Chatrine har fått sina hormoner i balans, mer energi, bättre hy och tappat 10 kg!

Jag känner att jag investerar i mig själv genom Ulrikas vinnande koncept. Det är min tur att må bra nu!

  • Namn: Chatrine Ekfeldt
  • Ålder: 50 år
  • Bor: På Öland
  • Familj: Man och två barn över 18 år
  • Viktminskning: -10 kg

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla dig till just den kursen?

Jag har alltid varit en ”stor” kvinna med lätt övervik som gått till mer övervikt.  Jag är sockerberoende och tröstäter, jag vågar säga det högt för först nu när jag fyllt 50 år och är mitt i livet, mitt i klimakteriet. Jag valde därför att starta 10-kilosklubben. Jag ville se ett snabbt resultat, kursen var lagom lång och väckte en motivation i mig när jag lyssnade på Ulrika i videon där hon la fram konceptet kring 10-kilosklubbens upplägg på hemsidan. Ett koncept som passade in i min vardag! 

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

 Jag har som många andra prövat de flesta viktminsknings program och dieter under åren som kantrats av en stressig vardag för att få ihop livspusslet. När jag via rekommendationer hittade Ulrika 2022 gav jag mig själv 6 vekor att pröva 10 kilosklubben och insåg att det här var min grej!

 Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången? 

Jag såg och kände snabbt resultaten då balansen mellan kaloriintag, det färdiga kostschemat med tillhörande recept, den periodiska fastan och gemenskapen i den slutna gruppen peppade mig till att gå ner -10 kg. Jag mådde så bra, hormoner i balans, mer energi, bättre hy men jag hade fler kilon att ta av så nu 1 år senare har jag gått kursen igen, med uppdaterade recept, och gått ner ytterligare -10 kg. Jag känner att jag investerar i mig själv genom Ulrikas vinnande koncept. Det är min tur att må bra nu! 

Hur upplevde du dessa veckor?

De första dagarna fick jag bita ihop lite, kände mig trött och ibland yr men därefter släppte allt och kilona med det! Det gäller att hålla i och hålla ut, inte tappa fokus utan hålla sig på banan och om livet skulle komma emellan, om valen inte blir de bästa vid något tillfälle så är det viktigt att dagen efter åter ta sig upp på banan igen och återta sitt fokus! MEN för att tappa -10 kg krävs att viljan finns där, viljan att satsa 6 veckor av sitt liv, 6 veckor på sig själv och att följa upplägget till 100%. Då kommer resultaten! 

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Ulrika har med många års erfarenhet tagit fram ett vinnande koncept i 10-kilosklubben som passar mig som är mitt i livet, mitt i klimakteriet . Ulrikas utbud av kurser är stort och det finns något som passar alla! Enkelheten att följa ett färdigt upplägg eller ta del av receptbanken för att i vardagen göra bra val är en trygghet, ett lugn i en annars stressad vardag! 

Vill du också prova 10-kilosklubben? BOKA HÄR!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!