Framgångsberättelser

Det är så otroligt kul att se alla nöjda kursdeltagare som uppnår fantastiska resultat! De levande bevisen på att det fungerar och att alla kan skaffa sig en hälsosammare livsstil. Ta del av några av alla härliga framgångsberättelser här.

Eleonor Ericzzon

Mindre huvudvärk, finare hy och mår allmänt bättre i kroppen med denna metoden.

Med Ulrikas kurser får du förståelse för matvaror, storlekar på portioner och att man kan få känna hunger ibland.

Johanna Larsson

"Ulrikas kurser är så bra, helt enkelt bäst!"

Johanna hade jojobantat hela sitt liv tills hon tillslut hittat Ulrikas 20-kilosklubben. Efter 18 veckor så hade hon tappat 23 kg och fortsätte då sin resa med 3-stegsmetoden! Startvikten var 103 kg och nu väger hon 75 kg.

Caroline

Börja idag! Inte på måndag. Inte nästa månad. Hitta ditt varför och gör resan för din skull.

Nu kan jag lämna barnen utan att bli andfådd, sitta med benen i kors igen, ha mina vanliga kläder och mår toppen! Hela jag ser piggare ut

Stephanie

Jag blir glad av att laga och unna mig god och bra mat istället för att ha ångest. Jag har ätit så god mat nu i totalt 10 veckor så det är en ynnest!

Jag blir glad av att laga och unna mig god och bra mat istället för att ha ångest. Jag har ätit så god mat nu i totalt 10 veckor så det är en ynnest!

Johanna Jacobsson

Det är enkelt att följa! Och utöver recept, inköpslistor och kostplaner får man så mycket mer med pepp, livesändningar, möjligheter till att ställa frågor…Så det är helt klart värt att hoppa på detta!!

Är mycket piggare och haft energi till både promenader och lek. Det här har lett till allmänt mer goda rutiner!

Anna-Lena Söderström

Energin har flödat genom mig, och det har verkligen känts som jag haft en extra kick varje morgon!

Jag känner mig gladare, mycket piggare, har fått ett inre lugn, mindre stressad i kropp och knopp men framför allt har jag slutat snarka!

Chatrine Ekefeldt

För att tappa -10 kg krävs att viljan finns där, viljan att satsa 6 veckor av sitt liv, 6 veckor på sig själv och att följa upplägget till 100%. Då kommer resultaten!

Ulrika har med många års erfarenhet tagit fram ett vinnande koncept i 10-kilosklubben som passar mig som är mitt i livet, mitt i klimakteriet.

Carina Törnqvist

Jag blev positivt överraskad av hur enkelt det var och hur god maten var under kursen. Den positiva upplevelsen motiverade mig att sträva efter att förlora ännu mer vikt.

Ulrikas kurser överträffar förväntningarna när det gäller god mat och välbefinnande!

Lena Kring

Ulrikas kurser med allt material och all pepp från henne via Facebook gruppen är ett fantastiskt stöd om man vill göra en förändring.

Kort och gott tycker jag Ulrikas kurser är perfekta och eftersom hon har så många olika så finns det något för alla.

Michaela

I sommar kommer jag känna mig bekväm i badkläderna!

Ulrikas program är kanon! Jag tycker om att man äter god mat hela tiden! Och att man får med sig ett tänk framåt som är hållbart.

Sarah Hellberg

Jag tycker att detta var bland det bästa jag gjort. Jag mår så mycket bättre, det var roligt att laga maten trots att jag helst inte står i köket.

Sarah gick 10-kilosklubben och gick ner exakt 10 kilo. “Härligt med en peppande grupp via Facebook, dessutom är Ulrika en inspirerande som person vilket gjorde detta till en fröjd.”

Anna

Anna startade 4 veckors kursen keto och har nu mer energi än någonsin! “Jag har ätit efter kostschemat till nästan 100% och inte druckit alkohol under dessa 4 veckorna. Har aldrig mått såhär bra!”

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!