Hitta rätt upplägg för dig

Hos Ulrika Davidsson kan du välja mellan att gå en specifik kurs med ett fast kostschema under en begränsad tid eller att bli medlem där du har ett mer flexibelt upplägg och själv väljer skapar dina kostscheman bland Ulrikas hundratals kaloriberäknade recept.

Ulrikas Kickstart

Ulrikas Kickstart är samlingsnamnet för alla Ulrikas populära onlinekurser. En kurs passar dig som under en begränsad tid vill få kostschema och coachning för att uppnå ett effektivt resultat.

Ulrikas Hälsobank

Ulrikas Hälsobank är ett medlemskap där du enkelt kan söka inspiration och skapa kostscheman på egen hand utefter egna preferenser. Det här passar dig som vill behålla din vikt eller på egen hand uppnå en viktminskning.

Mest populär!

Komplett veckomeny

I alla kurser får du kompletta veckomenyer som bara är att följa

Som medlem har du möjlighet att skapa dina egna menyer utifrån Ulrikas recept

Inköpslistor för dina menyer

Du får kompletta inköpslistor för varje vecka i våra kurser

Oavsett om du väljer att skapa en veckomeny eller bara vill ha enstaka recept får du alltid en inköpslista kopplad till dessa recept

Alltid 10% rabatt på Ulrikas kurser

När du vill testa något nytt eller behöver en extra boost.

Som medlem får du alltid 10% rabatt på alla Ulrikas kurser

NYHET! Skapa ditt eget kostschema!

Med hjälp av Ulrikas unika mallar och recept kan du enkelt skapa ditt kostschema för viktnedgång eller bibehållen vikt

Genom vårt unika verktyg kan du skapa kostscheman efter just dina preferenser!

NYHET! Tillgång till Ulrikas receptbank med hundratals kaloriberäknade recept

Du får inspiration till enskilda måltider eller hela veckomenyer.

Inspireras till enstaka middagar eller kompletta veckoscheman fulla av matglädje

Färdig veckomeny med recept för att behålla vikten

I våra kurser får du menyer primärt för att gå ner i vikt

Efter en kurs är det perfekt att följa Ulrikas menyer som hjälper dig behålla din nya vikt.

Färdiga kostscheman anpassade för att gå ner i vikt

Perfekt för dig som inte vill eller hinner tänka. Bara kör igång direkt!

I Hälsobanken finns förslag på menyer uppbyggda för både viktnedgång samt för att behålla din vikt.

Kunskapsdokument och övningar som gör att du hittar en långsiktigt hållbar hälsa

Kunskap är vägen till framgång - genom våra dokument når du enklare att nå dina mål

Sluten Facebookgrupp där ni tillsammans kan peppa, stötta och inspirera varandra i er hälsoresa

Att få hjälp och pepp från andra i samma situation är för många en avgörande faktor för framgång.

I den här gruppen bjuder Ulrika på nya recept direkt från sitt kök.

Coachning av Ulrika för att uppnå dina hälsomål

Ställ frågor om just dina utmaningar direkt till Ulrika

Vill du veta mer?

Känner du att informationen ovan inte räcker? Ingen fara, här nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster.

Ulrikas Kickstart

Viktminskningskurser med effektivt resultat!

Ulrikas onlinekurser har varit en succé sedan de lanserades. I hennes stora utbud av kurser kan du enkelt hitta en kurs som passar just dina behov. Här finns kurser från 2 till 18 veckor för att kunna tillgodose alla behov av viktnedgång och hälsosam kost.

När du går en av våra Kickstart kurser behöver du inte tänka själv. Ulrika har redan planerat och skapat allt åt dig. Du får färdiga kostschema för veckans alla dagar som bara är att följa. Dessa kostscheman är planerade för att ge dig en viktnedgång som framgår i kurskortet. Utöver kostscheman får du givetvis alla de recept som ingår samt en smidig inköpslista för varje vecka som du kan bocka av så att du är säker på att du har allt som behövs hemma när det är dags att sätta igång.

Coachning och gemenskap

Ulrikas Kickstart erbjuder kurser med en mängd olika inriktningar. Här finns våra baskurser som bygger på enkla och snabblagade recept med massor av matglädje. Alla baskurser finns i olika längder, 2, 4 6 eller 12 veckor beroende på hur mycket stöttning du känner att du behöver i din hälsoresa. Vi har även ett brett utbud av mer nischade specialkurser där du tex kan fokusera på att äta mat anpassad efter din blodgrupp, plånboksvänlig budgetmat eller varför inte någon av våra populära turbokurser anpassade efter säsongens råvaror?!

Utöver att all planering är gjord får du även möjlighet till Ulrikas coachning under din hälsoresa. Varje dag möts ni i den slutna Facebookgrupp som du och de andra i samma kurs får tillgång till. Här kan ni ställa frågor till Ulrika samt få pepp och inspiration från henne och de andra kursdeltagarna. Det är ett mycket uppskattat community som hjälper dig om det känns tufft och som hyllar dig när du gör framsteg. Detta är en av våra absoluta framgångsfaktorer och anledningen till att många av våra kunder återkommer till oss och våra kurser om och om igen.

Mer än bara mat

Att gå en av Ulrikas Kickstarts kurser innebär också att du ska få med kunskap och inspiration att hitta en långsiktighet i din hälsoresa. Vi vet att drygt 94 % av våra kursdeltagare är mycket nöjda med de viktresultat som dem fått genom våra kurser. Vårt mål är dock att våra kunder ska få alla förutsättningar för att fortsätta leva hälsosamt även efter kursen. Därför ingår en mängd kunskapsmaterial i alla våra kurser. I vissa kurser finns poddar att lyssna på, i andra har vi KBT övningar medan vi i en del erbjuder träning. För vi vet att en långsiktig hälsosam livsstil innebär så mycket mer än att bara äta rätt mat.

Till kursutbudet
välj rätt

Ulrikas Hälsobank

För dig som vill ha inspiration för att behålla en sund vikt och hållbar livsstil!

Ulrikas Hälsobank är ett resultat av efterfrågningar av våra kunder. Många är de kunder som gått flera av Ulrikas kurser och nu känner att de har kunskapen att skapa egna kostscheman utifrån Ulrikas enorma bank av recept. Men medlemskapet passar även dig som inte gått en enda av Ulrikas kurser, tack vare de färdiga mallarna och Ulrikas recept kan vem som helst bli en kostexpert och bygga kostscheman, antingen för viktnedgång eller för att bibehålla din vikt och hälsosamma livsstil efter en kurs.

Enkla och effektiva mallar

Vi har valt att ta fram mallar för de tre mest efterfrågade kosthållningarna; 5:2, 800 kcal samt att behålla sin vikt. Du botaniserar enkelt i Ulrikas stora receptbank och väljer recept utefter just dina preferenser. Kanske vill du äta vegetariskt, undvika laktos eller har någon allergi. Genom att skapa dina egna menyer kan du enkelt välja de recept som passar just dig. Alla recept är kaloriberäknade med fullständiga näringsvärden, perfekt för dig som tex vill hålla kolhydraterna nere.

Utöver att snabbt och enkelt kunna skapa kostscheman som du kan spara får du givetvis alla recepten sammanställda med möjlighet till att skriva ut. Du får även en komplett inköpslista för allt som behövs för din planering.

Matglädje och inspiration

Det kan vara lite krångligt att alltid följa ett kostschema. Med Ulrikas Hälsobank kan du enkelt välja hur du vill arbeta med din kostplanering. Kanske lever du varannan-vecka-liv med barn och väljer att ha en tuffare kosthållning de veckor du är ”barnfri”, eller vill du ha helgerna öppna för spontanitet och därför tycker att det passar bättre för dig att följa ett kostschema mellan måndag – torsdag? Med Ulrikas Hälsobank är möjligheterna oändliga och du har alltid tillgång till den stora receptbanken med hundratals kaloriberäknade recept, sprängfyllda av matglädje som passar lika bra en stressig tisdag som en till en festlig lördagsmiddag. Oavsett om du skapa kostschema eller ej kan du som medlem alltid logga in här och botanisera bland recepten.

Bli medlem
välj rätt

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!