14 Day Challenge

2 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

14 Day Challenge – den efterlängtade kursen är ett resultat av era önskemål och vad ni röstat fram genom olika frågeställningar som vi haft på Instagram. Så detta är en kurs där ni kunder har bestämt innehållet och Ulrika har producerat recept och kostplaner utifrån detta. Vi är stolta över att ha arbetat hand i hand med er och tillsammans har vi skapat det perfekta konceptet för snabb och effektiv viktminskning. Nu är det dags att bli den bästa versionen av dig själv och anta denna 14 dagars utmaning!

Ni röstade fram;

  • Namn: 14 Day Challenge
  • Kursens fokus: Gå ner i vikt snabbt
  • 2 veckos kostschema, recept och inköpslistor enligt Keto metoden
  • Blandad mat: kött, fågel, vego, fisk och skaldjur
  • Träningsschema
  • Öppen start

Kursens innehåll

KETO

Kursen bygger på Keto metoden! Ulrika har skapa härliga lågkalori recept med massor av matglädje.

VIKTEN

Följer du Ulrikas kostschema kan du under kursens två veckor räkna med en viktnedgång på ca 5 kilo - en perfekt kickstart!

TRÄNING

Fokuset är att få bättre balans, bli starkare i benen och bli rörligare med Charlottes 3 träningsutmaningar.

Kursens uppbyggnad

14 Day Challenge bygger på att få igång en ketonproduktion i kroppen och därmed få en högre förbränning och ett jämnare blodsocker på 14 dagar! Kostschemat bygger på en strikt lågkolhydratskost kombinerat med periodisk fasta. Kostschemat är kaloriberäknat så du behöver inte räkna och tänka själv utan bara följa dagarna så bra du kan. Vi rekommenderar att du är strikt under dessa 14 dagar för att få ett kännbart resultat på såväl vikt, mått, välmående och mer energi. Det kommer vara två typer av fasta, 16:8 och 5:2 – allt för att få kroppen att jobba med att förbränna den lagrade energin som finns på våra kroppar. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.


Recept med mycket matglädje

Det här är en härlig blandning av recept som Ulrika har skapat nya till denna kurs men också några utvalda favoriter från äldre kurser. Det är recept på grytor, soppor, varma och kalla grönsakstillbehör samt en mix av kött, fisk, fågel och vegetariska rätter. Mängden kolhydrater per dag ligger på ca: 20-30 gram.

För att göra din matlagning mer bekväm är schemat utformat så att gårdagens middag ibland blir dagens lunch eller middag. Du har möjlighet att växla mellan recepten för lunch och middag samma dag, men det är viktigt att inte byta måltider mellan dagarna då mängden kalorier ska stämma dag till dag.

Här är ett exempel på hur en dag kan se ut:

Frukost: Yoghurt med ketomüsli

Lunch: Tonfisksallad med äpple

Middag: Squashspagetti med köttfärssås

Detta schema ger dig variation samtidigt som det underlättar i köket och gör att du kan njuta av goda och näringsrika måltider varje dag.


Träningsutmaning

Charlotte har tagit fasta på ordet Challenge i denna kurs och har därför skapat tre träningsutmaningar med olika fokus. Fokusen är att få bättre balans, bli starkare i benen och bli rörligare. Varje utmaning tar 14 minuter per dag och visst kan vi avvara 14 minuter per dag för att må bättre?


Coachning

Team Ulrika kommer att coacha och inspirera dig i den gemensamma Facebook gruppen under dessa två veckor. Det har en stor betydelse för att du ska vara motiverad och följa kostschemat varje vecka. Vi alla i gruppen inspirerar varandra och vi uppmuntrar även till att dela sina framgångar, frågor och utmaningar!


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Under dessa veckor kommer du att bli både piggare, starkare, rörligare och se tydliga resultat! Följer du kostschemat strikt och även följer Charlottes träningsupplägg så kan du räkna med att du går ner ca 4-5 på dessa 2 veckor


Glöm inte att spana in Ulrikas kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du har bokat 14 Day Challenge:

När du har bokat 14 Day Challenge får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En viktminskningskurs som bygger på Keto metoden
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kalori- och kolhydratberäknade recept
- Inköpslistor
- Träningsupplägg
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill gå ner i vikt snabbt på 2 veckor
Beräknad viktnedgång
2 veckor = 4-5 kg
Pris
2 veckor - 698 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

* Du har tillgång till ditt kursmaterial i 365 dagar från det att du köpt kursen.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!