Angelica blev av med IBS mage

Angelica blev av med sin IBS mage

"Den störta vinningen är inte de 14 kilo jag blivit av med utan att jag äntligen har fått ordning på min IBS-mage!"

  • Namn: Angelica Österbro
  • Familj: Sambo Johan 49år,  Bonusson William 17år
  • Ålder: 43år
  • Bor: Obbola, Umeå

 

Vad fick dig att anmäla dig till Ulrikas kurs?

Den ständiga jakten på att få bort de bonuskilon som bara ökat de senaste åren..

Har du provat andra metoder tidigare?

Absolut! ViktVäktarna, Cambridge, Nutrilett.. men samtliga gav bara en kortvarig förbättring för att sedan få tillbaka all, om inte mer, övervikt igen.

Förutom att tappa i vikt, har du märkt av andra effekter av din ketokost?

Min IBS mage är helt lugn och i stort sett normal nu..  Innan Ulrikas kurser hade jag konstant uppsvälld mage efter varje måltid. Dessutom led jag av strålande ilningar av all gas i tarmarna. Jag var tvungen att alltid veta att det fanns en toalett i närheten om jag skulle äta då jag allt som oftast  var tvingad till akuta toabesök efter måltiderna. Dessutom var jag tvungen att undvika en mängd olika  livsmedel samt fler olika drycker. Så den största vinsten av allt är faktiskt inte de -12 – 14 kilo jag tappat utan befrielsen att äntligen ha en normal mage.

Hur har de i din omgivning påverkats av din hälsoresa?

Flera av mina kompisar har hakat på. Fler har gått några olika kurser hos Ulrika och ibland har vi gått tillsammans och peppat varann under resan. Det sköna med Ulrikas kurser och kost är att familjen äter samma mat som jag men med vissa komplement. Det är så skönt att inte behöva laga olika menyer varje middag vilket ju blir både dyrt och tidskrävande. Eftersom jag återanvänder Ulrikas recept från kurserna och också har lärt mig att laga egna rätter på samma princip kan jag nu hålla vikten och har kontroll på min kropp.

Vad är det viktigaste du kommer att ta med dig från dina kurser hos Ulrika?

Att ha koll och inte släppa iväg vikten utan helt enkelt ha mindre tolerans uppåt. Jag har nu ett spann på +/- 3 kilo. Mer får jag inte gå upp och om jag närmar mig +3 tar jag tag i kosten direkt och sätter hårdare disciplin. För mig funkar 5:2 alltid när jag vill städa upp eventuell viktuppgång och komma tillbaka till mig själv. Dessutom finns det flera enkla så knep som man kan ta till. Man behöver till exempel inte ha grädde eller crème fraiche i maten för att den ska vara god. Jag har också lärt mig flera nya användningsområden av grönsaker och hur man kan använda dessa för att ersätta kolhydrater och liknande. Sen älskar jag mer eller mindre alla Ulrikas recept, framförallt keto recepten är fantastiska!!

Skulle du rekommendera andra att hoppa på någon av Ulrikas kurser och varför?

Jag skulle utan att tveka rekommendera alla detta, oavsett ålder och livssituation. Det finns verkligen ett brett kursutbud att välja ifrån hos Ulrika och jag är övertygad om att det finns en kurs som passar alla. Har man en stökig mage som jag haft i över 20 år är detta väl värt att ge en chans.

Angelica har gått Ulrikas ketokurs – boka kursen du också, klicka här!

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!