Grön keto

6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Grön keto

En av våra mest omtyckta och effektiva kurser är Keto. Det har varit en populär kosthållning ända sedan den lanserades och populariteten håller i sig, inte bara hos oss utan runt om i världen. Dock är det många som tycker att maten i denna kosthållning är för rik på fett och har för mycket betoning på rött kött. Därför har vi valt att skapa Grön keto – en kurs för dig som vill äta mer grönsaker och helt eller delvis utesluta rött kött i din kost. 

Vad är Grön keto?

Grön keto bygger precis som Keto på en utveckling av LCHF men är ännu mer strikt än sin föregångare. Kostschemat i denna metod består av en protein och fettdiet i kombination med periodisk fasta. I Grön keto bygger denna proteindiet primärt på vitt kött från fisk och fågel med enstaka inslag av rött kött. Fettet kommer i denna kurs primärt från olivolja, avokado, oliver, nötter, frön, majonnäs, aioli och smör. Vi har begränsat intaget av mejeriprodukter så som grädde och créme fraîche för att skapa recept som känns just “lättare”. Utöver detta har Ulrika skapat recept som till stor del består av bladgrönt, givetvis med hänsyn till dess kolhydratsmängd för att bibehålla grunden i själva ketodieten.  Även i denna kurs kombinerar vi kosten med periodisk fasta vilket bidrar till att försätta din kropp i ketos och därigenom gå ner i vikt.

Önskar du en kost helt utan rött kött får du information om hur du enkelt kan byta ut det i de fåtal recept som innehåller rött kött. Att helt utesluta rött kött från sin kost blir allt vanligare och många väljer att göra det under perioder, en form av “kött-detox” helt enkelt. Oavsett om du väljer att ta bort det röda köttet eller ej kommer du att få en kurs fullmatad av matglädje! Recepten i denna kurs är väldigt fräscha och enkla där den stora mängden bladgrönt även bidrar till en härlig boost av antioxidanter. Det är recept att återkomma till och vi är övertygade om att du kommer hitta flera nya favoriter. Ulrika arbetar med att göra recepten smakrika och spännande men de är även hållbara och utöver en viktnedgång kan du även se fram emot ett jämnare blodsocker och mer energi när du följer denna kostplan.

Ketos med Grön keto

I kursmaterialet som ingår i denna kurs förklarar vi vad du behöver göra för att uppnå ketos. Det tillstånd som helt enkelt ökar din fettförbränning. Kort förklarat sker detta när du tömmer dina kolhydratsdepåer och använder det lagrade fettet som energikälla i kombination med den energi du får genom din kost. För att uppnå det ligger dagsintag på 15-30 gram kolhydrater, alltså kommer du att följa en relativt strikt ketokost i denna kurs. Att uppnå ketos är ett effektivt sätt att snabbt gå ner i vikt, du tappar ca 1-2 kg i veckan om du håller dig till kostplanen. I kursen lär du dig även hur du behåller tillståndet samt hur du utforskar följdeffekterna och den inverkan de har på kroppen. Du lär dig allt om den mat ditt kostschema ska innehålla och hur du enkelt planerar dina måltider, både hemma och när du äter ute.

Detta får du lära dig i Grön keto:

  • Grunderna i keto och hur du uppnår detta med mer grönsaker och mindre rött kött
  • Matglädje i köket med nya recept som bygger på en rik grönsaksbas och proteinintag av primärt vitt kött
  • Lättlagade recept som passar för både lunchlådor och middagar.
  • Följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja “rätt” såväl i butiken som på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

När du bokat Grön Keto:

När du har bokat din kurs Grön Keto får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Grön Keto ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på gröna recept vikt och viktnedgång
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kalori- och kolhydratberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer och matlagningsfilmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill äta mer grön och snabbt gå ner i vikt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
6 veckor - 8-10 kg
Pris
6 veckor - 1298 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Viktkort
Morgonshot
Guide - Att äta ute
Guide - Öka din förbränning

3

Hur fungerar Grön keto?
Vad är ketos och hur mäter jag den?
Fasta
Lågkolhydratskost
Protein, kolhydrater & fett

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!