20-kilosklubben

18 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller Årspaketet 2022 med Ulrika Davidsson – 52-veckor!

20-kilosklubben – en hälsoresa med resultat!

Ulrika har ordet: “I 20-kilosklubben hjälper jag dig att förverkliga ditt mål att gå ner 20 kg eller mer genom att du får lättlagade och goda recept som bygger på en lågkolhydratkost men också att variera kaloriintag varje dag och du får färdiga kostscheman för 18 veckor med inköpslistor. Mitt jobb som kostrådgivare men också min kunskap och erfarenhet gör att jag vet utmaningarna när det kommer till planering, matlagning och framförallt att kunna hålla motivationen uppe tills målet är nått. Jag har själv gjort resan och tappat 30 kg och vet vad det innebär men gör vi detta tillsammans så blir möjligheten att lyckas så mycket större!

Jag erbjuder regelbundna zoommöten i gruppformat. En metod som jag har märkt är väldigt effektiv för att nå mot ditt mål. Genom att vi tillsammans i gruppen “träffas” och pratar om våra utmaningar kan jag ge er tips och råd på hur ni ska tänka och arbeta framåt tillsammans”.

Kursen bygger på olika kostscheman för alla veckor så att det ska kännas inspirerande och nytt varje vecka vilket hjälper såväl för en effektiv viktminskning som för att hitta glädjen i att prova nya recept och varianter varje vecka.

tidigare deltagare i 20-kilosklubben;

“Börja nu! Även om du har misslyckats tidigare så ska du ge denna kurs en chans. Det är otroligt förberett med kostscheman för 18 veckor, goda recept, inköpslistor och gruppen som stöd med andra i samma situation samt att ha Ulrika att ”hålla i handen” är betydelsefullt.” Ylva, -35 kg.

“Jag rekommenderar varmt att gå 20-kilosklubben om man behöver en livsförändring och en gång för alla bli av med de där extra kilona!” Rose-Marie, – 20 kg

Detta får du i 20-kilosklubben:

  • Hälsosam matglädje i köket! Lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • Träningskursen Onlineträning med Ulrika och Maria (ord.pris 249 kr) ingår i denna kurs utan extra kostnad.
  • Övningar i KBT, stress, motion och avkoppling och mycket mera för att hjälpa dig förstå ditt beteende och hitta en väg att leva hälsosamt även efter kursen.
  • Under kursen kommer du äta efter kostschema vilket har visat sig vara ett av de mest effektiva sätten att gå ner i vikt. Du kommer även få övningar på hur du i framtiden planerar dina egna kostscheman.
  • Näringslära och annan kunskap som du kommer att ha nytta av under och efter denna kurs.

Kostschemat och recepten i 20-kilosklubben bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

20-kilosklubben innehåller följande steg:

Vecka 1-2 Bikinidieten – en tuff start som ger dig en kickstart i din viktminskning vilket bidrar till motivation att fortsätta.

Vecka 3-8 Kom igång med GI – här kör vi 6 veckor med bra GI mat som får in dig på en hållbar och hälsosam kost. Genom att äta efter ett kostschema under flera veckor bör du kunna bli av med sötsug och dåliga ovanor som att småäta och du hittar rutinen i att äta riktiga måltider.

Vecka 9-10  800 kalorier – denna metod har visat sig vara effektiv inte bara för att gå ner i vikt utan även för sjukdomar som diabetes typ 2 och liknande. Många älskar 800 kcal som innebär att du inte ska ha ett kaloriintag över 800 kalorier under en dag. Dessa två veckor ger dig en möjlighet att känna om det här kan vara en metod för dig att leva efter även efter kursens slut. En stor del av kursen är ju just att förbereda dig för livet efter kursen. Vi vill ju att du ska hitta en långvarig livsstil och inte falla tillbaka i gamla hjulspår efter kursen.

Vecka 11-12 Quick Slim – Nu är det dags för två tuffare veckor igen med mindre kalorier för att få se vågen dippa nedåt. Efter de senaste åtta veckorna kommer du klara dessa två. Det är en överkomlig tid och vi är säkra på att du redan gjort fina framsteg.

Vecka 13-18 Hälsa och fitness – Nu har du kommit så långt i din resa att det är dags att på allvar ta tag i motion och träning. När du köper denna kurs får du även vår träningskurs Online-träning med Ulrika och Maria och nu är det dags att sätta ett schema för att göra dessa pass regelbundet för att få igång förbränning och göra träningen till en naturlig del av din vardag även efter denna kurs. På så vis kommer du ha lättare för att hålla dig till din nya livsstil.

I den slutna Facebookgruppen följer du, tillsammans med andra kursdeltagare, samma 18 veckors-program. Kostschemat bygger på en GI kost med minimalt med kolhydrater, naturligt protein och bra fetter.

När du bokat 20-kilosklubben:

När du har bokat 20-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat denna kurs kommer du i kursmaterialet hitta mer information om hur du enkelt kan ta del av den zoom konsultation som Ulrika erbjuder. Konsultationen sker över Zoom som är både kostnadsfritt och enkelt att ladda ner. Du behöver endast internetuppkoppling för att detta ska fungera.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 20-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller Årspaketet 2022 med Ulrika Davidsson – 52-veckor!

Detta är
En hälsokurs med fokus på viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Privat konsultation med Ulrika under kursens gång
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Kunskapspoddar
- Onlineträning
- Dokument och filmer om näringslära
- KBT övningar
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få en rejäl kickstart i din viktminskning och hitta en långsiktighet i din kost
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
18 veckor: 20 kg
Pris
18 veckor - 3998 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning
Gruppkonsultation med Ulrika Davidsson

2

Frågor och svar
Viktkort
Mål och målplanering
Motivation
Bli din kost PT
Information om vattenfasta

3

Konskapsdokument och filmer
Lågkolhydratkost
Gluten
Protein, fett och kolhydrater
Förbränning
Hormonell balans
Råvaruguide

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

KBT övningar

6

Onlineträning
Planera din träning
Gör mål för din träning

7

Kunskapspoddar:
- Fasta
- Lågkolhydratkost
- Träning och förbränning
- Coacha dig själv

8

En fortsatt hälsosam livsstil
Skapa ditt eget kostschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!