Jag är övertygad om att alla är olika och alla mår olika bra på olika kostplaner. Det är anledningen till att jag förenklar och inspirerar med recept för såväl Keto, 800 kcal, 16:8, 5:2, jucing, cleansing och vego och har i dag ett femtiotal kurser att erbjuda. Det ger möjligheten att prova sig fram och hitta en livsstil som passar just DIG!

Jag själv har blodgrupp AB och det stämmer bra överens med den kostplan och livsstil jag har valt att leva efter. Läser man forskningen vilka livsmedel man bör äta när man har sin blodgrupp så träffar man ofta rätt! Själv lever jag på en lågkolhydratkost med rotfrukter, frukt och bär. Jag mår bra av vegetarisk kost och fisk men äter en liten mängd kött och fågel. Jag ligger på ca: 1200-1500 kcal per dag. Det passar mig. Jag har kommit fram till att jag håller min vikt bäst när jag kombinerar 16:8 vissa dagar och endast äter 500 kcal vissa dagar. Jag njuter lite extra under helgen och äter 2000-3000 kcal och kan njuta av precis det jag gillar när jag vill. Det är en fin balans. Jag gör också en vattenfasta 4 dagar regelbundet, var 8:de vecka.

Vad som passar DIG, måste du själv komma fram till och om du provar olika kurser så kommer du att hitta rätt!

Det är också stor skillnad på om du är:

Frisk eller sjuk

Överviktig eller normalviktig

Aktiv eller oaktiv

Ung eller gammal

Eftersom jag erbjuder så många olika kurser så kan det vara svårt att välja. Här är en guide så du väljer rätt för ditt behov:

2 veckors kurser: passar dig som vill testa olika kostplaner t ex Keto, LCHF, 800 kcal, vego eller Vinter Turbo. Det passar också dig som vill gå ner 4 kg snabbt och kanske inte har mer kilon att gå ner! Quick Slim är den kurs som ger effektivast resultat på kort tid eller om du vill prova att äta efter din blodgrupp – “ABO metoden”.

4 veckors kurser: passar dig som har gått en 2 veckors kurs och har hittat din livsstil. Här kan du välja mellan Xtreme Keto, 800 kcal, vego, snabbt och lättlagat och “plånboksdieten” som är en kurs för en liten plånbok. Du vill gå ner mer än 4 kg och önskar en viktnedgång på 6 kg.

6 veckors kurser: passar dig som vill ha flera veckors kostscheman och nya recept som du kan variera dig med och du har 10 kg att gå ner. Här kan du välja mellan min favoritkurs “Kickstart Basic”, LCHF, Keto och en helt ny 800 kcal kurs! En ny kurs som vi har är “Hälsa och Fitness” och passar dig som INTE vill ha fasta med i kursen och för dig som tränar mycket.

Specialkurser: passar dig som vill “få en bättre tarmflora” eller “hormonell balans”och “Immun boost” och “Cleansing”

Längre kurser: Här har jag två fantastiska kurser för dig som vill tappa 12 kg eller mer! Den populära “66 Day Challenge” är en favorit där du får kostscheman och träningsupplägg för 10 veckor. Det finns många framgångshistorier att läsa om på hemsidan! “20 kg klubben” är ny för i år och det är en kurs på 18 veckor med ett effektivt upplägg för att tappa just 20 kg och här har jag även privata konsultationer under hela tiden – allt för att lyckas med sitt mål!

Alla som går mina kurser har sitt material samlat på “sitt konto” och bjuds in till en FB-grupp med medlemmar som följer samma kostplan och det ger gruppstöd och inspiration! Jag är stolt över att jag har ett så stort utbud och det bästa med mina kurser är att det är enkelt att följa, effektiva resultat samt otroligt mycket matglädje!

Hoppas att jag får hjälpa dig att nå ditt hälsomål 2021. Hälsningar Ulrika