Plånboksdieten

2 | 4 | 6 | 10 | 12 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

NYHET! Nu i fler varianter. Välj mellan 2 – 12 veckor!

Gå ner i vikt billigt med Ulrikas egen Plånboksdiet! Detta är kursen för dig som vill strama åt dina matinköp men ändå ha kvar matglädjen och äta näringsriktig mat. I kursen får du färdiga kostplaner och recept som bygger på en varukorg som landar runt ca 650 kr per vecka. Du äter alltså dagens alla måltider för under 100 kronor per dag. Något som går att jämföra med en lunch av enklare slag ute som utan konstigheter lätt kostar drygt 100 kronor.

Kursens innehåll

Coachning

I den slutna Facebook-gruppen kan du ställa frågor och få tips från andra medlemmar. Här träffar du även Ulrika och hennes kollegor som hjälper till att stötta när det behövs.

Kunskap

I kursen får du flera dokument med information om kost och hälsa generellt samt om hur du kan tänka för att leva hälsosamt på mindre budget. Perfekt att spar för framtiden!

Kost

Kostscheman med enkla och lättlagade recept som hjälper dig i vardagen och gör det enklare att inte göra avstamp från planen. Dessutom smidiga inköpslistor!

I den här kursen vill vi hjälpa dig att spara både tid och pengar. Inköpslistorna bygger därför på att de flesta råvaror används över två veckors tid och du behöver endast komplettera med mindre inköp av tex färskvaror. Det gör att du spar både tid och pengar genom att slippa åka till affären var och varannan dag. Dessutom använder du upp det mesta av din veckohandling genom recepten i denna kurs förutom, ett fåtal produkter som du med fördel kan kan spara och använda till annan matlagning framöver.

Recepten i Plånboksdieten är lättlagade och du sparar tid genom att laga flera portioner samtidigt och äta som rester dagen efter, eller lägga i frysen. Recepten bygger på GI metoden och det innebär att du äter ca: 25E% långsamma kolhydrater, 50E% fett samt 25E% protein. Kursens recept är en blandning mellan fisk, fågel, kött, ägg, ost men även med många trevliga vegetariska rätter. De flesta rätter passar att frysa såsom soppor, gratänger, grytor och paj. Notera att Ulrika har använt några av sina favoritrecept från tidigare kurser i Plånboksdieten.

Plånboksdieten – Bygg upp din ekonomi och låt dina kilon rasa av

Kursen Plånboksdieten bygger på att minska matsvinn och slippa få matrester i kylen. Dessutom sparar du en massa tid på planering samt undviker impulsköp när det gäller såväl mellanmål, snabbmatslunch och hämtmat. Du är förberedd och klar när en ny vecka startar. Genom att ligga steget före infinner sig ett lugn, trygg i dina utlägg samt på köpet får du äta gott, näringsrikt, hälsosamt samtidigt som du blir slankare.

För att du dessutom ska tappa några kilon under dessa veckor har vi lagt in periodisk fasta i kostprogrammet (dock frivilligt) och det kryddar din viktminskning så att du tappar ca: 1-2 kg i veckan.  Team Ulrika coachar dig varje dag och du har möjlighet att ställa frågor till oss om programmet, recepten, råvaror mm. Dessutom får du stöd och inspiration av andra medlemmar i kursen vilket ger mycket motivation och hjälper dig att uppnå ditt hälsomål.

Detta får du lära dig i plånboksdieten:

  • ekonomisk matglädje i köket med billiga råvaror och hälsosamma recept.
  • minska matsvinnet och spar tid genom effektiva inköpslistor som bygger på veckohandling och råvaror med lång hållbarhet.
  • följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

 

TIPS!

Har du inte provat Plånboksdieten men känner att det här är ett upplägg som kommer att passa dig. Välj alternativet med 12 veckor och få kostscheman och recept som sträcker sig hela 3 månader! Med detta upplägg får du en fantastisk receptsamling som du alltid kan falla tillbaka till när du behöver prisvänliga alternativ i vardagen. Vår 12-veckorskurs bygger på 2 + 4 + 6 veckorskurserna.

När du har bokat Plånboksdieten:

När du har bokat din kurs Plånboksdieten får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Plånboksdieten ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En budgetkurs där du bygger upp din ekonomi och låter kilona rasa av
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och spännande recept
- Inköpslistor
- Kunskapspoddar
- Dokument med kunskap och inspiration kring hur man lagar mat på en liten peng
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få ner matkostnaden genom att lära dig veckohandla och planera din kost
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor: 4 kg
4 veckor: 5-6 kg
6 veckor: 8-10 kg
10 veckor: 10-12 kg
12 veckor: 12-14 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
4 veckor - 898 kr
6 veckor - 1298 kr
10 veckor - 1798 kr
12 veckor - 2198 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Du har tillgång till ditt kursmaterial i 365 dagar från ditt köp.

Se vad våra kunder säger

Fantastiska recept och fantastiska resultat, inne på vecka 4 nu och så nöjd. Vill fortsätta med den här kursen resten av livet!

Carolina

Jag mår så mycket bättre med den här maten och det är en vinst i sig, jag har inte mätt och kollat om det är skillnad än men vågen säger - 5 kilo. För mig är det suveränt att ha en kostplan att följa som gör att det känns enkelt.

Ann

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!