Vad är ditt nyårslöfte?

Oavsett om ditt nyårslöfte gäller en viktnedgång, känna mer matglädje eller kanske helt enkelt att få en bättre rutin kring din kosthållning så kan våra kurser hjälpa dig. Anmäl dig och skapa en hälsoförändring som passar ditt nyårslöfte!

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Grattis, då har du alla möjligheter att lyckas! Ulrika Davidssons kurser 5, 10 och 20-kilosklubben är alla koncentrerade på att skapa ett snabbt resultat med ett långsiktig hållbarhet.

Att göra en hälsoresa är något individuellt. Alla har olika förutsättningar och olika mål. Generellt brukar dock vara att ett snabbt resultat bidrar till att man får motivation och ork att fortsätta. Resultatet kan vara en viktnedgång, mer energi och ork, bättre

Anta nyårslöftet och lyckas!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och har lång erfarenhet av kostrådgivning och hur kosten påverkar hälsan. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi alla önskar!

Gör så här:

  • Lägg produkten i varukorgen
  • Ange dina kontaktuppgifter
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Glöm inte att gå med i den unika gruppen som du får tillgång till genom din bokning

Ulrikas recept passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Maten fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!