Så fungerar det

Att gå ner i vikt med Ulrikas Kickstart är enkelt. Du får färdiga kostscheman, recept och inköpslistor samt pepp av mig och dina gruppmedlemmar hela vägen.

1. Du väljer en kurs som passar dig

Jag har kunskap inom flera olika kostplaner och vet att vi alla fungerar olika. Välj den kurs som passar dig och din målsättning bäst.

2. Jag ger dig färdiga kostscheman, recept och inköpslistor

Du hittar alla kostscheman, recept och inköpslistor för veckorna under fliken Mitt Konto så du i god tid ska hinna planera inför veckan. I kostschemat får du en kort presentation av veckan samt ett veckoschema med vad du ska äta. I receptbladet så hittar du alla recept du behöver för veckan. Du får även en inköpslista med alla råvaror som du behöver ha hemma under veckan, allt för att göra det enkelt för dig. Utöver detta finner du ofta filmer med tips, inspiration och pepp från mig under ditt konto.

antiinflamatoriskkost för bättre tarmflora

3. Du följer programmet under ditt eget konto

När du har köpt en kurs får du ett eget konto här på sajten. Där loggar du in med dina egna inloggninsuppgifter och hittar sen all information som ingår i kursen. Du bjuds dessutom in till en privat facebookgrupp där alla deltagare samlas. Där följer vi tillsammans kursen och peppar varandra. Jag laddar ofta upp filmer där jag antingen visar hur jag tillagar något av recepten som ingår i kursen eller berättar mer allmänt om vad som händer med kroppen, eller vad man ska tänka på under just den kursen du valt. Gruppen är privat och det är bara deltagarna som går i samma grupp som kan se innehållet.

mat anpassad för Hälsosam familj

4. Jag coachar dig varje dag med svar på frågor, filmer och dokument

I den privata Facebookgrupp så väl som under ditt konto coachar jag dig så att du ska lyckas uppnå ditt mål. Jag vet att det kommer tuffare perioder under kurserna och då finns jag där för dig. Du kan alltid bolla dina frågor med mig under kursens gång, vi gör det här tillsammans!

5. Du går ner i vikt och lär dig leva hälsosamt

Jag förbereder dig med kunskap och ger dig verktygen för att fortsätta på egen hand, oavsett om du vill fortsätta gå ner i vikt eller behålla den vikt du har uppnått och hitta balansen för ett hälsosamt liv. Vill du ha lite extra stöd för att fortsätta leva hälsosamt rekommenderar jag min klubb, Ulrikas Hälsovärld, där du varje vecka får recept, kunskap och inspiration.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!