66 day Challenge

10 veckor

66 days challenge är ett effektivt kostschema för dig som vill ha någon att ”hålla i handen” under 66 dagar för att bli av med dåliga vanor. I den här onlinekursen får du prova olika kostplaner med goda recept som kommer att göra din vardag enklare och lättare att förändra ovanor.

En vana skapas på ca 66 dagar enligt en vetenskaplig studie som publicerades i European Journal of Social Psychology av Philippa Lally och hennes kollegor. Att skapa nya vanor kräver disciplin, att du har roligt och har mål som känns realistiska. Oavsett din tidigare träningsmängd finns det i vårt program en challenge där du blir utmanad. Dessutom förbättras både din kondition och styrka vecka för vecka. Du kommer att märka att din kropp orkar mer och att du efter ett par veckor längtar efter veckans träning.

Ställ dina frågor till PT Maria

Jag har bjudit in min PT Maria som peppar dig genom träningen. Varje vecka kan du även ställa dina frågor till Maria med allt som rör träningen. Vi lägger stor vikt vid att du successivt ökar din träningsmängd så att du som inte tränat så mycket tidigare inte blir skadad. Därför är de första veckorna inriktade på att stärka upp din kropp från grunden. Detta görs med hjälp av coreträning och andra stabilitetsövningar. Jag peppar dig genom filmer på övningar som du lätt kan utföra hemma. För dig som är van vid att träna finns det övningar även för dig.

I den här kursen kommer vi även att fokusera på 4 ämnen som alla är viktiga för att få en hållbar hälsosam livsstil; mat, motion, stress, KBT. Du kommer att få jobba med dessa ämnen i form av olika övningar.

Med hjälp av mitt effektiva kostschema behöver du inte tänka själv. Jag har planerat och förberett allt, så det är bara för dig att följa. Du får färdigt kostschema för dina veckor,  alla recept du behöver samt färdiga inköpslistor med alla råvaror du behöver för att laga maten. Enklare än så blir det inte!

Detta får du lära dig i 66 Day Challenge:

  • matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • laga snabba och mättande rätter, både varma och kalla maträtter med kött, fisk, fågel och vegetariska rätter.
  • Följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

När du har bokat 66 Day Challenge:

När du har bokat din kurs 66 Day Challenge får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En hälsokurs med fokus på viktminskning och förändrar dina vanor på 66 dagar.
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
-Träningsscheman av PT Maria
- Inspirerande tränings och coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill prova olika kostscheman under 10 veckor.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor- 1695 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Hälsokort

3

Om onlinekursen
Om maten
Eventuella biverkningar

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor
Träningsschema
Träningsvideos

5

Övning coacha dig själv
Övning målplanering
Övning motivation
Övning KBT
Coachningsfilmer

6

Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Vattenfasta
Att äta ute
Öka din förbränning
Stress
Sömn

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!