deltagare i 10-kilosklubbe

Sanna startade sin viktresa med 10-kilosklubben

Jag är så glad att jag har hittat Ulrikas kurser. Maten är så god och resultatet fantastiskt. Att gå 10-kilosklubben var en perfekt start på min viktresa. Jag fick motivation att fortsätta kämpa och nu är jag sporrad att ta mig an nästa kurs för att nå mitt viktmål.

  • Namn: Sanna Gullberg
  • Ålder: 38 år
  • Bor: Orust
  • Familj: Sambo samt dotter på 16 år och son på 13 år samt två katter.
  • Viktminskning: Sanna startade på 114 kg och har efter 10-kilosklubbe kommit ner till 103.8 kg. “Men självklart fortsätter min viktresa – målet är 85 kilo”.

 

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla dig till just den kursen?

Jag har just avslutat 10-kilosklubben. Jag såg en annons om kursen på Facebook och tyckte den passade bra just nu. Dessutom upplystes jag om att jag kunde utnyttja friskvårdsbidraget för denna kurs vilket jag verkligen ville göra, så detta kom ju hur lägligt som helst. Jag funderade knappt utan slog bara till. Jag hade dessutom redan tänkt att förbättra min hälsa under 2023. Då jag har erfarenhet av 66 Day Challange (-14 kg samt 8 kg vid olika tillfällen) så visste jag att Ulrikas kurser funkade för mig och det gjorde var valet enkelt.

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Jag har testat massor tyvärr. Viktväktarna, Herberlife, egna försök till lchf och kostscheman (500kcal/dag). Jag har även provat Viktklubb och “klassisk hårdbantning” som gjorde att jag först slutade äta vilket i sin tur sen ledde till överätning.

Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången?

Det första man tänker på är så klart att jag minskat i vikt och i mina kroppsmått. Men jag har också fått mycket mer energi. Jag har lärt mig att laga mat på ett enkelt sätt utan att krångla till det och fått in en väldigt bra rutin på att planera den kommande veckan varje söndag. Då min sambo och mina barn är ganska kräsna har de inte alltid velat äta samma mat som jag men nu har dom inspirerats lite och provar att lägga till lite grönsaker i maten ibland. De tycker ju alltid min mat ser så färgglad ut och doftar så gott

Utöver förändringarna med kring min hälsa har vi även börjat med matlådor och äter inte längre ute. Det har vi sparat in pengar på! Matlådor och planering av handling, vi har helt plötsligt pengar kvar på matkontot!

Hur upplevde du dessa veckor?

Jag känner mig hälsosam!

Det är klart att det varit tufft vissa dagar men jag har lärt mig att inte ställa för höga krav på mig själv (gjorde gott med att tillåta sig att inte träna, i vanliga fall klandrar jag alltid mig själv). Det har gjort stor skillnad för mig att vara “självsnäll”. Sen lär man sig mycket under kursen. Både om sig själv och om kosten. Jag har lärt mig att dricka 2 liter vatten varje dag, något jag var väldigt slarvig med tidigare.

Något som verkligen varit bra med kursen är livesändningar! De har varit kanon, kul att ha något att se fram emot!

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Med rätt inställning kommer man långt, sätt upp egna delmål och lär dig även att fira utan att just avvika från schemat, man kan fira på annat sätt, unna dig en tröja, bjud din sambo på en dejt och ta med lunchen och ät utomhus. Unna dig egentid.

Gör det där du har velat men aldrig gör, anmäl dig till en kurs i akvarell eller dans. Jämför dig inte med andra utan gläds med andra i gruppen istället.

Håll dig till schemat, det är så värt det och ibland tar man ett snedsteg, döm dig inte då utan klättra upp ur diket igen och kör på igen.

Var snäll mot dig själv från hjärtat och klappa dig själv på axeln och var nöjd själv, det är såå viktigt.

Det är väldigt god mat i Ulrikas kurser. Den är det kul med en grupp där man kan följa varann.

Såhär vill jag leva, jag har hittat min nya livsstil❤️

Tusen tack för allt!!!

Vill du också gå ner 10 kilo? Boka 10-kilosklubben och starta tillsammans med oss!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!