800 KCAL

2 | 6 | 8 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Din Nyckel till Hälsosam Viktminskning och Livsstilsförändring!

Är du redo att omfamna en ny, hälsosam livsstil och nå dina viktminskningsmål på ett hållbart sätt? Ulrikas nya 800-kalorier kurs är skräddarsydd för dig som söker en effektiv och beprövad metod för att förändra ditt liv och din hälsa till det bättre. Efter många år var det dags för en ny version av vår omtyckta 800 kalorier kurs och nu har Ulrikas skapat helt nya recept och kostscheman för dig att prova!

VEM PASSAR 800 KALORIER FÖR?

Kursens innehåll

För dig som är redo för förändring:

Oavsett om du är nybörjare på din viktminskningsresa eller har kämpat tidigare, är kursen utformad för att stödja dig på vägen mot framgång.


För den upptagna personen:

Vi förstår att livet kan vara hektiskt, men med 800 kcal behöver du inte längre oroa dig för att planera eller laga komplicerade måltider – vi tar hand om allt åt dig!


För alla åldrar och livsstilar:

800 kcal är anpassad för att passa alla, oavsett om du är ung eller gammal, arbetar hemifrån eller har ett hektiskt schema. Vi tror på att hälsa och välbefinnande är för alla!

Varför välja 800-kalorier metoden?

  1. Vetenskapligt grundad: Bakom 800 kalorier metoden ligger omfattande forskning som visar på dess effektivitet för viktminskning och förbättrad hälsa. Att äta 800 kalorier om dagen underlättar för kroppens organ. Många värden i kroppen blir bättre, bland annat blodsocker, blodtryck och kolesterolvärden. Om du har diabetes typ 2 kan blodsockret faktiskt återställas till normala nivåer med hjälp av denna diet. Även de som vill gå ner i vikt har mycket att vinna på att prova denna kurs som ger en effektiv viktminskning – och på så sätt förbättra sin hälsa avsevärt.
  2. Allt-i-ett-lösning: Ulrika har tänkt på allt för att göra din resa så smidig och enkel som möjligt. Med kostscheman, inspirerande recept och smidiga inköpslistor behöver du inte längre fundera på vad du ska äta eller handla – vi tar hand om allt åt dig!
  3. Flexibla alternativ: Oavsett om du vill kickstarta din viktminskning på 2 veckor, skapa långsiktiga förändringar på 6 veckor eller gå all in på 8 veckor för maximala resultat, så har vi ett alternativ som passar just dig och din livsstil.

Vad inkluderas i 800 kalorier kursen?

Kostschema: Varje dag är noggrant planerad med näringsrika måltider för att hålla dig mätt och energifylld medan du når dina mål. Med Ulrikas effektiva kostplan kommer du under vardagarna att äta en kost bestående av 800 kalorier medan du under helgen ökar mängden kalorier. Då äter du mellan 1100 – 2000 kalorier, vilket är en fördel för viktminskningen och samtidigt ger det en guldkant på tillvaron.

Recepten: Från smakrika frukostar till läckra middagsrätter – Ulrikas recept är utformade för att tillfredsställa dina smaklökar samtidigt som de stöttar din hälsa och viktminskning. Det är antiinflammatorisk kost med minimalt av mejeriprodukter, kolhydrater, gluten och socker. Kosten baseras på protein, grönsaker och naturliga fetter.

Rätterna är enkla att tillaga så du behöver inte vara någon mästerkock. För att du ska slippa stå vid spisen hela tiden har schemat utformats så att gårdagens middag vissa dagar blir nästa dags lunch eller middag.

Inköpslistor: Glöm det krångliga jobbet med att planera veckan och skriva inköpslista – Ulrika har gjort det åt dig! Varje vecka får du en inköpslista som gör att du kan handla in alla ingredienser på ett snabbt och effektivt sätt.

Verktyg och kunskap: Vi har förberett en “verktygslåda” för att du ska kunna genomföra kursen på bästa sätt; att göra lista varje vecka, hur du sätter mål, hur du följer upp dina resultat och en hel del kunskapsmaterial. Under kursen lär du dig mer om näringslära, hur olika näringsämnen påverkar din hälsa samt hur du själv kan planera och skapa en kostplan.


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Du kan välja mellan 2, 6 eller 8 veckor beroende på vad som passar just dig och dina behov bäst. (observera att 8 veckors kursen är en sammanslagning av 2 och 6 veckors kurserna.)

Du kan förvänta dig en viktminskning på:

  • 4 kg på 2 veckor
  • 8 kg på 6 veckor
  • 10 kg på 8 veckor

Du kommer bli coachad och få pepp av Ulrika och hennes team dagligen så att du håller motivationen hög under dessa veckor. Din resa mot en ny och förbättrad version av dig själv börjar här och nu med vår 800-kalorier kurs. Ta kontroll över din hälsa och uppnå dina viktminskningsmål på ett hållbart och njutbart sätt!


Glöm inte att spana in Ulrikas kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat 800 kcal:

När du har bokat din kurs 800 kcal får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har man daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också en inloggningsuppgift till ett personligt konto på vår hemsida där allt material för 800 kcal ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En hälsokurs med fokus på ett jämnare blodsocker och viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
6 veckor - 8 kg
8 veckor - 10 kg
Pris
2 veckor - 598 kr
6 veckor - 1398 kr
8 veckor - 1798 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!