Kickstart Basic

2 | 4 | 6 | 12 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Helt nya recept och kostscheman!

Äntligen har vi möjlighet att lansera en helt ny Kickstart Basic. Ulrika har under 2022 skapat nya recept och kostscheman för vår populära grundkurs. Det här är en kurs för dig som vill äta gott, hälsosamt och enkelt. Du behöver inte lägga så lång tid i köket, köpa hem en massa krångliga ingredienser eller laga specialkost till kräsna familjemedlemmar. Det här är kursen för dig som vill ha matglädje och enkelhet i din vardag. För dig som söker en varierad kost med inslag av alla våra proteinkällor utan att behöva lägga en massa tid på planering. Dessutom har vi valt att addera träning i denna kurs för dig som väljer våra längre kurser. Vår underbara samarbetspartner Gympa Charlotte har skapat 3 träningspass som du kan välja att genomföra tillsammans eller en och en, i kombination med annan träning eller som din enda träning, beroende på dina förutsättningar och dina mål. Vår förhoppning är att Charlottes pass kommer att ge dig glädje och frihet i din träningsrutin och därmed bidra till en hållbar vardag. Kickstart Basic är med andra ord en kurs för hela kroppen, för alla personer!

Nya recept – nytt kostschema – ny träning!

Som så ofta med trotjänare blir de storsäljare. Så även med denna kurs. Därför har vi nu skapat helt nya recept och kostscheman och även lagt till ett träningsprogram med Gympa Charlotte som bonus i de längre kurserna. Så att även ni som gått den äldre Kickstart Basic ska kunna få en ny upplevelse och mer matglädje. Alla veckor innehåller helt unika recept och kostscheman vilket gör att du kan kombinera de olika veckopaketen om du önskar bygga ut kursen. Vet du redan från start att du vill köpa alla veckor kan du välja 12 veckor direkt. Du får då samtliga nya recept och kostscheman i denna kurs, samlat i ett praktiskt 12-veckorsprogram som kommer ge dig matglädje och inspiration för lång tid framöver.

Hur fungerar Kickstart basic?

Eftersom detta är grunden i vår kursverksamhet bygger kursen på lågkolhydratkost. Med andra ord minimalt med pasta, bröd och ris. Varje vecka äter man olika mängder kalorier och detta gör man för att det har visat sig att detta maximera förbränningen och i förlängningen ger dig en viktminskning.

Kursen innehåller två typer av fasta, 16:8 och 5:2 metoden. Detta är dock inte en fasta så som många kanske tror. 16:8 innebär till exempel att du fastar under 16 timmar och äter under 8. Förslagsvis utesluter du frukosten och har lunchen som dagens första måltid vid dessa dagar. 5:2-metoden är nu ganska välkänd och innebär att du äter färre kalorier under 2 dagar i veckan medan fem dagar har en “vanlig” struktur med frukost, lunch, middag.

Vad får du i Kickstart Basic?

Här får du givetvis Ulrikas kostscheman, grunden i hela kursen. Kostschemat är “hemligheten” med varför Ulrikas kurser skapar den viktnedgång och de hållbara resultat som våra kunder faktiskt får. Ulrika lägger stort arbete med att planera veckornas kostscheman. Det finns även en struktur i hur dessa fungerar beroende på om du väljer en längre eller en kostare kurs.

Utöver kostscheman får du givetvis recepten som kostscheman byggs på. Ulrika skapar lättlagade, enkla recept som bjuder på massor av matglädje och inspiration. Kostscheman och recepten med tillhörande inköpslistor innebär att du inte behöver tänka själv utan bara kan följa instruktionerna, laga maten och njuta – enklare än så blir det inte! Du väljer själv om du vill gå 2, 4,  6  eller 12 veckor för att maximera din viktnedgång och komma in i det hälsosamma “tänket”.

Detta får du lära dig i Kickstart Basic:

  • Matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • Träningspass med Gympa Charlotte i 6 och 12-veckorskursen, hitta glädjen i rörelsen!
  • Laga snabba och mättande rätter, både varma och kalla maträtter med kött, fisk, fågel och vegetariska rätter.
  • Att följa kostschema och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butik som på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

 

OBS – vår 12-veckorskurs bygger på samtliga av de övriga tre kursernas kostschema och recept sammanslaget. 

När du har bokat Kickstart Basic får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande matlagningsfilmer och coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få en kickstart i din viktminskning och leva hälsosamt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
4 veckor - 7 kg
6 veckor - 10 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
4 veckor - 898 kr
6 veckor - 1298 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen.

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Viktkort
Råvaruguide

3

Övning coacha dig själv
Övning målplanering
Träningsfilmer i 6 och 12-veckorskurserna

4

Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Gluten
Vattenfasta
Att äta ute
Öka din förbränning

5

Kostschema
Recept
Inköpslistor
Matlagningsfilmer

6

En fortsatt hälsosam livsstil
Gör ditt eget kostschema
Tack och bra jobbat!

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!