Ja det går faktiskt utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag för de flesta av våra kurser*. Det som är extra bra är att många får en summa högre än vad våra kursavgifter är vilket gör att du antingen kan kombinera någon av våra kurser med något annat som är friskvårdsberättigat, eller om du känner att du behöver mer hjälp under året, använda ditt friskvårdsbidrag till fler kurser hos oss. Smart va?!

Men hur gör man då?

Alternativ 1. Företaget du jobbar på kan ansluta sig till ePassi, Benify eller Wellnet, tre onlinesystem för just friskvårdsbidrag, där Ulrika Davidssons kurser finns upplagda. Du gör ditt köp på någon av hemsidorna och sen är du redo att köra!

Alternativ 2. Om din arbetsgivare accepterar att du köper din kurs direkt på vår hemsida så kan du också välja att göra det. Om du väljer detta alternativ är det viktigt att du sparar kvittot på ditt köp från oss och ger till din arbetsgivare. Det kvitto som skickas ut från oss på Ulrika Davidsson innehåller all information som behövs enligt skatteverket. Detta mejlas ut efter köpet så kika i din inbox eller i din skräpkorg så hittar du det där.

 

Nu är det bara att du klickar in på vårt Kursutbud och kikar vilken kurs som passar just dig och din hälsoresa!

 

Har du andra frågor om hur det går till att boka eller gå en kurs hos oss? Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här!

 

*de kurser som inte stöds av detta är våra onlineträningskurser, Food prep samt kursen KBT med Susanne Lindén.