10-kilosklubben

6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Nu är det dags att boka din plats på vår effektiva kurs 10-kilosklubben! Missa inte Ulrikas helt nyskapade recept som finns aktiva från januari.

Känner du att kilona har kommit smygande de senaste månaderna? Vintern brukar resultera i en stressig vardag med allt mer stillasittande tid och mindre aktiviteter. Med detta i åtanke är svårt att komma tillbaka till en hälsosam kost efter julens aktiviteter, fester och sociala tillställningar. Många av oss har dessutom återgått till kontoret vilket i sin tur innebär en stressigare vardag där restiden, hämtningar/lämningar och andra åtaganden äter upp tiden. Det i kombination med resor, restaurangbesök och festligheter har i sin tur bidragit till sämre rutiner och ökat midjemått. Men nu är det dags att göra något åt det – starta tillsammans med oss och se till att du under 6 veckor går ner 10 kilon tillsammans med oss!

Kursens innehåll

Coachning

Söndagar kl 18.30 träffas vi tillsammans digitalt med Ulrika för motivation och pepp.

Effektivt

Ulrika har skapat ett kostschema som är strikt men effektivt. Du kommer snabbt känna av effekten!

Nya recept

Inför denna kursstart har Ulrika skapat helt nya recept som bjuder på matglädje med få kalorier.

Varför anta 10-kilosklubben just nu?

Starta det nya året med Ulrikas effektiva kostschema. I Ulrika Davidssons kurs 10-kilosklubben får du möjlighet att under 6 veckor bli av med minst 10 kilo. Efter jullovets festligheter känner många att det är skönt att ta ett uppehåll från onyttigheter och sötsaker. Ta vara på denna känsla och låt Ulrikas effektiva kostschema ge dig en snabb viktminskning.

Den här tiden har dessutom många av oss möjlighet och tid att fokusera på oss själva. När vintermörkret är kompakt kan det kännas lättare att man under en koncentrerad tid avstår från vardagslyx och istället håller sig motiverad i sin satsning. Kostschemat är strikt och bygger på recept som Ulrika har skapat unikt för denna kursstart. Det är lättlagade och goda recept ger dig en härlig mättnadskänsla som stannar länge då Ulrika bjuder på mat som innehåller mycket grönsaker vilket hjälper dig att känna mättnad och tillfredställelse under längre tid. Dessutom kommer du att äta både gott och varierat med härliga smaker. Så mycket bättre och godare än pulversoppa och shakes! Det här är kurs som vi ej rekommenderar dig som har ett BMI på 25 eller under.

Vintern med 10-kilosklubben!

Var inte orolig över att denna kurs gör det jobbigt för dig i vardagslivet. Med 10-kilosklubben får du Ulrikas dokument som hjälper dig att göra bra val och på så vis kunna njuta av middagar, fester och klara av jobbluncherna utan att behöva göra avkall på kostschemat. Recepten passar dessutom utmärkt till hela familjen, addera bara kolhydrater och justera portionernas storlek för att anpassa måltiderna till familj och/eller vänner.

Livemöten som ger resultat 

Varje vecka kommer Ulrika att ha livemöten med alla deltagare. Det kommer hjälpa dig att hålla dig till kostschemat även när det känns tufft. Dessutom kommer ni i gruppen att ha samma tydliga mål att arbeta mot och med hjälp av det stödet som du får av dina kursdeltagare och oss i Team Ulrika kommer du att klara dessa sex veckor. Och du, glöm inte att mycket av det som är bra och roligt inte kräver intag av kalorier. Unna dig att gå på bio, ta sköna promenader eller gå på utställningar. Allt handlar inte om det vi stoppar i munnen.

Motivationen

6 veckor är inte en speciellt lång tid och under vintern har du kanske möjlighet att fokusera på dig själv efter året har startat igång. Det är därför du bör anta utmaningen nu! Visualisera dig själv göra entré på arbetet om sex veckor med stolt hållning, slimmad figur och 10 kilo lättare. Lägg bilden på minnet och gå tillbaka till den om det känns tufft. Om du känner dig osäker på om du orkar göra detta, gå in i din garderob och ta fram några av de klädesplagg du inte längre använder men tycker om. Prova de och fundera på hur de skulle passa dig om du gick ner 10 kilo. Ta därefter beslut om du vill sätta igång. Är svaret ja, häng upp ditt plagg i sovrummet och låt det hänga där till dess att du gjort dina 6 veckor. Njut sedan av känslan att prova det igen.

Detta får du i 10-kilosklubben:

  • Livemöten med Ulrika Davidsson söndagar kl 18.30
  • Matglädje – du kommer gå ner 10 kilo och uppleva matglädje.
  • Enkla och lättlagade recept som med så justeringar kan serveras till hela familjen för att förenkla din vardag under kursens gång.
  • Unikt dokument av Ulrika som hjälper dig att följa kostschemat även vid fester och events.

När du bokat 10-kilosklubben:

När du har bokat 10-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat denna kurs kommer du i kursmaterialet hitta mer information om hur du enkelt kan ta del av de livemöten som Ulrika erbjuder. Mötena sker över Zoom som är både kostnadsfritt och enkelt att ladda ner. Du behöver endast internetuppkoppling för att detta ska fungera.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 10-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En kurs med fokus på effektiv viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Livemöte med Ulrika vid start
- Kostscheman som är effektiva för viktnedgång
- Kaloriberäknade recept och inköpslistor
- Dokument och filmer om näringslära
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som snabbt vill gå ner 10 kilo
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
6 veckor: 10 kg
Pris
6 veckor - 1298 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Jag hr precis påbörjat vecka 4. Jag har halkat av flera gånger tidigare men inte med denna kurs. Jättegod och fräsch mat, snabba resultat tillsammans med en stöttande grupp och bra livesändningar med Ulrika som ger bra information en gång i veckan. Jag kan varmt rekommendera!

/ Helena

Jag är på fjärde veckan. Goda recept , bra pepp och stöttning i gruppen, bra livesändningar med för gruppen relevanta frågeställningar och även kanon pepp från Ulrika. Jag har tappat fem kilon och många centimeter så långt. Kan varmt rekommendera!

/ Ellinor

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!