Vi på Ulrika Davidsson

Vi i Ulrika Davidssons team, under ledning av kostrådgivare Ulrika Davidsson, jobbar och brinner för ett mer hälsosamt liv. Alla medarbetare har gjort en egen hälsoresa och det gör oss personliga och förstående i vår rådgivning..

Ulrika Davidsson

VD och kostrådgivare

ulrika@ulrikadavidsson.se

2002 gick Ulrika ner 30 kilo med hjälp av att förändra sin kost och sin livsstil. Då utbildade hon sig till kostrådgivare och har sedan dess coachat många tiotusentals människor genom hennes kurser, över 25 kokböcker, artiklar i tidningar, matlagning på TV4 samt i sociala medier.

Anna Matsjons Wickman

Marknadschef

anna@ulrikadavidsson.se

Glad i mat och alltid på språng. Senast in i Ulrikas team där hemsidan, e-handeln, sociala medier och alla spännande sidoprojekt kommer vara en del i vardagen.

Sofia Fritze

Kommunikations specialist och digital marknadsförare

sofia@ulrikadavidsson.se

Sofia har en stor passion för digital kommunikation, marknadsföring och mat såklart! Har en bakgrund som PR- och kommunikationskonsult och jobbar med att utveckla Ulrikas digitala kommunikation.

Madelene Winberg

Kursadministratör

madelene@ulrikadavidsson.se

Madelene har, precis som oss alla på Ulrikas Kickstart, ett stort mat- och hälsointresse och arbetar med kursadministration och hälsoresorna.

Ebba Davidsson

Kursadministratör

ebba@ulrikadavidsson.se

Ebba har ett stort intresse för mat- och hälsa. På Ulrikas Kickstart arbetar hon bland med kursadministration.

Julia Östberg

Helgansvarig administratör

julia@ulrikadavidsson.se

Julia har ett stort hälso- och matintresse, älskar att laga mat och upptäcka nya smaker. Hälsa är att må bra, ta hand om sig och trivas med sig själv. För Julia betyder det bra mat som ger kroppen bränsle och näring för att kunna prestera både i vardagen och på träningen.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!