Ewa Danielsson

Förutom förändringen med vikten har jag blivit av med mitt sötsug. Jag behöver inte godis och andra sötsaker längre!

Strax efter nyår såg jag Ulrika på Nyhetsmorgon då hon pratade om boken 66 Day Challenge och jag hade länge tänkt att jag behövde äta mindre mat och mer hälsosamt samt att bli av med mitt enorma sockersug. Eftersom det handlade om vanor tyckte jag att den verkade passa perfekt. Jag beställde den och blev verkligen inspirerad när jag började läsa i den. Kändes verkligen som att med de planteringarna så skulle jag lära mig att äta lagom portioner.

Det är första gången jag provar en metod, tidigare har jag provat på egen hand försökt äta mindre portioner och mer hälsosamt, men inte lyckats. Nu kändes det som att med planteringarna och “rätt storlek” på portionerna skulle det fungera.

Jag var inte med i gruppen på FB från början utan hittade den ungefär när halva tiden hade gått. Det positiva med gruppen var alla positiva kommentarer som självklart gör det lättare. Jag blir även peppad av att peppa andra och förmedla min positiva historia för att uppmuntra andra att fortsätta.

Förutom att jag tappade 11,2 kg har jag blivit av med mitt sötsug. Jag behöver inte godis och andra sötsaker längre. Jag äter också mindre portioner och mår jättebra av att äta mindre pasta, ris och potatis. Jag tränar och tävlar agility och märker att det går lättare att springa på agilitybanan. Tränar också löpning och även där orkar jag mer och det går lättare.

Jag har bara fått positiva kommentarer av min omgivning och många är imponerade att jag klarade av att genomföra de 66 dagarna. Det har verkligen peppat mig att klara av det. Att de sett förändringen och påpekat att det verkligen syns att jag gått ner i vikt. Har även flera vänner som blivit inspirerade av min resa!

Det jag kommer att ta med mig är att hälsosam mat är god! Att jag mår bättre av att äta hälsosamt och att det är kul och inspirerande att laga hälsosam mat. Jag tar också med mig att jag inte behöver godis och andra sötsaker. Jag behöver inte “unna mig” något onyttigt för att må bra.

 

 

Ewa gick kursen 66 Day Challenge – boka kursen du också, klicka här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!