10-kilosklubben

6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Nu är festen över och det är dags att fokusera på dig själv! Med Ulrika Davidssons helt nya kurs 10-kilosklubben får du ett effektivt kostschema som gör att du under 6 veckor går ner minst 10 kilo – vi utlovar viktgaranti!

Känner du att kilona kom smygande under Covid och att de senaste månaderna sedan restriktionerna släppt har resulterat i en rolig men stressig vardag där aktiviteter, fester och sociala tillställningar har brottats med din tid. Att återgå till kontoret innebär en stressigare vardag för många av oss där restiden, hämtningar/lämningar och andra åtaganden äter upp tiden. Det i kombination med resor, restaurangbesök och fester har i sin tur bidragit till sämre rutiner och ökat midjemått. Men nu är det dags att göra något åt det!

Varför anta 10-kilosklubben just nu?

I Ulrika Davidssons helt nya kurs 10-kilosklubben får du möjlighet att under 6 veckor bli av med minst 10 kilo. Tack vare Ulrikas effektiva kostschema får du en snabb viktminskning. Dessutom har många av oss möjlighet och tid att fokusera på oss själva nu under sommaren när arbetet och aktiviteterna har tagit en paus. Kostschemat är strikt och bygger på recept från tidigare sommarkurser*. Det är lättlagade och goda recept ger dig en härlig mättnadskänsla som stannar länge då Ulrika bjuder på mat som innehåller mycket grönsaker vilket hjälper dig att känna mättnad och tillfredställelse under längre tid. Dessutom kommer du att äta både gott och varierat med härliga sommarsmaker. Så mycket bättre och godare än pulversoppa och shakes! Det här är kurs som vi ej rekommenderar dig som har ett BMI på 25 eller under. Viktgarantin utgår då eftersom din kropp inte har 10 kilo att gå ner på ett hälsosamt sätt.

Upplev en härlig sommar med 10-kilosklubben!

Var inte orolig över att du inte kommer att kunna njuta av sommaren. Med 10-kilosklubben får du Ulrikas dokument som hjälper dig att göra bra val i sommar och på så vis kunna njuta av grillmiddagar, sommarfester och härliga utflykter utan att behöva göra avkall på kostschemat. Recepten passar dessutom utmärkt till hela familjen, addera bara kolhydrater och justera portionernas storlek för att anpassa måltiderna till familj och/eller vänner.

Livemöten som ger resultat

Varje vecka kommer Ulrika att ha livemöten med alla deltagare. Det kommer hjälpa dig att hålla dig till kostschemat även när det känns tufft. Dessutom kommer ni i gruppen att ha samma tydliga mål att arbeta mot och med hjälp av det stödet som du får av dina kursdeltagare och oss i Team Ulrika kommer du att klara dessa sex veckor. Och du, glöm inte allt härligt sommaren har att bjuda på som inte innebär några kalorier. Bada, sola, vandra, åk på utflykter, träffa vänner och njut av aktiviteter – allt detta kan du göra och njuta av till 100%

Ulrika hjälper dig med motivationen

6 veckor är inte en speciellt lång tid och nu under sommaren har du troligtvis mer tid än någon annan gång under året. Det är därför du bör anta utmaningen nu! Visualisera dig själv göra entré på arbetet i augusti, med stolt hållning, slimmad figur och 10 kilo lättare. Lägg bilden på minnet och gå tillbaka till den om det känns tufft. Om du känner dig osäker på om du orkar göra detta, gå in i din garderob och ta fram några av de klädesplagg du inte längre använder men tycker om. Prova de och fundera på hur de skulle passa dig om du gick ner 10 kilo. Ta därefter beslut om du vill sätta igång. Är svaret ja, häng upp ditt plagg i sovrummet och låt det hänga där till dess att du gjort dina 6 veckor. Njut sedan av känslan att prova det igen.

Detta får du i 10-kilosklubben:

  • Livemöten med Ulrika Davidsson varje vecka för ökad motivation och resultat.
  • Viktgaranti – du kommer bli av med minst 10 kilo om du följer kostschemat.
  • Enkla och lättlagade recept anpassade för sommaren som med enkla justeringar kan serveras till hela familjen för att förenkla din vardag under kursens gång.
  • Unikt dokument av Ulrika som hjälper dig att följa kostschemat men ändå njuta av sommarens fester och utflykter.
  • Midsommarmeny

Fast kursstart ger tydlig målgång

Vi erbjuder två fasta kursstarter i denna kurs; 20:e och 27:e juni vilket innebär en målgång lagom till jobbet drar igång igen i augusti. Den 31:a juli resp. 7 augusti kan du som deltagit se fram emot din nya kropp – redo att ta dig an höstterminen med en slimmad midja och nytt glow.

*10-kilosklubben innehåller följande steg:

Vecka 1-2: Bikinidieten 2020 – Vi kickstartar kursen med två veckors tuffare kostschema. Under dessa två veckor äter du med ett påtagligt lägre kaloriintag.

Vecka 3-4:  Summer Shape 2022 – Efter de två första veckorna bör du se resultat på vågen. Nu får du två lite mer generösa veckor även om vi fortfarande arbetar med ett strikt kostschema.

Vecka 5-6: Quick Slim – de sista två veckor kör vi återigen lite tuffare med lägre kaloriintag som ger dig en ny kickstart i din viktminskning. Det är de sista två veckorna och du kommer att klara det.

När du bokat 10-kilosklubben:

När du har bokat 10-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat denna kurs kommer du i kursmaterialet hitta mer information om hur du enkelt kan ta del av de livemöten som Ulrika erbjuder. Mötena sker över Zoom som är både kostnadsfritt och enkelt att ladda ner. Du behöver endast internetuppkoppling för att detta ska fungera.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 10-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En kurs med fokus på effektiv viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Livemöte med Ulrika varje söndag kl 18
- Kostscheman som är effektiva för viktnedgång
- Kaloriberäknade recept och inköpslistor
- Dokument och filmer om näringslära
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som snabbt vill gå ner 10 kilo
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
6 veckor: 10 kg
Pris
6 veckor - 1298 kr* - SOMMARERBJUDANDE 998 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning
Livemöten med Ulrika Davidsson varje söndag kl 18 alt 18.30 beroende på kursstart

2

Frågor och svar
Viktkort
Mål och målplanering
Motivation

3

Lågkolhydratkost
Gluten
Protein, fett och kolhydrater
Förbränning
Råvaruguide

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

8

En fortsatt hälsosam livsstil
Skapa ditt eget kostschema
Tack och bra jobbat!

Kursens innehåll

Introduktion

- Välkomstfilm
- Kostschema
- Coachning
- Frågor & Svar

Kunskapsdokument

Mål och målplanering
Motivation
Lågkolhydratkost
Gluten
Protein, fett och kolhydrater
Förbränning
Råvaruguide

Kosten

Kostschema baserat på 3 x 2 veckorsupplägg
Recept för alla dina måltider under kursen
Inköpslistor för varje vecka som förenklar din vardag

Avslut

Tips på hur du kan arbeta efter avslutad kurs
Ett tomt kostschema att arbeta med

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!