Om Ulrikas Kickstart

Sedan starten 2015 har tiotusentals människor gått Ulrikas Kickstart – fått ett mer hälsosamt liv och uppnått fantastiska resultat genom enkla, lättlagade kostplaner och recept.

Sedan starten har tiotusentals människor gått Ulrikas Kickstart, som är samlingsnamnet för alla Ulrikas populära kurser online. Majoriteten av våra kunder har fått ett mer hälsosamt liv och uppnått fantastiska resultat genom enkla, lättlagade kostplaner och goda recept.

I januari 2015 startade hela Sveriges kostrådgivare Ulrika Davidsson den första kickstart kursen online. Det blev succé från första dagen och sedan dess har intresset ökat för att bli coachad och gå hennes kickstartprogram. I dag består Ulrikas Kickstart av ett team på sju personer som jobbar och brinner för att hjälpa andra till ett mer hälsosamt liv!

Ulrikas team

Vi som stöttar Ulrika Davidsson i det dagliga arbetet jobbar är en tight grupp engagerade medarbetare  som brinner för ett mer hälsosamt liv med mycket matglädje.

Vi strävar efter att vara personliga och förstående i vår rådgivning inom kickstart kurserna. De framgångar vi får ta del av varje tag genom nöjda kursdeltagare är oerhört stimulerande. Vi är övertygade att anledningen är Ulrikas effektiva menyplaner, härliga recept, den dagliga coachningen och gruppdynamiken som finns i våra kurser har gjort Kickstart online så framgångsrikt.

 

/Team Ulrika

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!