12:026 april, 2021

NYA 66 day challenge – med mer träning!

Kost & HälsaOkategoriseradeRecept

Efter succén med min bok och onlinekurs “66 Day Challenge” har jag nu producerat en ny kurs med samma upplägg men denna gång med MER träning och passar dig som verkligen vill förbättra dina kondition och styrka på 66 dagar!

Jag vill inte skryta men om du väljer att verkligen anta utmaningen så kan jag lova att du kommer att förändra dina vanor. Varje människa har sitt eget mål och utmaning men oavsett om just ditt mål är att gå ner 15 kilo, springa milen på under en timme, hitta en sundare inställning till kosthållning eller något helt annat så kan vi lova att du under dessa 66 dagar kommer att hitta en metod för att nå dit. Kanske är du inte helt i mål när våra dagar tillsammans är slut men vi vet att du kommer att nå fram själv på egen hand efter denna kurs för vi har tillsammans hittat metoder som tar oss i mål.

Individuell eller gemensam kursstart

Alla är vi olika, en del vill köra sitt eget race medan andra behöver gemenskap för att lyckas. Vi ger dig möjligheten att välja vad som passar just dig. Vi har två fasta kursstarter, 12 april samt 17 maj. Väljer du någon av dessa genomför du dina 10 veckor tillsammans med en sluten grupp som tillsammans kommer att peppa och arbeta för att alla i gruppen ska lyckas uppnå just sitt mål. Vi har en egen Facebook grupp där ni kommer att få feedback och pepp ifrån så väl Ulrika som PT Maria. Gruppen har ett ansvar att stötta, motivera och hjälpa varandra. Vi blir en familj under denna resa.

Är du däremot en person som föredrar att köra ditt eget race väljer du alternativet “Valfri startdatum” nedan. Här kommer alla ni som startar denna kurs att dela Facebook grupp. Ni kan givetvis också stötta och peppa varandra men alla deltagare kommer befinna sig på olika tider i sin resa, något som man också kan dra nytta av i gruppen. Coachningen från Ulrika och PT Maria får ni givetvis även här men denna blir inte lika anpassad efter vart just du befinner dig i din resa på 66 Day Challenge.

Läs mer om onlinekursen här och anta utmaningen!

10:3827 mars, 2021

Ulrikas Påskvecka -boka nu!

Okategoriserade

Vill du ha en härlig påskvecka med god och hälsosam mat? Nu finns min nya kurs uppe att boka och den startar den 28 mars och det blir en vecka med mycket matglädje och en hälsosam påsk. Jag har skapat nya recept med tillhörande filmer för hela påskhelgen och det blir:

 • Italiensk smörgåstårta eller en färgsprakande vegotårta
 • Påskbuffé med sill, ägg, skagen och LCHF ostkex
 • Ugnsbakad bjärekyckling med rostade grönsaker
 • Porchetta med baslamicorostade cocktailtomater
 • Ugnsbakad lax med ajvar och fetaost
 • Lammgryta med korv och plommon
 • Påskgodis och min underbara påsktårta

Veckan är upplagd så att du äter goda men kalorisnåla rätter i början av veckan och kombinerar med 16:8 för att sen när påsken kommer kunna unna sig goda påskrätter med en ny tvist! Du får ett planerat kostschema, recept och inköpslistor och vi delar vår påskvecka i en facebookgrupp där jag också coachar varje dag om hälsa och påskmatlagningen!

Häng med för 99 kr och gör din påsk lite hälsosammare och njut av mina nya recept! Boka dig i dag och börja förbereda dig för denna härliga vecka här!

Hälsningar Ulrika

 

8:267 mars, 2021

Kickstart Basic – välj mellan 2,4,6 eller 12 veckor!

Okategoriserade

Nu är det 4 veckor till påsk och personligen tycker jag att det är en bra tid att ta hand om sig själv lite extra! Jag har tagit fram runt 100 kostplaner med olika inriktningar med LCHF, Keto, GI, Vegan, vegetariskt och kostplaner som passar bra om man tränar mycket – Hälsa och fitness eller Få en bättre tarmflora för de som vill äta en antiinflammatorisk kost.

Jag får ofta frågan vilken är din favorit?

KICKSTART BASIC är den mest allmänna kostplanen där protein, fett och kolhydrater är balanserade på ett sätt som passar alla.Det är en lågkolhydratkost med mycket matglädje som kombineras med periodisk fasta för att få ett effektivt viktminskningsresultat. Det är den mest populära onlinekursen jag erbjuder och passar alla skulle jag säga. Recepten är en blandning med fisk, skaldjur, fågel, kött och mycket vegetariska rätter och ett smidigt kostschema som är enkelt att följa och man sparar mycket tid på att jag har planerat alla veckor! Dessutom är det en effektiv viktminskningsmetod och som ger en viktminskning på 1-2 kg per vecka.

Denna onlinekurs finns i 2 veckor, 4 veckor, 6 veckor med unika recept och kostscheman och känner du att du vill ha ett bra program ända fram till sommaren så boka dig på alla 12 veckor och du får en paketrabatt! Läs mer om kursen här och välj antal veckor som passar dig!

 

 

 

I kursen ingår kostscheman för alla veckor, lättlagade recept, inköpslistor och coachning av mig i en grupp under hela perioden och där delar vi samma intresse – nämligen hälsa, matlagning och att uppnå ett resultat.

I kostschemat som du får varje vecka finns all information du behöver för att följa veckan med ett upplägg där du äter 2-3 måltider om dagen. Vissa dagar äter du en god frukost och andra dagar avstår du och äter första måltiden vid 12 på dagen (periodisk fasta). Du tjänar tid på att använda inköpslistan och på att laga upp flera portioner samtidigt som blir rester dagen efter. I mina kostscheman finns 5:2 inplanerat och det innebär att du 2 dagar i veckan äter 500-600 kcal. Hemligheten med Kickstart Basic är att du äter olika mängd kalorier varje dag och det ger effekt på vågen.

Du får varje vecka ett recepthäfte med lättlagade recept som bygger på en lågkolhydratkost. Inspireras av fina matbilder och laga din egen variant hemma! Enklare kan det inte bli.

 

3:2623 februari, 2021

Cookalong med Ulrika på onsdagar kl. 18

Okategoriserade

cookalong med Ulrika

Jag är så glad att jag i dag kan berätta att vi lanserar “Cookalong med Ulrika”. Under tre onsdagskvällar kommer jag kl 18 att laga mat tillsammans med Er online!

Jag har länge velat kunna erbjuda en matlagningskurs och laga mat tillsammans online men har inte hittat rätt plats att vara på. Men nu har vi ett bra kök med rätt teknik för att kunna sända live och jag startar den 10 mars. BOKA IN DIG NU!

Tillsammans med mig och andra mat och hälsointresserade personer lagar vi en härliga middag tillsammans, genom din dator. Vid varje tillfälle kommer jag att laga mellan 2-3 rätter och du som deltar får givetvis tillgång till inköpslista och recept så att du i god tid kan handla det som behövs och ställa dig i köket och laga tillsammans med mig. Under dessa kvällar kommer jag även att föreläsa om kvällens tema och du kan ställa frågor direkt till mig under sändningen.

 • Onsdag 10 mars kl 18-19 – Allt du vill veta om keto

Har du provat keto eller är du nyfiken på succémetoden som allt fler använder sig av? Denna kväll kommer vi helhjärtat att viga till ämnet keto. Du får en perfekt ketomeny att laga tillsammans med Ulrika och givetvis möjlighet att ställa dina frågor om ämnet. Ulrika kommer att berätta om hur man enklast försätter sin kropp i ketos, ge handfasta tips på råvaror att välja (och att undvika!) samt hur man bör tänka kring fasta, träning och restaurangbesök när man lever på ketokost.

 • Onsdag 17 mars kl 18-19 – Ät hälsosamt med liten budget

Det behöver faktiskt inte vara dyrt att äta hälsosamt. Den här kvällen vill vi en gång för alla slå hål på myten om att det behöver kosta mer att välja en kost som är bra för din kropp. Ulrika lagar mat som passar för ämnet och visar hur man med en enkel bas kan skapa flera olika rätter med små justeringar. Vi pratar även om hur man enkelt kan frysa mat och hur man skapar delikata lunchlådor från gårdagens middag. Dessutom hur man med enkla knep kan handla billigt och ändå laga mat värdig en stjärnkock.

 • Onsdag 24 mars kl 18 -19 – 800 kcal och konkret tips inför påsken

800 kcal är en av de mest populära kosthållningarna vi har. Att ha ett dagligt intag på 800 kcal har visat sig vara effektivt för så mycket mer än vikten. Men hur planerar man bäst ett liv med 800 kcal och hur får man ihop familjelivet, träningen och möjligheten att inte vara en tråkboll utan fortfarande kunna delta i middagar och aktiviteter utan att överstiga kaloriintaget? Detta kommer Ulrika att hjälpa er med under denna kväll. Dessutom får du handfasta tips och råd om hur du klarar dig igenom årets mesta godishelg, påsken, utan att köra helt i diket.

Varje cookalongtillfälle kostar 200 kr att delta på. Väljer du att boka alla tre tillfällen direkt får du dock en riktigt generös rabatt av oss och betalar endast 449 kr.

Hoppas vi ses på onsdagarna framöver – glädjer mig verkligen till dessa kvällar!

9:1519 februari, 2021

NYHET – 66 day challenge med konsultation

Kost & HälsaKurserNyheterOkategoriserade

konsultationI dag coachar jag många kunder via mina kurser och jag tycker att det är så roligt. Kanske framförallt för att vi har ett så stort kursutbud som gör att våra kunder verkligen  kan välja efter just sitt behov. Det är skillnad på att väga 5 kg för mycket mot att ha 15 kg som man vill bli av med. Det är också skillnad om man är frisk eller sjuk, aktiv eller oaktiv och har olika matpreferenser.

Utmaningen när man ska gå ner mycket i vikt är att behålla sin höga motivation under hela resan. Därför lanserar jag nu en ny variant av onlinekursen “66 Day Challenge” med mer coachning och framförallt med personliga zoommöten i gruppen varannan vecka. Varje möte har sitt tema och vi har begränsar deltagarna till 30 st i denna grupp. Tanken är att denna grupp ska bli mer personlig och att vi delar med oss om vår historia, tankar, utmaningar och resultat. Varannan vecka ses vi gemensamt över zoom med ett aktuellt ämne och du har då möjlighet att ta del av de andra kursdeltagarnas utmaningar och resultat samt ställa frågor direkt till mig eller de andra deltagarna.

 

 

Upplägget för de gemensamma konsultationsmötena:

 • 1 mars – ätbeteendet och självbild samt hur man startar, hur anpassar jag detta efter mina förutsättningar, vad kan vara bra att tänka på
 • 15 mars – KBT samt hur har vi kommit igång, vad är svårt?
 • 29 mars – målsättning samt hur tänker du inför påsk, konkreta tips på hur man tar sig igenom denna helg
 • 12 april – motivation och hur gick påsken? Vad var tufft? Hur tänkte ni och hur arbetar vi nu vidare?
 • 3 maj  – planering och hur klarar man sig efter kursens slut

Kursen startar den 1 mars och pågår till den 9 maj – alltså 66 dagar med färdiga kostscheman, lättlagade recept och inköpslistor varje vecka. Kursen kostar 1698 kr och anmäl dig innan den 28 februari om du vill anta utmaningen! Läs mer här och boka här!

Vill du få inspiration och läsa om andra som har följt 66 day challenge – läs om våra framgångshistorier här!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!