Michaela lyckades gå ner imponerande 11,5 kg med hjälp av 10-kilosklubben!

Jag är jättetacksam för att denna metoden funkade och för att jag nu har ett bra tänk kring fasta och hur viktigt det är med variation av kaloriintag för att låta kroppen jobba!

  • Namn: Michaela
  • Ålder: 49 år
  • Bor: Lomma
  • Familj: Man och tre tonårsdöttrar
  • Viktminskning: 11,5 kg på 6 veckor; just nu 13 kg efter 7,5 veckor

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla dig till just den kursen?

Jag har gått 10 kilosklubben. Jag har känt mig frustrerad över min vikt det senaste året, jag kände mig inte bekväm i badkläder förra sommaren. Sedan har jag gått och letat efter lämpliga viktminskningsmetoder – men det har alltid varit någon aktivitet ”i vägen” för ett program som sträcker sig över några veckor… Men i mars bestämde jag mig – till sommaren skulle jag känna mig bekväm med min kropp igen – och tyckte att ett löfte om 10 kg på 6 veckor lät perfekt!

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Jag har provat pulverdiet, men då har jag gått upp all nedgång i princip direkt igen. Sedan försökte jag med att själv skapa ”regler” med mängd mat och testa lite fasta – MEN, det funkade oftast inte mer än 1 vecka…

Vad har du märkt av för effekter av kursen utöver viktnedgången?

Jag är inte småhungrig alls, jag sover bra och jag är pigg.

Hur upplevde du dessa veckor?

Jag tycker att programmet var lätt att följa, det krävdes en del planering från och till, då jag ibland reser i jobbet – så någon söndag eftermiddag lagade jag 5 olika rätter för att ha med. Men det var värt det!! Jag har mått bra under hela programmet, min bestämdhet gjorde antagligen att jag aldrig var hungrig. Första veckorna tappade jag vikt snabbt – och när det sen stannade av tredje veckan kände jag mig orolig för att inte kunna nå målet – men det gjorde jag med råge.

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

Ulrikas program är kanon! Jag tycker om att man äter god mat hela tiden! Och att man får med sig ett tänk framåt som är hållbart. Recepten är jättegoda och lättlagade. Det är väldigt praktiskt med både kostschema och inköpslistor. I denna kursen ingick livesändningar med Ulrika vilket var väldigt peppande.

Vill du också gå ner 10 kilo? Boka 10-kilosklubben och starta tillsammans med oss!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!