Caroline – “Hela jag ser piggare ut!”

Jag ville orka röra mig, jag ville få ha mina vanliga kläder och jag ville ha mer energi.

 

  • Namn: Caroline
  • Ålder: 37 år
  • Viktminskning: – 13 kg och -14 cm i midjan

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla dig till just den kursen? 

Jag har gått 20-kilosklubben! Det vore fel att skriva “helt plötsligt” för det var ju inte direkt att min viktuppgång hade skett över en natt, utan den hade fått smyga sig på under några års energiätande. En morgon efter att jag hade lämnat mina små barn på förskolan, stod jag andfådd i hallen och skulle knyta upp skorna som jag kände det på riktigt, Nej nu är det nog! Jag vill orka röra mig, jag vill få ha mina vanliga kläder, jag vill ha mer energi. Men vart skulle jag hitta energi och tid, mitt i ett nytt jobb och med småbarn. Ursäkter, ursäkter, ursäkter. Att äta tar ju inte tid, och det tar lika lång tid att laga bra mat, som att laga mindre hälsosam mat. Dock är det småätandet som varit mitt problem, allt i från russin till ett Snickers i affären, mängder med kaffe.

 

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Weekly Revolt 66 och Viktväktarna. De har fungerat tillfälligt men haft svårt att hålla. Det var svårt att hinna med all träning även om jag blev betydligt starkare under viktnedgången. Det jag gillar med Ulrikas kurser är de kompletta kostscheman att hålla i handen! 

 

Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången? 

Mer energi och sover bättre. Jag åt innan för att hitta energi. Men efter några veckor in i Ulrikas 20-kilosprogram så insåg jag att jag blev piggare av att äta mindre och att äta rätt?! Det blev en motiverande sak för mig, jag som försökt äta mig till snabb energi för att orka med dagen.


Nu kan jag lämna barnen utan att bli andfådd, sitta med benen i kors igen, ha mina vanliga kläder och mår toppen! Hela jag ser piggare ut.

 

Hur upplevde du dessa veckor?

Det krävs självdisciplin, varje dag och varje måltid. Jag är inte i mål ännu av olika anledningar.  

 

Målet är fortf -20 kg och jag ska fortsätta med kostprogrammet. Har även några av Ulrikas böcker. Jag gillar hennes koncept, god och hälsosam mat. Enkelt att tillföra kolhydrater till rätterna så att hela familjen blir nöjda.  

 

Perfekt med vår lilla julgrupp, blev personlig coachning. Kombinationen i det här programmet att även få ha samtal med terapeuten Susanne gav mig möjlighet att få ytterligare verktyg och nya tankemönster, för visst kör vi alla i diket i bland, och då är det bra att ha material och en personlig kontakt som snabbt hjälper en upp på banan igen. 

 

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Börja idag! Inte på måndag. Inte nästa månad. Hitta ditt varför och gör resan för din skull. Maten är verkligen god också. När du har alla recept kan du efter programmet bygga ihop dina egna kostplaner efter recepten. Lycka till!

Vill du också prova 20-kilosklubben? BOKA HÄR!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!