Tillbaka till menyerna

Vecka 14

Här skapar du ett kostschema som bygger på 5:2. Grunden är att du har två fastedagar/vecka när du äter markant färre kalorier än övriga dagar. Detta gör att kroppens förbränning kickar igång och du därmed går ner i vikt.

    Du följer inte 5:2 dieten då du överstiger 200 kalorier

  • Måndag - 357 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 357 Kcal

      Asiatisk lax- och torsksoppa

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 854 Kcal

    • Frukost - 373 Kcal

      Kokta ägg med majonnäs

    • Lunch

    • Middag - 481 Kcal

      Kycklingröra i salladsblad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 1435 Kcal

    • Frukost - 373 Kcal

      Kokta ägg med majonnäs

    • Lunch - 481 Kcal

      Kycklingröra i salladsblad

    • Middag - 581 Kcal

      Grekiska hamburgare med spenat och fetaost

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 1343 Kcal

    • Frukost - 373 Kcal

      Kokta ägg med majonnäs

    • Lunch - 581 Kcal

      Grekiska hamburgare med spenat och fetaost

    • Middag - 389 Kcal

      Sesamlax med gurkcréme

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 995 Kcal

    • Frukost - 174 Kcal

      Två kokta ägg

    • Lunch - 389 Kcal

      Sesamlax med gurkcréme

    • Middag - 432 Kcal

      Tacosallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 1130 Kcal

    • Frukost - 384 Kcal

      Äggröra med kycklingbacon

    • Lunch - 432 Kcal

      Tacosallad

    • Middag - 314 Kcal

      Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 1483 Kcal

    • Frukost - 326 Kcal

      Stekt ägg med grönsaker

    • Lunch - 314 Kcal

      Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    • Middag - 843 Kcal

      Laxschnitzel med remouladsås och grönsaker

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 37.7 gram

Fett: 70.5 gram

Protein: 73.8 gram

Energi: 1085.5 kcal

  • Måndag middag 357 Kcal

    Asiatisk lax- och torsksoppa

    En snabb och lättlagad asiatisk soppa!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 30 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 34 gram

    Energi: 357 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 2 st salladslök
    • 1 st morot
    • 50 g sockerärtor
    • 150 g broccoli
    • 125 g pak choi
    • 1 tsk olivolja
    • 1 msk färsk ingefära
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 msk ketjap manis
    • 0.5 msk soja
    • 0.5 st fiskbuljongtärning
    • 6 dl dl vatten
    • 1 tsk fisksås
    • 1 tsk sesamolja
    • 0.25 st lime
    • 1 st röd chili
    • 1 paket torsk & laxtärningar (300 g)
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.25 kruka färsk koriander

    Gör så här

    • Strimla salladslök och skala och skär morot i mindre bitar.
    • Dela sockerärtor och skär broccoli i buketter.
    • Skiva pak choi. Hetta upp en kastrull med olja och bryn riven vitlök, riven ingefära och salladslök någon minut.
    • Häll på ketjap manis och soja. Smula ner en buljongtärning och häll på vatten.
    • Tillsätt fisksås, sesamolja och pressa ner lite limesaft.
    • Hacka chilin. Skala och hacka morötter.
    • Lägg ner chili, morötter och pak choi.
    • Tillsätt fryst  torsk och laxtärningar och låt sjuda några minuter.
    • Blanda ner broccoli och sockerärtor. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll upp soppan i skålar och toppa med färsk koriander.
  • Tisdag frukost 373 Kcal

    Kokta ägg med majonnäs

    En frukost på under 10 min, ägg med majonnäs tillsammans med grapefrukt och kaffe!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka äggen i 7-8 minuter och spola av i kallt vatten.
    • Skär grapefrukten i klyftor och servera äggen med
      majonnäs och en kopp svart kaffe.

    Tisdag middag 481 Kcal

    Kycklingröra i salladsblad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 481 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g färdiggrillad kyckling
    • 0.25 st purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 2 dl gräddfil
    • 1 msk Bladpersilja
    • 1.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Gör så här

    • Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
    • Finhacka en halv deciliter purjolök och bladpersiljan
    • Lägg kycklingen i en skål och blanda ner purjolök, majonnäs, gräddfil, persilja och senap.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Servera röran i salladsblad.
  • Onsdag frukost 373 Kcal

    Kokta ägg med majonnäs

    En frukost på under 10 min, ägg med majonnäs tillsammans med grapefrukt och kaffe!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka äggen i 7-8 minuter och spola av i kallt vatten.
    • Skär grapefrukten i klyftor och servera äggen med
      majonnäs och en kopp svart kaffe.

    Onsdag lunch 481 Kcal

    Kycklingröra i salladsblad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 9 gram

    Fett: 33 gram

    Protein: 33 gram

    Energi: 481 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 200 g färdiggrillad kyckling
    • 0.25 st purjolök
    • 2 msk majonnäs
    • 2 dl gräddfil
    • 1 msk Bladpersilja
    • 1.5 msk senap
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 blad romansallad

    Gör så här

    • Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
    • Finhacka en halv deciliter purjolök och bladpersiljan
    • Lägg kycklingen i en skål och blanda ner purjolök, majonnäs, gräddfil, persilja och senap.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Servera röran i salladsblad.

    Onsdag middag 581 Kcal

    Grekiska hamburgare med spenat och fetaost

    Hamburgare med grekiska smaker, innehåller en god tomatsallad med fetaost i. Servera burgaren med spenatblad och citronklyftor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 581 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 25 g bladspenat
    • 300 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    • 1 tsk olivolja
    Tomatsallad
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    • 125 g Cocktailtomater 100 g
    • 0.5 st strimlad rödlök
    • 100 g gröna oliver
    • 1 msk Bladpersilja
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 msk balsamico
    • 0.5 tsk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 1 dl babyspenat
    • 4 st citronklyfta

    Gör så här

    • Skala och finhacka gul lök och riv vitlöken fint.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök och spenat någon minut.
    • Låt svalna och lägg i en skål.
    • Blanda ner färs, salt och peppar.
    • Blanda ner fetaost försiktigt och forma till hamburgare.
    • Stek hamburgarna i lite olja några minuter per sida.
    • Gör under tiden tomatsalladen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
    • Lägg upp färska spenatblad på en tallrik och lägg på en hamburgare.
    • Toppa med tomatsallad och garnera med citronklyftor.
  • Torsdag frukost 373 Kcal

    Kokta ägg med majonnäs

    En frukost på under 10 min, ägg med majonnäs tillsammans med grapefrukt och kaffe!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 373 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 1 st grapefrukt

    Gör så här

    • Koka äggen i 7-8 minuter och spola av i kallt vatten.
    • Skär grapefrukten i klyftor och servera äggen med
      majonnäs och en kopp svart kaffe.

    Torsdag lunch 581 Kcal

    Grekiska hamburgare med spenat och fetaost

    Hamburgare med grekiska smaker, innehåller en god tomatsallad med fetaost i. Servera burgaren med spenatblad och citronklyftor!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 42 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 581 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st gul lök
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 25 g bladspenat
    • 300 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    • 1 tsk olivolja
    Tomatsallad
    • 50 g tärnad fetaost i olja
    • 125 g Cocktailtomater 100 g
    • 0.5 st strimlad rödlök
    • 100 g gröna oliver
    • 1 msk Bladpersilja
    • 0.5 msk olivolja
    • 0.5 msk balsamico
    • 0.5 tsk flytande honung
    • 0 salt och svartpeppar
    Tillbehör
    • 1 dl babyspenat
    • 4 st citronklyfta

    Gör så här

    • Skala och finhacka gul lök och riv vitlöken fint.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn lök, vitlök och spenat någon minut.
    • Låt svalna och lägg i en skål.
    • Blanda ner färs, salt och peppar.
    • Blanda ner fetaost försiktigt och forma till hamburgare.
    • Stek hamburgarna i lite olja några minuter per sida.
    • Gör under tiden tomatsalladen genom att blanda ihop alla ingredienser i en skål.
    • Lägg upp färska spenatblad på en tallrik och lägg på en hamburgare.
    • Toppa med tomatsallad och garnera med citronklyftor.

    Torsdag middag 389 Kcal

    Sesamlax med gurkcréme

    Lyxa till lunchen med en sesamlax som du serverar tillsammans med en gurkcréme och sparris!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 389 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 225 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 2 tsk sesamfrö
    • 2 tsk olivolja
    • 10 st grön sparris
    Gurkcréme
    • 0.5 st gurka
    • 4 msk msk gräddfil
    • 3 msk Citronsaft
    • 3 tsk citronskal
    • 0 salt och vitpeppar
    Dekoration
    • 0.2 st gurka
    • 0 dillkvistar
    • 4 st citronklyfta

    Gör så här

    • Gör först gurkcrémen genom att finhacka gurkan och lägg i en skål.
    • Blanda ihop med gräddfil, citronskal, citronsaft och smaka av med salt och peppar.
    • Ställ kallt.
    • Strö på salt, peppar och sesamfrön på laxfiléerna.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn laxen runt om i ca 5 -7 minuter. 
    • Koka sparris i 2 minuter i lättsaltat vatten. 
    • Servera laxfilén med gurkcréme, sparris, citronklyfta och dillkvist
  • Fredag frukost 174 Kcal

    Två kokta ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 12 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 174 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål.

    Fredag lunch 389 Kcal

    Sesamlax med gurkcréme

    Lyxa till lunchen med en sesamlax som du serverar tillsammans med en gurkcréme och sparris!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 25 gram

    Protein: 27 gram

    Energi: 389 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 225 g laxfilé
    • 0 salt och vitpeppar
    • 2 tsk sesamfrö
    • 2 tsk olivolja
    • 10 st grön sparris
    Gurkcréme
    • 0.5 st gurka
    • 4 msk msk gräddfil
    • 3 msk Citronsaft
    • 3 tsk citronskal
    • 0 salt och vitpeppar
    Dekoration
    • 0.2 st gurka
    • 0 dillkvistar
    • 4 st citronklyfta

    Gör så här

    • Gör först gurkcrémen genom att finhacka gurkan och lägg i en skål.
    • Blanda ihop med gräddfil, citronskal, citronsaft och smaka av med salt och peppar.
    • Ställ kallt.
    • Strö på salt, peppar och sesamfrön på laxfiléerna.
    • Hetta upp en stekpanna med olja och bryn laxen runt om i ca 5 -7 minuter. 
    • Koka sparris i 2 minuter i lättsaltat vatten. 
    • Servera laxfilén med gurkcréme, sparris, citronklyfta och dillkvist

    Fredag middag 432 Kcal

    Tacosallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 432 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 dl blandsallad
    • 0.33 msk msk smör
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 dl hackad gurka
    • 0.5 dl riven ost
    • 1 msk hackad persilja
    • 0.3 dl gräddfil
    • 1 msk tacosås
    • 0.5 dl majs

    Gör så här

    • Strimla salladen och lägg på en tallrik.
    •  Hetta upp en stekpanna med smör och bryn nötfärsen.
    •  Strö på tacokrydda och stek någon minut.
    •  Häll på 1 msk vatten och stek ytterligare någon minut.
    • Skär upp grönsakerna, skala och strimla rödlök.
    •  Lägg på köttfärs på salladen och toppa med grönsaker, lök, ost, persilja, gräddfil och tacosås.
  • Lördag frukost 384 Kcal

    Äggröra med kycklingbacon

    Laga en god helgfrukost som innehåller kycklingbacon och en krämig äggröra och lite tomater till.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 6 gram

    Fett: 30 gram

    Protein: 25 gram

    Energi: 384 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 tsk tsk smör
    • 50 g Kycklingbacon 100 g
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk tsk smör
    • 5 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn först bacon på bägge sidor tills de får en fin färg.
    • Vispa ihop ägg med grädde, salt och peppar i en skål.
    • Tillsätt smör i en stekpanna och häll ner äggsmeten.
    • Rör hastigt med en trägaffel i ca 15 sek.
    • Lägg äggröran i en skål och servera med kycklingbacon och tomater.

    Lördag lunch 432 Kcal

    Tacosallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 38 gram

    Energi: 432 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 2 dl blandsallad
    • 0.33 msk msk smör
    • 150 g nötfärs
    • 0
    • 5 st cocktailtomater i olika färger
    • 0.25 st rödlök
    • 0.5 dl hackad gurka
    • 0.5 dl riven ost
    • 1 msk hackad persilja
    • 0.3 dl gräddfil
    • 1 msk tacosås
    • 0.5 dl majs

    Gör så här

    • Strimla salladen och lägg på en tallrik.
    •  Hetta upp en stekpanna med smör och bryn nötfärsen.
    •  Strö på tacokrydda och stek någon minut.
    •  Häll på 1 msk vatten och stek ytterligare någon minut.
    • Skär upp grönsakerna, skala och strimla rödlök.
    •  Lägg på köttfärs på salladen och toppa med grönsaker, lök, ost, persilja, gräddfil och tacosås.

    Lördag middag 314 Kcal

    Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 314 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    • 0 msk Bladpersilja
    Rödkålssallad
    • 8 dl strimlad rödkål
    • 2 st äpple
    • 2 msk senap
    • 0.5 dl gräddfil
    • 2 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Strö på salt, peppar och lite örtkryddor på kycklingfilén.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn filén
      runt om några minuter.
    • Häll på lite vatten och sänk värmen.
    • Låt filén sauteras till den är genomstekt.
    • Vänd filén efter en stund.
    • Skär hälften av äpplet i stavar och hälften i tärningar.
    • Blanda ihop äppelstavar, rödkål, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar i en skål.
    • Servera med nystekt kycklingfilé och toppa med äppeltärningar.
    • Dekorera med persilja.
  • Söndag frukost 326 Kcal

    Stekt ägg med grönsaker

    Har du överblivna grönsaker hemma i kylskåpet? Gör isåfall receptet nedan, enkelt och gott!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 326 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 tsk tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 msk majonnäs
    • 1 dl blandade grönsaker (vad du har hemma)

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och knäck ner äggen. Strö på salt och peppar och stek på bägge sidor några minuter.
    • Servera med majonnäs och  t ex tomat och gurka.

    Söndag lunch 314 Kcal

    Kycklingfilé med rödkålscoleslaw

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 16 gram

    Fett: 13 gram

    Protein: 31 gram

    Energi: 314 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 500 g kycklingfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0 tsk örtagårdskrydda
    • 1 msk olivolja
    • 0 msk Bladpersilja
    Rödkålssallad
    • 8 dl strimlad rödkål
    • 2 st äpple
    • 2 msk senap
    • 0.5 dl gräddfil
    • 2 msk majonnäs
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Strö på salt, peppar och lite örtkryddor på kycklingfilén.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn filén
      runt om några minuter.
    • Häll på lite vatten och sänk värmen.
    • Låt filén sauteras till den är genomstekt.
    • Vänd filén efter en stund.
    • Skär hälften av äpplet i stavar och hälften i tärningar.
    • Blanda ihop äppelstavar, rödkål, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar i en skål.
    • Servera med nystekt kycklingfilé och toppa med äppeltärningar.
    • Dekorera med persilja.

    Söndag middag 843 Kcal

    Laxschnitzel med remouladsås och grönsaker

    Laxschnitzel med grönsaker och en god remouladsås till!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 39 gram

    Fett: 60 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 843 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g laxfilé
    • 0.5 dl finhackad purjolök
    • 1 msk hackad dill
    • 0.5 tsk citronskal
    • 0 salt och vitpeppar
    • 0.5 st uppvispat ägg
    • 0.5 dl ströbröd
    • 0.5 msk msk smör
    Tillbehör
    • 2 msk remouladsås (Erik Lallerstedt)
    • 1 portion morotsspagetti (av 1,5 st morot)
    • 1 st citronklyfta
    • 1 dl strimlade sockerärtor

    Gör så här

    • Skär lax i kuber och lägg en matberedare med purjolök, dill, citronzest, salt och peppar.
    • Mixa till en jämn färs. Forma till en schnitzel och doppa i ägg och sedan panera i ströbröd.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn schnitzeln 3-4 minuter per sida.
    • Servera med remouladsås, morotsspagetti, sockerärtor och citronklyfta.
Frukt/grönt
  • 2 st salladslök
  • 1 st morot
  • 50 g sockerärtor
  • 150 g broccoli
  • 125 g pak choi
  • 1 msk färsk ingefära
  • 2 klyfta vitlök
  • 0.25 st lime
  • 1 st röd chili
  • 3 st grapefrukt
  • 0.5 st purjolök
  • 4 msk Bladpersilja
  • 8 blad romansallad
  • 50 g bladspenat
  • 250 g Cocktailtomater 100 g
  • 2 dl babyspenat
  • 17 st citronklyfta
  • 20 st grön sparris
  • 1.4 st gurka
  • 6 msk Citronsaft
  • 6.5 tsk citronskal
  • dillkvistar
  • 4 dl blandsallad
  • 10 st cocktailtomater i olika färger
  • 0.5 st rödlök
  • 1 dl hackad gurka
  • 2 msk hackad persilja
  • 5 st cocktailtomat
  • 16 dl strimlad rödkål
  • 4 st äpple
  • 1 dl blandade grönsaker (vad du har hemma)
  • 0.5 dl finhackad purjolök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 portion morotsspagetti (av 1,5 st morot)
  • 1 dl strimlade sockerärtor
Torrvaror
  • 9 tsk olivolja
  • 1 tsk sesamolja
  • 3 msk olivolja
  • 4 tsk sesamfrö
  • 1 dl majs
  • 0.5 dl ströbröd
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 msk ketjap manis
  • 0.5 st fiskbuljongtärning
  • salt och svartpeppar
  • 0.25 kruka färsk koriander
  • salt och vitpeppar
  • örtagårdskrydda
Övrigt
  • 0.5 msk soja
  • 6 dl dl vatten
  • 1 tsk fisksås
  • 1 paket torsk & laxtärningar (300 g)
  • 12 msk majonnäs
  • 7 msk senap
  • 200 g gröna oliver
  • 1 msk balsamico
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 msk tacosås
  • 2 msk remouladsås (Erik Lallerstedt)
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 12 st ägg
  • 400 g färdiggrillad kyckling
  • 900 g nötfärs
  • 600 g laxfilé
  • 50 g Kycklingbacon 100 g
  • 1000 g kycklingfilé
  • 0.5 st uppvispat ägg
Mejeri
  • 5.6 dl gräddfil
  • 200 g tärnad fetaost i olja
  • 8 msk msk gräddfil
  • 1.16 msk msk smör
  • 1 dl riven ost
  • 3 tsk tsk smör
  • 1 msk grädde
  • 1 st gul lök
  • 1 st strimlad rödlök

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!