Nina Rickarv Palmqvist

Jag hade aldrig provat varken LCHF, 5:2 eller periodisk fasta och trodde först att det skulle bli så tufft men det var det inte. Maten och det snabba resultatet gjorde att veckorna och kilona bara flög iväg - jag är så nöjd!

  • Namn:      Nina Rickarv Palmqvist
  • Ålder:      58 år
  • Bor:         Skåne
  • Familj:   Gift med Jonas, en vuxen son och två små ljuvliga trollungar till barnbarn
  • Viktminskning: -19 kilo

 

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla er till just den kursen?
Jag fick syn på Ulrikas reklamkampanj på Facebook och ville ge det en chans. Jag har aldrig  tidigare provat på vare sig LCHF-kost, 5:2 eller periodisk fasta. Men, vilken fantastisk överraskning det blev! Har nu gått ned -19 kilo, tappat ca 71 cm runtom kroppen samt

Har du provat andra metoder eller kurser tidigare för att komma i form?
Jag har provat på och fullföljt program med Viktväktarna, vilket har fungerat utmärkt till en början, men sedan är det lätt att börja fuska med både godsakerna och portionsstorlekarna då det är fritt fram att äta allting och så faller jag tillbaka igen..

Förutom att tappa i vikt, har ni märkt av för andra effekter av kursen?
Jag har helt blivit av med mitt sötsug!! En underbar upplevelse att inte alltid känna att man går runt och vill ha något sött. Dessutom är jag fri från mitt tuggummituggande vilket jag är ganska säker på är en av anledningarna till att jag har fått en lugnare magen. Sist men absolut inte minst har jag slutat med mina sjukliga frossande!

Jag mår fantastiskt bra, känner mig mycket piggare och gladare trots diverse andra motgångar som livet ju ofta bjuder på mellan varven.

Hur upplevde du dessa veckor?
Jag är sååå imponerad av Ulrikas fenomenala smaksättning och mängder av smarriga recept, varav de flesta har blivit stora favoriter. Det har ju gjort att dessa veckor inte har varit en plåga utan mer av en positiv upplevelse. Dessutom kom resultatet i form av att vågen började peka nedåt ganska snabbt i kursen vilket gjorde att jag verkligen kände mig motiverad att fortsätta.

Jag uppskattar många saker med kursen men framförallt alla små verktyg och all hjälp som gjorde att det blev enkelt att genomföra dessa veckor. Så smart med färdiga inköpslistor till exempel och veckoscheman! Jag försöker nu skapa mitt eget schema och det känns verkligen som om jag kommer att lyckas för gott den här gången!

Vad är det viktigaste du kommer att ta med dig från Ulrikas kurser?
Massor av saker så klart men framförallt att arbeta efter kostschema, alla hennes underbara recept som verkligen bjuder på massor av matglädje – underbart. Sen tycker jag även om hennes inställning; Året består av 365 dagar, om man lyckas leva hälsosamt under 300 av dessa är det helt okej! Det har verkligen gett mig en tankeställare. Att “få fuska” 65 dagar är 2,5 månad. Mer än så ska jag inte behöva unna mig. Så det lever jag efter nu!

 

Vill du också gå ner 20-kilo? – boka här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!