Framgångshistoria

Idag måste ni köpa Aftonbladet Söndag och läsa om en av våra fantastiska kunder, Sofia El-Aaraj, som har gått vår kurs 20-kilosklubben under våren. Sofia bestämde sig för att det fick vara nog och fick styrka och ork genom det hemmaarbete som pandemin innebar att verkligen satsa på sin egen hälsa. Jag är så imponerad av Sofia och alla våra kunder som verkligen tar tag i sin hälsosatsning och genomför den. Jag vet att det inte är enkelt, jag vet att vi är många som kör i diket på en och två gånger men jag är verkligen imponerad av ert mod och er styrka att fortsätta arbeta mot ert mål. Läs gärna hela intervjun med Sofia här och för dig som vill ha pepp och råd kring hur man kan tänka när man vill göra en hälsoresa rekommenderar jag att ni köper Aftonbladet Söndag där även jag ger mina bästa tips!

Imorgon har ett gäng med nya kunder klarat av sin första av 18 veckor i just 20-kilosklubben. Vi hade en sluten kursstart på denna kurs förra måndagen men jag har redan fått en massa mail från kunder som missade starten eller inte hade möjlighet att starta då så därför kommer vi ha ytterligare en kursstart den 6:e september. Vet du med dig att du behöver göra en förändring i ditt hälsoliv kan jag verkligen rekommendera dig att boka in dig på denna kurs.

För min del handlar mycket om att hitta tillbaka till matglädjen när jag är lite ur fas. Jag kommer ofta på

mig själv att jag inte känner inspiration eller glädje i matlagningen och faller då gärna in i enkla och snabba lösningar som att äta på restaurang, äta i farten och kanske småäta utan att någonsin bli varken hungrig eller mätt. Mitt råd till dig som känner igen dig i detta är att försök att hitta tillbaka till matglädjen! Om du känner att det är roligt att laga mat kommer det smaka godare och bli enklare att laga bra och hälsosam mat. Känner du att du behöver hjälp med att komma igång kanske en av våra kortare kurser kan vara till hjälp? Prova någon av våra 2-veckorkurser där du får färdiga kostscheman, recept och inköpslistor som bara är att följa. För precis som med så mycket annat här i livet gäller det bara att sätta igång!