Johanna antog utmaningen!

Är mycket piggare och haft energi till både promenader och lek. Det här har lett till allmänt mer goda rutiner!

 

  • Namn: Johanna Jacobsson
  • Ålder: 39
  • Bor: Uppsala
  • Familj: Man och 3 barn 
  • Viktminskning: -8,5kg med 66 Day Challenge 

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla dig till just den kursen?

66 Day Challenge Jorden runt. Det blev den, då den kändes ”snällast” och enklast att modifiera till att jag fortfarande ammar. Det största målet var heller inte störst och snabbast viktnedgång, utan snarare en livsstilsförändring. Jag har också innan ätit lite från den första 66 Day Challenge bok och  66 Day Challenge Medelhavet boken och varit nöjd med både recept och upplägg. 

 Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Jag har haft ett medlemskap i ett annat viktnedgångskoncept, som passade mig då, men som jag idag inte kände att jag skulle hinna med då det skall planeras mycket mer själv. 

 Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången? 

Jag har blivit gladare! Är mycket piggare och haft energi till både promenader och lek. Det här har lett till allmänt mer goda rutiner! 

 Hur upplevde du dessa veckor?

Fantastiska!! Jag gillade att vi var en grupp som följdes åt på FB, även om alla andra kanske blev trötta på mina inlägg! Men det gav pepp att jag visste att vi var flera som följdes åt! Och jag hoppas att jag bidrog till det peppen för andra! 

Jag tycker också att jag fick mer energi av att inte behöva tänka tanken ”vad ska vi äta idag/i veckan/ikväll/till helgen” som jag annars känner att min hjärna kan mala 100 gånger på en dag! Nu var det klart! Och det var otroligt skönt! Kanske lite av en ”kvinnofälla” som jag kom ifrån! 

 Att min vältränade man också trivts och kunnat äta samma mat har varit en bonus! Han som klagar på att han blir hungrig om det inte är ”kött-potatis-sås”. 

Utan större ansträngning har jag också som ammande mamma, min man och våra två (ätande) barn kunnat äta samma mat som med små medel (Läs: Makaroner haha) kunnat anpassats till de små! Och lite bonus protein till mannen, men inga makaroner! 

 Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Jag vill berätta att det är god mat, speciellt om man gillar asiatiskt-vilket inte jag alltid gör, MEN då är recepten enkelt anpassningsbara tycker jag och idéskapande! 

Det är enkelt att följa! Och utöver recept, inköpslistor och kostplaner får man så mycket mer med pepp, livesändningar, möjligheter till att ställa frågor…

Så det är helt klart värt att hoppa på detta!!

Vill du också prova 66 Day Challenge? BOKA HÄR!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!