Ulrikas Hälsobank

Drömmen om att skapa en egen medlemsklubb tog fart och sattes i verket i början av 2020. Ulrikas Hälsobank är den perfekta platsen för alla som söker matinspiration och vill få hjälp att underlätta i vardagen.

Ulrikas medlemsklubb

Under hösten 2019 tog tankarna fart om att starta en egen klubb. En plats där personer som tidigare gått mina kurser kan fortsätta att få ta del av mina recept och min kunskap och intresse inom näringslära men också en möjlighet för personers om inte ännu känner mig så väl att se vilken typ av mat jag lagar, som en introduktion till min värld.

Tankarna konkretiserades allt mer och i samband med att vi relanserade hemsidan under februari 2020 startade vi Ulrikas Hälsovärld som idag har vidareutvecklats till Ulrikas Hälsobank. Tanken var inte att man skulle välja antingen ett medlemskap i klubben eller att gå mina kurser utan snarare att se klubben som ett komplement till kurserna och en hjälp för alla de som gått kurser och ville fortsätta att leva och äta hälsosamt. Som en vän att hålla i handen helt enkelt. Recepten i klubben är en blandning från olika dieter men de är inte sammansatta för att ge en konkret viktnedgång så som mina kurser är.  Däremot utlovar jag sann matglädje med lättlagade, kaloriberäknade recept som bygger på en lågkolhydratkost med naturliga råvaror. Perfekt dem som vill underlätta sin vardag med mer matglädje!

Oavsett om man redan har erfarenheten eller inte i matlagning så kommer de som väljer att bli medlemmar i min klubb snart bli KUNGAR i köket och skapa nya, goda rätter som mättar bra och håller blodsockret på en jämn nivå. Du får genom detta medlemskap tillgång till en receptbank med hundratals recept men dessutom färdiga kostscheman för en hel vecka om du behöver hjälp med planeringen. Här har du dessutom möjligheten att enkelt skapa egna kostscheman både för viktnedgång eller för dig som bara vill ha hjälpa med inspiration och planering av hälsosam kost.

Hur lyckas man med matlagningen?

Jag var 21 år när jag började laga mat. Jag skulle bli Aupair och jobbade i en familj under några månader. Min uppgift var att laga vardagsmaten till familjen så då var det bara att lära sig. Alla kan laga mat och det enklaste sättet att lyckas är bara att våga och börja. Inspiration börjar med en matbild som ser läcker ut och sen är det bara att läsa receptet, handla och följa instruktionerna. Det är väldigt sällan du misslyckas men det kan kännas annorlunda i början, innan du har lärt dig och fått självförtroende!

Recepten i Ulrikas Hälsobank är lättlagade, smakar gott, ger en bra mättnadskänsla och passar även utmärkt till hela familjen. Recepten bygger på protein, fett och grönsaker men du kan alltid byta ut råvaror och ingredienser och det ger dig en frihet som är viktig för att du ska få en flexibilitet och en hållbar hälsolivsstil. Har du t ex inte kött hemma eller inte äter rött kött, välj kalkon eller kyckling. Byt ut t ex lax mot torsk eller skinka mot kalkonskivor. Välj de grönsaker du gillar men var inte rädd för att prova nya grönsaker i affären. Nu har du recepten som vågar att du tar det steget.

Det skulle inte förvåna mig om medlemmarna efter bara några veckor upptäcker att de tjänar både tid och pengar med de planerade veckomenyerna som de får i detta medlemskap.

Välkommen in till min Hälsobank!

Klicka här för att bli medlem i Ulrikas Hälsobank

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!