Er hälsoresa börjar här - med matglädje på jobbet!

Vill du ditt företag ska bidra till en hållbar och långsiktigt god hälsa hos alla medarbetare? Vill ni hjälpa till att uppnå detta genom att hitta matglädje och inspiration i vardagen? Grattis, då har ni alla möjligheter att lyckas tillsammans med Ulrika Davidsson!

Läs hur vi hjälpte Sundsvalls elnät

Ni kan välja att satsa på hälsa genom att erbjuda era medarbetare en av Ulrikas omtycka föreläsningar och utbud av onlinekurser i ett unikt sammansatt paket som passar just ert företag.

”Som arbetsgivare kan och bör man göra flera olika insatser som bidrar till att bygga en hälsosam livsstil för sina medarbetare – det borde vara en självklarhet för alla arbetsgivare att alla på företaget mår bra. Friskare och gladare medarbetare ger stora vinster både för individerna och för företaget”  /Ulrika Davidsson.

Matglädje på jobbet

Genom våra kurser och coachning anpassade för företag hjälper Ulrika Davidsson till med skapat nya, hälsosamma vanor, laga god och hälsosam mat att ta med till jobbet och att äta hemma och framförallt att skaffa de rutiner i vardagen som gör att man mår bra och trivs med sig själv.

Alla är vi olika. Vi har olika utmaningar och olika passioner. En sak brukar dock vara tämligen genomgående; att tiden inte alltid räcker till. När jobb, familj och aktiviteter ska samsas under veckan infinner sig ofta önskan om att hitta en bra kosthållning. För vissa innebär det att man vill äta mer grönsaker, för andra att man vill gå ner i vikt medan en del är nöjda med att man i huvud taget hinner laga och äta mat.

Låt oss hjälpa till med hur ni kan få en arbetsplats med friskare medarbetare!

För att komma in i rätt spår från början kan det vara bra att få lite hjälp. Av både Ulrika och av kollegorna på jobbet. Ulrikas kurser underlättar vardagen så att man slipper tänka, planera och leta efter recept. I konceptet ingår färdiga kostschema som garanterar en bra och balanserad kost samt recept och inköpslistor för allt som behövs under veckan. Är målet att bli av med extrakilona håller man sig strikt till kostschemat så kommer man se resultat på vågen. Är målet att få balans, mer energi och hjälp att hitta en hälsosam kosthållning fungerar kurserna också ypperligt. Oavsett mål, eller kurs, utlovar vi 100% matglädje!

Vårt bidrag till en hälsosam arbetsplats med ökad gemenskap kan innehålla:

Föreläsning/cookalong – livesändning där Ulrika Davidsson tillsammans med er personal arbetar och lagar mat med olika teman

  • Food prep – förenkla din vardag och förändra dina kostvanor med enkla val
  • Hälsosamma matlådor – bra luncher att ta med till jobbet
  • Hitta matglädjen – enkla tips och trix på hur du hittar matglädjen i köket och blir mer hälsosam
  • Tema anpassat efter just ert behov

Anpassade kurser under 2–12 veckor med digitalt uppstartsmöte med Ulrika och coachning i egen grupp. Det ingår kaloriberäknade recept, kostscheman, inköpslistor, kunskapspoddar och dokument om näringslära.

Ulrikas kickstart

66 Day Challenge anta utmaningen och genomför Ulrikas godaste hälsosatsning. Kursen 66 Day Challenge bygger på succéboken med samma namns som sålt över 35 000 exemplar. Ulrika Davidsson kommer med en hälsoutmaning till alla som vill skapa hållbara vanor.

66 day challenge

Egna önskemål och upplägg för att förbättra hälsan på just ert företag. Det kan handla om en enstaka föreläsning som en del i en större satsning eller ett komplett upplägg där vi väver in alla eller delar av ovan förslag. Ni väljer om upplägget ska vara digitalt eller fysiskt på plats hos er eller hos oss. Allt är möjligt så länge vi har hälsan och matglädjen i fokus!

matglädje

Friskvårdsbidrag

Vår utbildnings och kursverksamhet inom Ulrikas Kickstart AB är enligt Skatteverket godkända som friskvård och i enlighet med gällande skattelättnader.

Om Ulrika

Ulrika utvecklade tidigt ett digitalt koncept för att göra kostrådgivning smidigt och tillgängligt för alla. Med stor kunskap inom måltidsplanering och kosthållning samt inspirerande matglädje erbjuder Ulrika Davidsson onlinekurser med personlig coachning. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. I hennes kurser får du alltid färdiga kostscheman, recept och inköpslistor för att du ska ha tid att verkligen satsa på din hälsoresa.

Sedan 2006 har Ulrika gett ut 35 kokböcker med hälsosamma recept. Hennes böcker har sålts i över en miljon exemplar och är publicerade på tolv marknader.

Hennes enkla och goda recept som bygger främst på lågkolhydratkost har gjort henne omtyckt hos hela svenska folket och hon förekommer ofta i så väl TV som tidningar där hon talar om just vikten av matglädje som en grund till god hälsa.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för att prata om ett upplägg som passar just ert företag. Vi hjälper er att sy ihop en lösning för er, oavsett om ni är 5 eller 50, eller 500 kan vi hitta ett upplägg som gör att ni tillsammans kommer att hitta hälsosam matglädje inom företaget!

Ulrika Albers
u.albers@ulrikadavidsson.se
+46705810794

Fakta (Källa: Folkhälsomyndigheten)

Dagens samhälle och det senaste året med Covid-19 pandemin har resulterat till en rad negativa företeelser som är kopplade till övervikt och fetma. Över hälften av Sveriges befolkning har problem med övervikt eller fetma idag.

Övervikt och fetma påverkas såväl av våra livsvillkor och levnadsvanor som av genetiska faktorer. Vår livsmiljö har under de senaste decennierna blivit allt mer “obesogen”, det vill säga att den främjar fetma. Stress och stressrelaterade sjukskrivningar har dubblerats de senaste fem åren, stillasittande arbete, psykisk ohälsa och metabola sjukdomar är bara några saker som bidrar till övervikt. Övervikt i sin tur bidrar till bland annat försämrad produktivitet, belastningssjukdomar, diabetes och cancer.

Det är möjligt att bryta denna negativa trend, men insatserna behöver vara långsiktiga och riktas både till individer och till deras sociala och fysiska miljö.

För att bromsa utvecklingen av övervikt och fetma krävs ett långsiktigt förebyggande arbete på lokal, regional och nationell nivå. Arbetet behöver bedrivas av ett flertal aktörer och sektorer i samhället; allt från förskola, skola och arbetsliv till hälso- och sjukvården, transportsektorn, livsmedelsindustrin och det civila samhället.

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!