800 kcal

2 | 4 | 6 veckor

Med hjälp av mitt effektiva kostschema med 800 kcal under veckans fem dagar behöver du inte tänka själv. Jag har planerat och förberett allt, så det är bara för dig att följa. På helgerna får du öka kalorierna. Då äter du mellan 1100 – 2000 kalorier, vilket är en fördel för viktminskningen och en njutning som ger en guldkant på tillvaron. Dessutom är det lättare att fullfölja kostschemat en längre tid. Du får färdiga kostscheman för dina veckor, alla recept du behöver samt färdiga inköpslistor med alla råvaror du behöver för att laga maten. Enklare än så blir det inte!

Michael Mosley har skrivit boken “Blodsockerkoll på 8 veckor” och jag har inspirerats av hans resultat i den här kursen. Att äta 800 kcal om dagen underlättar för kroppens organ och många värden i kroppen blir bättre, bland annat blodsocker, blodtryck och kolesterolvärden. Du som har diabetes typ 2 kan återställa blodsockret till normala nivåer. Det finns också vinster för dig som har en övervikt och har problem med din hälsa att prova äta 800 kalorier om dagen under en period för en effektiv viktminskning – och på så sätt förbättra din hälsa.

Du får lära dig:

  • matglädje i köket som mättar bra med mindre kalorier med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd .
  • laga snabba varma och kalla maträtter med kött, fisk, fågel och vegetariska rätter.
  • följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade så att det går att byta dagar och rätter i kostschemat. Det förekommer 16:8 i programmet, dvs du hoppar över frukosten och äter din första måltid vid lunch vissa dagar.

När du bokat 800 kcal:

När du har bokat din kurs 800 kcal får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 800 kcal ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En hälsokurs med fokus på ett jämnare blodsocker och viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill balansera upp din kropp och få ett jämnare blodsocker samt gå ner i vikt.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
4 veckor - 7 kg
6 veckor - 10 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
4 veckor - 798 kr
6 veckor - 1198 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Att äta ute
Hälsokort

3

Om onlinekursen
Om maten
Eventuella biverkningar

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Övning coacha dig själv
Övning målplanering
Övning motivation
Coachningsfilmer

6

Blodsockerkoll med 800 kcal
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute
Fetmaepedmin

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!