Gå ner i vikt snabbt och effektivt med en bra kostplan

Gå ner i vikt snabbt med Ulrikas effektiva kostplaner, börja redan idag! När man har bestämt sig för att ta tag i de där extra kilona och gå ner i vikt vill de flesta av oss se resultat snabbt! Vi vill känna att vår ansträngning ger effekt så vi kan fortsätta hålla motivationen hela vägen in i mål. Internet är fullt av idéer om hur man går ner i vikt snabbt. För många är det dock lika viktigt att viktnedgången blir bestående. Vår rekommendation till dig som vill gå ner i vikt snabbt är att följa en strikt kostplan med lågkolhydratkost och periodisk fasta. Nedan rekommenderar vi några av våra bästa onlinekurser som kan hjälpa dig att gå ner 6 kilo på 4 veckor.

Hur snabbt kan man gå ner i vikt?

Hur snabbt du vill gå ner i vikt är bara upp till dig. Det finns till och med att de som går ner i vikt snabbt är de som uppnår störst viktminskning och som även lyckas hålla sin nya vikt. Hos Ulrika Davidsson har vi kurser som är mellan 1–18 veckor långa. Under den tiden kan du tappa mellan 4–20 kilo, hur snabbt du vill göra det är upp till dig. Vår kortaste kurs är en veckolång juice-Detox med en beräknad viktnedgång på 4 kilo. Under den Detox äter du ingen fast föda utan enbart juicer, smoothies och soppor.

Gå ner i vikt snabbt med en effektiv diet

Det finns många dieter som tävlar om att vara den mest effektiva för snabb och långsiktig viktnedgång. Hur väl en diet funkar för en person är dock individuellt, vilket betyder att en diet kan vara effektiv för en person men inte funka alls för någon annan. Under Ulrikas år som kostrådgivare har hon träffat många människor som velat gå ner i vikt med den mest effektiva metoden. Eftersom viktminskning är individuellt erbjuder vi fler olika dieter för att du ska hitta den som passar dig bäst. Nästan alla våra kurser, oavsett diet, innehåller dock lågkolhydratkost och periodisk fasta, eftersom dessa två tillsammans ger snabb och långsiktig viktnedgång.