Hemma hos Ulrika på Gotland

Ett besök i Ulrikas lada på Gotland, är inte som att gå på en vanlig restaurang. Det är mer som att bli hembjuden till Ulrika. Med de färskaste råvaror från lokala producenter och den mysigaste miljön – utlovas en upplevelse utöver det vanliga!

Ulrika lagar mat med de färskaste råvaror hon kan hitta för dagen. Därför blir det lite av en överraskning för dig som gäst i ladan! Den gemensamma nämnaren är dock alltid hälsosam matlagning från grunden med lokala råvaror som bas.

Bara lokala råvaror hemma hos Ulrika

Köttet kommer från Ejmunds gård och fisken från fiskaren i Ronehamn. Lamm kommer från lokala bönder här på Gotland och smakar så utsökt som det bara kan! Ulrika odlar sina egna grönsaker i stor utsträckning, men väljer också Gotlandsspecialisten som leverantör av andra råvaror.

Varje kväll lagar Ulrika en meny eller en buffé. Det finns alltid mycket att välja på och är du vegetarian så finns det massor med alternativ även till dig. Nyfiken? Kolla in på hemsidan vilken meny som lagas just den kvällen du kommer! Alla är välkomna: unga som gamla, barn, hundar, LCHF-anhängare eller GI-fantaster, vegetarianer eller Raw food-älskare!

Ofta har även Ulrika med sig en intressant gäst i köket. Hon håller ett personligt samtal med kvällens gäst samtidigt som de tillsammans lagar mat inför dig.

Klicka här för att komma till Hemma hos Ulrika