Ulrikas Hälsoresor

Ulrika har arrangerat resor till en mängd olika destinationer. Följ med och njut av god mat och träning i en vacker miljö!

Kommande resor

Body & Soul – 22-24 september – Sälen

I september kommer vi på Ulrikas Kickstart att delta i årets roligaste hälsohelg på Högis i Sälen, nämligen Body & Soul! Med oss till Högis kommer inte bara alla vi i Team Ulrika, vi får också med oss våra härliga träningsprofiler Charlotte Aav och Malin Schultz.

Konceptet Body & Soul har funnits under många år och fokus ligger på träning och inspiration men vi bjuder även om massor av härliga samtal, matglädje och många skratt! Det kommer bli en underbar helg där vi tillsammans ska gympa, yoga, vandra, skratta, äta och mingla. Utöver det blir det självklart tid för både dans och samtal.

Ulrika Davidsson, Malin Schulz & Charlotte Aav

kommer se till att helgen blir fylld med föreläsningar, träning, discodans, yoga, god mat, bubbelprovning och fest när fjällen är som vackrast!

Läs mer och boka här!

 

Tidigare resor

I slutet av april 2022 reste vi till Nazaré i Portugal. Vi hade fem underbara dagar tillsammans med vandring, vinprovning, matlagning och mycket mera. Hit kommer vi säkert att åka igen!

     

Hälsoresor

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!