Passa på att umgås med dina nära och kära och fira kärlekens dag. Oavsett om du lever i en relation, med din katt eller själv så förtjänar du lite extra njutning idag!

Därför ger jag alla 50% rabatt på kursen Kickstart basic 2 veckor – ge dig själv och din kropp en välförtjänt present. Du bokar kursen som vanligt och anger koden ”kärlek” i kassan, då dras 50% av direkt. Erbjudandet gäller bara den 14/2 så passa på!

En perfekt romantisk meny

På alla hjärtans dag passar det extra bra att njuta av en god middag. Om du behöver lite inspiration kan du hittar flera av mina bästa recept på hemsidan. Skulle jag komponera den mest romantiska trerättersmenyn skulle det blir balsamicomarinerade rödbetor med chevré till förrätt, följt av en mustig och smakrik lammgryta. Som ett sött avslut skulle jag bjuda på hallonmousse, både enkelt och gott.

Restaurang på alla hjärtans dag

Att gå ut på restaurang och fira något när man går på en diet upplever många som svårt och jobbigt. Det behöver inte vara det! Självklart ska du kunna njuta av god mat och trevligt sällskap, även om du håller på att gå ner i vikt. Mitt bästa råd inför ett restaurangbesök är att du läser igenom menyn innan du kommer till restaurangen. Då vet du vad du har att välja på och du kan fatta mer hälsosamma beslut. Sallad är ett bra alternativ men det brukar också gå att be om kött, fisk eller fågel med gröna tillbehör och sås. Vill du unna dig något alkoholhaltigt under middagen är min rekommendation att du väljer ett torrt vin eller bubbel. Undvik öl, cider och söta drinkar.

Ha en fin alla hjärtans dag ❤️