10-kilosklubben 2024

6 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

NYA RECEPT OCH KOSTSCHEMAN FÖR 2024!

10-kilosklubben har ett tydligt mål; att med matglädje och hälsosam kost hjälpa dig att gå ner 10 kilo under 6 veckor. Tusentals personer har redan genomfört kursen med fantastiskt resultat. Prova du också!

Kursens innehåll

Coachning

Varje söndag kl 18.00 träffas vi tillsammans digitalt med Ulrika för motivation och pepp!

Effektivt

Ulrika har skapat ett kostschema som är strikt men effektivt. Du kommer snabbt känna av effekten!

Lätt och snabb matlagning

Recepten är lättlagade och bjuder på mycket matglädje med få kalorier.

10-kilosklubben; Vår effektivaste kurs för snabb viktminskning

I Ulrika Davidssons kurs 10-kilosklubben får du möjlighet att under 6 veckor bli av med 10 kilo. Det här är vår effektivaste kurs just för den effekt man får under den relativt korta insats som krävs. Under dessa sex veckor ska du prioritera dig själv och göra en hälsoförändring med hjälp av hälsosam kost som du mår bra av. Kostschemat är strikt och bygger på Ulrikas lättlagade och goda recept. Det här är kurs som vi ej rekommenderar dig som har ett BMI på 25 eller under.


Kosten i 10-kilosklubben

Kostschemat bygger på att äta liten mängd kalorier varannan dag, max 500 kcal, och varannan dag ökar vi till 1000 – 1200 kcal. Detta gör att du kommer att få en hög förbränning och bli av med dina extrakilon rekordsnabbt. I kostschemat har vi också långa fasteperioder så kallad 16:8, en typ av periodisk fasta. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.

Recepten bygger på lågkolhydratskost kombinerat med lågkalorirecept. Du kommer att äta rikligt med grönsaker och lagom med protein och bra fetter vilket hjälper dig att känna mättnad och tillfredställelse under längre tid. Dessutom kommer du att äta både gott och varierat med härliga smaker.

Så här kan en dag i 10-kilosklubben se ut:

  • Frukost: Havregrynsgröt med ananas
  • Lunch: Kycklingwraps
  • Middag: Broccoli och purjolökssoppa med rökt lax

Fokus på kost och inte träning

Eftersom kostschemat är strikt rekommenderar Ulrika att du under dessa veckor inte satsar på träning av allt för intensiv grad utan istället kan ta en promenad. Bäst resultat av kursen får du om du håller dig till kostschemat och låter kroppen förbränna dina kilon för att sen ta tag i träningen. Något som dessutom kommer kännas betydligt lättare när du inte har 10 kilo extra att bära på.


Livesändningar med Ulrika

Varje vecka kommer Ulrika att ha livemöten med alla deltagare. Ulrika kommer att ge dig mycket inspiration, sina bästa råd och peppning i livesändningarna. Det kommer hjälpa dig att hålla dig till kostschemat även när det känns tufft. Dessutom kommer ni i gruppen att ha samma tydliga mål att arbeta mot och med hjälp av det stödet som du får av dina kursdeltagare och oss i Team Ulrika kommer du att klara dessa sex veckor.


Glöm inte att spana in våra nya kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat 10-kilosklubben:

När du har bokat 10-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrika och teamet. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat denna kurs kommer du i kursmaterialet hitta mer information om hur du enkelt kan ta del av de livemöten som Ulrika erbjuder.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 10-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En kurs med fokus på effektiv viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Effektiva kostscheman för viktnedgång
- Ulrikas matglädje i 85 kaloriberäknade måltider
- Färdigplanerade inköpslistor 
- Vara med i en mycket aktiv grupp och daglig coachning av Team Ulrika
- 6 inspirerande livesändningar med Ulrika
- Dokument och filmer om näringslära
- Tips på hur du ska behålla vikten när du avslutat kursen
För vem
För dig som snabbt vill gå ner 10 kilo
Beräknad viktnedgång
6 veckor: 10 kg
Pris
6 veckor - 1498 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Jag tycker att detta var bland det bästa jag gjort. Jag mår så mycket bättre, det var roligt att laga maten trots att jag helst inte står i köket. Jag lärde mig hur lätt det egentligen är att laga god och nyttig mat, bara man planerar och inte har bråttom. Härligt med en peppande grupp via Facebook, dessutom är Ulrika en inspirerande som person vilket gjorde detta till en fröjd.

/ Sarah

Jag är jättetacksam för att denna metoden funkade och för att jag nu har ett bra tänk kring fasta och hur viktigt det är med variation av kaloriintag för att låta kroppen jobba!

/ Michaela

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!