Nu lanserar vi en ny hemsida där min önskan är att inspirera på alla områden jag jobbar med. På www.ulrikadavidsson.se kommer ni självklart hitta hela vårt kursutbud, kunna ta del av kunskap och inspiration, läsa framgångshistorier och mycket mer. Med den nya sidan kommer också ett helt nytt erbjudande som jag är väldigt stolt över att kunna presentera för er – min nya medlemsklubb Ulrikas hälsovärld. Klubben har kommit till för att jag upplever att det är så många som har gått mina kurser som inte vill sluta men som behöver inte gå ner mer i vikt – bara behålla en hälsosam livsstil!

På nya kurssidan har jag skapat ett basutbud där du kan välja kurserna Kickstart Basic, 800 kcal, Vego och här kan du välja 2,4 eller 6 veckor. Hittar du en favorit kan du gå alla veckorna, då det är olika kostplaner med olika recept. Under specialkurser kan du hitta en kurs som passar just ditt behov, allt från Hormonell balans till 66 Day Challenge. Jag arbetar ständigt med att ta fram nya kostplaner för att inspirera mina följare. Nyligen lanserade Keto Dieten som redan hunnit bli väldigt populärt. Håll utkik under våren då jag kommer lansera fler spännande kurser!

Mitt mål som kostrådgivare är att nå ut till så många som möjligt och att ha en personlig coachning samt erbjuda recept med mycket matglädje! Alla människor är olika och därför erbjuder jag  kostplaner för olika behov. I alla mina kostplaner kombinerar jag lågkolhydratskost med periodisk fasta – det är hemligheten bakom snabba resultat som är viktigt i en hälsoförändring och för att få motivation att nå sitt mål.

Jag brinner för att hjälpa andra att hitta viljan och lusten att leva hälsosamt. I mina kurser möter jag mina kunder dagligen och den gruppsamhörighet som finns i kurserna bidrar mycket till att vi idag har 98% kundnöjdhet. Alla kan lyckas men ibland behöver man lite hjälp!

Under alla mina år som kostrådgivare har jag skapat en bred kompetens i såväl näringslära, olika kostplaner och lagat upp över 7000 recept. Jag har fått följa 100-tals framgångshistorier där mina kunder har fått en hälsosam livsstil som blir bestående och det är något jag verkligen gläds av och vill inspirera er med på nya hemsidan.

 

Ulrikas hälsovärld

I min nya klubb utlovar jag sann matglädje med lättlagade, kaloriberäknade recept som bygger på en lågkolhydratkost med naturliga råvaror. Recepten är lättlagade, smakar gott, ger en bra mättnadskänsla och passar även utmärkt till hela familjen. Oavsett om du redan har erfarenheten eller inte i matlagning så kommer du snart bli KUNG hemma i ditt kök och skapa nya, goda rätter som mättar bra och håller ditt blodsocker på en jämn nivå.

Vad får jag som medlem?

Varje vecka får du;

  • En hälsomeny för veckans 5 vardagar.
  • Helgmeny med två festliga recept.
  • Bak och desserttips för helgens stunder.
  • Jag kommer varje vecka lära dig att skapa snabba och enkla matlådor.
  • Du lär dig stegvis om såväl näringslära samt hur du få en bra råvarukännedom.

Nya menyplaner, recept och inköpslista släpps varje onsdag så du har tid att förbereda och planera i god tid. Du får varje vecka en inköpslista för veckans middagar och efter en vecka kan du inventera vad som finns i kylen.

Nämnde jag att du också får 10% på alla kurser och spännande specialerbjudanden när du blir medlem?!

 

Bli medlem redan nu!

Du blir enkelt medlem på nya sidan och första månaden bjuder vi dessutom på medlemsavgiften.