa sig en hälsosammare livsstil. Ta del av några av alla härliga framgångsberättelser här.

Framgångshistoria

Sofia El-Aaraj

Jag skulle utan att tveka rekommendera alla att prova en av Ulrikas kurser. Oavsett ålder och livssituation. Det finns verkligen ett brett kursutbud att välja ifrån hos Ulrika och jag är övertygad om att det finns en kurs som passar alla.

När vågen visade 125 kg fick Sofia El-Aaraj, 47, nog. Hon bestämde sig för att göra en rejäl omställning.
– Det går att njuta av god mat och ändå gå ner i vikt, säger hon.

Angelica blev av med IBS mage

Angelica Österbro

Jag skulle utan att tveka rekommendera alla att prova en av Ulrikas kurser. Oavsett ålder och livssituation. Det finns verkligen ett brett kursutbud att välja ifrån hos Ulrika och jag är övertygad om att det finns en kurs som passar alla.

Anledningen till att jag sökte mig till Ulrikas kurser var den ständiga jakten på att få bort de bonus kilon som bara ökat de senaste åren..

Ylva Eriksson

Jag njuter verkligen av att jag känner mig smal! Känslan i kroppen är härlig och jag känner mig stark mentalt för att jag äntligen har lyckats så bra!

Ylva tog tillslut makten över sin egen situation och mitt i Coronan bestämde hon sig för att nu fick det vara nog. Idag har hon gått ner över 35 kilon med hjälp av Ulrikas kostscheman!

Helen Taflin

Jag är lite svart eller vit här. När jag går in i ett projekt så vill jag göra det till 100%. Dock bestämde jag redan från början att jag skulle ha lördagar som ”fridag” och unna mig det jag gillar och längtar efter men i rimliga mängder. Det har fungerat utmärkt för mig. Då äter jag 100 g smågodis och njuter av varje tugga.

Det bästa med Ulrikas kostscheman är att det är enkelt att följa och väldigt god mat och dessutom är det flexibelt så jag kan äta mer en helgdag för att sedan dra ner kalorier i början av veckan – det passar mig perfekt!

en viktresa av Rose-Marie

Rose-Marie Rasmusen

"Jag rekommenderar varmt att gå 20-kilosklubben om man behöver en livsförändring och en gång för alla bli av med de där extra kilona!"

“Jag rekommenderar varmt att gå 20-kilosklubben om man behöver en livsförändring och en gång för alla bli av med de där extra kilona!”

tove gick 66 day challenge

Tove Åkerman Stenman

Både mentalt och fysiskt känns det som att jag blivit 20 år yngre.

“Jag behövde ändra min livsstil på ett hållbart sätt. I november förra året hamnade jag i ambulans efter en kollaps. Kroppen la av och jag kollapsade några månader efter min 50-årsdag. Med ett 60-tal svimningsattacker per dygn så trodde jag, där och då i ambulansen, att livet var slut”.

Pia Ståhl

”Vi är supernöjda och fortsätter gärna med flera kurser. Recepten är goda och vi känner oss mätta och glada, det är ett fantastiskt sätt att gå ner i vikt på som passar oss mycket bra!”

Ewa Danielsson

Ewa Danielsson vill verkligen rekommendera 66 Day Challenge eftersom maten är otroligt god. Det är också så smidigt att man har färdiga kostscheman och recept. Det är heller ingen komplicerad matlagning utan många enkla recept. Det är roligt att laga och äta hälsosam mat..

Veronica gick 66 day challenge

Veronica Grönqvist

Veronica Grönqvist vill verkligen rekommendera de som vill göra en hälsoförändring att gå kursen 66 Days Challenge. “Det ger både matglädje och inspirerande recept”.

Emelie Engström

Emelie Engström, 38 år gick Ketodieten 6 veckor januari 2020 och resultat blev -9,3 kg och hela –50 cm.

Kristoffer gick ner 20 kilo med Ulrikas kurser

Kristoffer Andersson

Ulrikas recept och kurser har helt förändrat mitt liv.

Ulrikas recept och kurser har helt förändrat mitt liv. Jag rasade 5 kg direkt och sen fortsatte det. Jag mår så bra nu och min IBS har nästan helt försvunnit.

Gå ner i vikt med 66 day challenge

Marie och Thomas Samuelsson

 – Vi har varit tillsammans i 26 år men aldrig lagat mat tillsammans tidigare. Det är ju en väldigt trevlig konsekvens av den här metoden.

Vi behövde gå ner i vikt och insåg att vi behövde hitta en metod som gjorde att vi förändrade oss i grunden när det kom till våra tankar om mat och träning.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!