Ulrika gav hela familjen en hälsosam förändring!

Linda har 4 barn och hade en övervikt på 10 kg när hon första gången besökte Ulrikas kickstart. Nu äter både hon och övriga familjen bättre och mer varierad mat.

Första gången jag kom i kontakt med Ulrika halkade jag in på hennes hemsida och läste om kurserna. Jag hade sedan tidigare några av hennes kokböcker men kände att jag verkligen ville prova en kurs. Då hade jag storlek 42 och vägde 78 kg till min längd 160 cm. En övervikt på drygt 10 kg! I dag väger jag 66 kg och håller vikten med ett helt nytt sätt att tänka och planera mina måltider. Vågen har gått lite upp och ner genom åren men efter att ha provat flera av Ulrikas kostschema med olika inriktning så har jag nått en vikt som jag mår bra i och det är en fröjd att kunna köpa storlek 36 i dag.

Lindas 4 framgångsfaktorer:

  1. Tillsammans blir det roligare. Med på min ”hälsoresa” fanns också min kollega Micke som har betytt mycket för mig. Micke nappade på att börja följa Ulrikas kostschema också och har i dag gått ner över 20 kg. Det var så betydelsefullt att dela denna förändring med någon och roligt att kunna äta lunch tillsammans, prata om de goda matlådorna, glädjas åt varandra och ge varandra positiva kommentarer hela tiden.
  2. Låt dig peppas av gruppen. Jag har fått ett stort stöd av Facebookgruppen man tillhör där Ulrika coachar varje dag och där man har möjlighet att ställa frågor. Andra medlemmar har delat med sig av sina resor, utmaningar och framgångar vilket har inspirerat och hjälpt mig.
  3. Hitta en metod som funkar hemma. Jag har en stor familj och middagarna måste fungera i vardagen. Både min kille och mina barn har fått smaka många nya rätter och har fått upp ögonen för en helt ny matlagning. Ulrikas mat ger energi istället för att ta energi. En stor vinst och fördel är att få kostscheman varje vecka som bara är att följa och det sparar man mycket tid på och ger en bra planering.
  4. Tänk långsiktigt. Jag har provat många andra sätt att gå ner i vikt men har aldrig lyckats med pulverdieter och ViktVäktarna. Med Ulrikas Kickstart har jag lärt mig att laga bra mat som jag blir mätt på och som håller mitt blodsocker på en jämn nivå. Detta gör att jag inte tänker så mycket på mat och kan avstå från att småäta mellan måltider.

 

Linda har gått kurserna juicing och Höstturbo.

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!