Vi på Ulrika Davidsson
Ulrika Davidsson

Ägare/grundare

info@ulrikadavidsson.se

2002 gick Ulrika ner 30 kilo med hjälp av att förändra sin kost och sin livsstil. Då utbildade hon sig till kostrådgivare och har sedan dess coachat tusentals människor genom hennes kurser, över 40 kokböcker, artiklar i tidningar, matlagning på TV4 samt i sociala medier.

Ulrika Albers

VD

u.albers@ulrikadavidsson.se

Ulrika Albers är den som håller ihop teamet och tycker att möjligheten att få jobba med tjänster och produkter som bidrar till en förbättrad hälsa och en hälsosammare livsstil är enormt positivt. Balans i livet är fokus där matglädje och motion är viktiga pusselbitar.

Ebba Davidsson

Marknads- och kommuniktionskoordinator

ebba@ulrikadavidsson.se

Ebba är utbildad Marknadsekonom och har ett öga för detaljer i marknadskommunikation. På Ulrika Davidsson arbetar Ebba bland annat med kommunikation, sociala medier, grafiskt material och webben.

Madelene Winberg

Kursadministratör

madelene@ulrikadavidsson.se

Madelene har, precis som oss alla på Ulrikas Kickstart, ett stort mat- och hälsointresse och arbetar med kursadministration och kundservice.

Charlotte Aav

Träningscoach & Kursadministratör

charlotte@ulrikadavidsson.se

”GympaCharlotte” som vi kallar henne bor på Gotland. Charlotte är utbildad idrottslärare och kombinerar jobbet hos oss med andra friskvårdsuppdrag. Hennes peppande och glada gympa och löppass har fått mängder av kunder att komma igång med träningen och hålla fast vid den!

Susanne Lindén

Diplomerad samtalsterapeut

susanne.linden@advisi.se

Susanne har en lång och gedigen erfarenhet inom flera olika områden. Hon har bland annat arbetat med MI, KBT-beteendeterapi, Mindfulness och 12-stegsprogrammet. Hos oss på Ulrika Davidsson är hon coach i kursern 20-kilosklubben samt har två kurser inom KBT. “När vi mår bra presterar vi mer effektivt, vi blir bättre partners, bättre föräldrar och inte minst bättre vänner till oss själva“.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!