Tillbaka till menyerna

Sus vecka 19

Att äta efter principen 800 kcal innebär att du fördelar dina 800 kalorier hur du vill under dagen men inte överstiger detta. En del väljer att äta efter denna princip under arbetsveckan för att sedan “lyxa till det” över helgen. Allt beror på vad just ditt hälsomål är!

  • Måndag - 1187 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 87 Kcal

      Ägg

    • Lunch - 523 Kcal

      Karré med bakade tomater

    • Middag - 448 Kcal

      Stekt lax med jordgubbsalsa

    • Mellanmål - 130 Kcal

      kickstart basic - Ulrikas mest populära kurs

      Keso med bär

    • Dessert

  • Tisdag - 774 Kcal

    • Frukost - 154 Kcal

      Ägg med kalkon

    • Lunch - 252 Kcal

      Krabbröra med sallad

    • Middag - 315 Kcal

      Stekt torskrygg med tomatsallad och balsamico

    • Mellanmål - 54 Kcal

      Citronmarinerad broccoli

    • Dessert

  • Onsdag - 829 Kcal

    • Frukost - 87 Kcal

      Ägg

    • Lunch - 195 Kcal

      Fruktig räksallad

    • Middag - 493 Kcal

      Mozzarellagratinerad fläskkarré med pesto

    • Mellanmål - 54 Kcal

      Citronmarinerad broccoli

    • Dessert

  • Torsdag - 852 Kcal

    • Frukost - 154 Kcal

      Ägg med kalkon

    • Lunch - 231 Kcal

      Kesolunch med tonfisk

    • Middag - 467 Kcal

      Entrecote med tryffelmajonnäs

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1019 Kcal Notera att du överstiger kaloriintaget en eller flera dagar

    • Frukost - 154 Kcal

      Ägg med kalkon

    • Lunch - 383 Kcal

      Ugnsbakad lax med spenatsås

    • Middag - 482 Kcal

      Hamburgare

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 331 Kcal

    • Frukost - 331 Kcal

      Ägghack med skinka

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 278 Kcal

    • Frukost - 278 Kcal

      Omelett med skinka

    • Lunch

    • Middag

    • Mellanmål

    • Dessert

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 20.2 gram

Fett: 46.2 gram

Protein: 63.7 gram

Energi: 752.9 kcal

  • Måndag frukost 87 Kcal

    Ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 87 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Måndag lunch 523 Kcal

    Karré med bakade tomater

    Fläskkarré är gott och lätt att lyckas med och passar perfekt som bjudmat till många!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 40 gram

    Energi: 523 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 800 g fläskkarré
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 klyfta vitlök
    • 2 msk ketjap manis
    • 2 tsk smör
    Bakade tomater
    • 6 st kvisttomat
    • 1 st rödlök
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 tsk torkad basilika
    • 100 g gröna oliver
    • 100 g svarta oliver kärnfria
    • 1 msk färsk timjan
    • 150 g grönsallad

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Lägg fläskkarrén i en skål.
    • Strö över salt och svartpeppar.
    • Skala och hacka vitlöksklyftorna och lägg på fläskkarrén.
    • Häll på ketjap manis och blanda om.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn karrébitarna några minuter per sida.
    • Lägg karrén på en ugnsplåt .
    • Skär tomaterna i klyftor och lägg på plåten.
    • Skala och klyfta rödlöken.
    • Häll på olivoljan och strö över salt och svartpeppar.
    • Strö över de torkade örterna.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter. 
    • Fördela oliverna över köttet och dekorera med färsk timjan.
    • Servera med en grönsallad. 

    Ingredienser

    4 portioner

    • 800 g fläskkarré
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 klyfta vitlök
    • 2 msk ketjap manis
    • 2 tsk smör
    Bakade tomater
    • 6 st kvisttomat
    • 1 st rödlök
    • 2 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 4 tsk torkad basilika
    • 100 g gröna oliver
    • 100 g svarta oliver kärnfria
    • 1 msk färsk timjan
    • 150 g grönsallad

    Måndag middag 448 Kcal

    Stekt lax med jordgubbsalsa

    En ljuvligt god och hälsosam middag/lunch - stekt lax med en somrig sallad! Passar utmärkt att bjuda dina gäster på under en sommarkväll!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 36 gram

    Energi: 448 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g jordgubbe
    • 0.25 st rödlök
    • 40 g minimozzarella
    • 1 msk koriander
    • 0.5 st röd chili
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Gör först salsan genom att skär jordgubbar i mindre bitar och lägg i en skål.
    • Skala och hacka lök och blanda ner tillsammans med mozzarella.
    • Hacka lite koriander och chili (efter smak) och blanda ner bland jordgubbarna.
    • Pressa lime över och strö på salt och peppar.
    • Strö på salt och peppar på laxen och stek fisken runt om, ca 3-4 minuter per sida.
    • Servera med jordgubbssalsan och dekorera med koriander och lime

    Ingredienser

    1 portioner

    • 150 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    • 50 g jordgubbe
    • 0.25 st rödlök
    • 40 g minimozzarella
    • 1 msk koriander
    • 0.5 st röd chili
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st lime

    Måndag mellanmål 130 Kcal

    kickstart basic - Ulrikas mest populära kurs

    Keso med bär

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 5 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 130 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl keso, 4%
    • 1 dl blåbär

    Gör så här

    • Häll upp 1 dl keso naturell i en skål och strö över bär.
    • Välj tex blåbär eller hallon eller vad du har hemma.
    • Det går utmärkt att blanda olika bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl keso, 4%
    • 1 dl blåbär
  • Tisdag frukost 154 Kcal

    Ägg med kalkon

    En snabb och kalorisnål frukost med bra mättnadskänsla!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 154 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Gör så här

    • Koka upp vatten i en kastrull och lägg försiktigt i ett ägg i kokande vatten. Koka ägget i ca 7-8 minuter för mjukkokt ägg.
    • Skala ägget och skär ägget i klyftor och lägg i kalkonskivorna. Rulla ihop.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Tisdag lunch 252 Kcal

    Krabbröra med sallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 36 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 10 gram

    Energi: 252 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g crabsticks
    • 1 st salladslök
    • 1 msk sweet chilisås
    • 2 msk gräddfil
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl blandsallad
    • 1 msk gräslök
    • 1 st citronklyfta

    Gör så här

    • Strimla crabsticks på längden och lägg i en skål.
    • Strimla salladslök och blanda ner tillsammans med sweet chilisås, majonnäs, gräddfil, salt och peppar.
    • Lägg sallad på en tallrik och lägg över röran.
    • Toppa med gräslök och en citronklyfta.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g crabsticks
    • 1 st salladslök
    • 1 msk sweet chilisås
    • 2 msk gräddfil
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 dl blandsallad
    • 1 msk gräslök
    • 1 st citronklyfta

    Tisdag middag 315 Kcal

    Stekt torskrygg med tomatsallad och balsamico

    Tillaga en god torskrygg till lunch eller middag och servera med en tomatsallad och en topping av rostade pinjenötter!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 14 gram

    Fett: 14 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 315 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk smör
    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st stor tomat
    • 0.5 st rödlök
    • 5 msk färsk basilika
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk balsamico
    • 2 msk pinjenötter

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner torskfiléerna.
    • Strö på salt och peppar.
    • Låt steka några minuter per sida och häll på lite vatten och ånga fisken tills den är klar, ca 3 min.
    • Skiva tomater och rödlök och lägg på en tallrik.
    • Strö på salt och svartpeppar samt basilika.
    • Ringla över olivolja och balsamico.
    • Lägg fisken över.
    • Rosta pinjenötter i en torr stekpanna och lägg över fisken.
    • Dekorera med en basilikakvist.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 tsk smör
    • 400 g torskrygg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 dl vatten
    • 2 st stor tomat
    • 0.5 st rödlök
    • 5 msk färsk basilika
    • 1 tsk olivolja
    • 2 msk balsamico
    • 2 msk pinjenötter

    Tisdag mellanmål 54 Kcal

    Citronmarinerad broccoli

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 54 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skär broccolin i små buketter och lägg i en skål.
    • Blanda ner saften av citron, olivolja, salt och peppar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
  • Onsdag frukost 87 Kcal

    Ägg

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 6 gram

    Protein: 8 gram

    Energi: 87 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Gör så här

    Koka ägget efter eget önskemål

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg

    Onsdag lunch 195 Kcal

    Fruktig räksallad

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 2 gram

    Protein: 12 gram

    Energi: 195 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g blandad sallad
    • 50 g räkor
    • 1 st kiwi
    • 0 jordgubbar
    • 0.5 msk gräslök
    • 0.25 st granatäpple
    • 0.3 dl matlagningsyoghurt
    • 0 tsk citronskal
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Gör citroncrèmen genom att blanda ihop alla ingredienser, ställ kallt. Använd 1/4 av skalet från en citron.
    • Lägg sallad på en tallrik.
    • Häll av lagen från räkorna.
    • Skär alla frukter i mindre bitar och lägg i en skål tillsammans med räkorna.
    • Blanda ner 0,5 msk hackad gräslök.
    • Lägg räkblandningen på salladen, toppa med granatäpplekärnor och gräslöksstrån.
    • Servera med citroncrèmen.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g blandad sallad
    • 50 g räkor
    • 1 st kiwi
    • 0 jordgubbar
    • 0.5 msk gräslök
    • 0.25 st granatäpple
    • 0.3 dl matlagningsyoghurt
    • 0 tsk citronskal
    • 0 salt och svartpeppar

    Onsdag middag 493 Kcal

    Mozzarellagratinerad fläskkarré med pesto

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 5 gram

    Fett: 37 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 493 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g fläskkarré
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.33 msk smör
    • 4 msk grön pesto
    • 125 g mozzarella
    • 4 msk pinjenötter
    Tillbehör
    • 0 dl rucola
    • 150 g cocktailtomater

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Strö på salt och peppar på köttet och bryn i smör runt om några minuter.
    • Lägg köttet på en plåt.
    • Lägg på pesto och ost.
    • Strö på salt och peppar samt pinjenötter.
    • Sätt in i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med quinasallad, rucola och cocktailtomater.

    Ingredienser

    4 portioner

    Innehåll
    • 600 g fläskkarré
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.33 msk smör
    • 4 msk grön pesto
    • 125 g mozzarella
    • 4 msk pinjenötter
    Tillbehör
    • 0 dl rucola
    • 150 g cocktailtomater

    Onsdag mellanmål 54 Kcal

    Citronmarinerad broccoli

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 3 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 2 gram

    Energi: 54 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Skär broccolin i små buketter och lägg i en skål.
    • Blanda ner saften av citron, olivolja, salt och peppar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 100 g broccoli
    • 0.25 st citron
    • 0.5 msk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
  • Torsdag frukost 154 Kcal

    Ägg med kalkon

    En snabb och kalorisnål frukost med bra mättnadskänsla!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 154 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Gör så här

    • Koka upp vatten i en kastrull och lägg försiktigt i ett ägg i kokande vatten. Koka ägget i ca 7-8 minuter för mjukkokt ägg.
    • Skala ägget och skär ägget i klyftor och lägg i kalkonskivorna. Rulla ihop.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Torsdag lunch 231 Kcal

    Kesolunch med tonfisk

    Enkelt och snabbt för dagar när det är stressigt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 35 gram

    Energi: 231 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g keso mexican salsa
    • 100 g tonfisk

    Gör så här

    • Blanda en burk keso med tonfisk och ät med grönsallad

    Ingredienser

    1 portioner

    • 100 g keso mexican salsa
    • 100 g tonfisk

    Torsdag middag 467 Kcal

    Entrecote med tryffelmajonnäs

    Laga en lyxig entrecote med tryffelmajonnäs och haricot verts till - en perfekt lördagsmiddag!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 11 gram

    Fett: 34 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 467 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 2 tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g haricots verts
    • 10 st cocktailtomat
    • 0.5 st rödlök
    • 1 paket smörgåskrasse
    • 0.5 dl tyffel majonnäs

    Gör så här

    • Hetta upp en stekpanna med smör och lägg ner köttet.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Vänd köttet efter några minuter.
    • Lägg haricot verts i lättsaltat vatten och låt koka några minuter.
    • Skölj i kallt vatten.
    • Lägg haricot verts på en tallrik och köttet bredvid.
    • Dela tomterna och lägg på köttet med rödlök och krasse.
    • Servera med tryffelmajonnäs.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 2 tsk smör
    • 0 salt och svartpeppar
    • 150 g haricots verts
    • 10 st cocktailtomat
    • 0.5 st rödlök
    • 1 paket smörgåskrasse
    • 0.5 dl tyffel majonnäs
  • Fredag frukost 154 Kcal

    Ägg med kalkon

    En snabb och kalorisnål frukost med bra mättnadskänsla!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 0 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 154 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Gör så här

    • Koka upp vatten i en kastrull och lägg försiktigt i ett ägg i kokande vatten. Koka ägget i ca 7-8 minuter för mjukkokt ägg.
    • Skala ägget och skär ägget i klyftor och lägg i kalkonskivorna. Rulla ihop.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 st ägg
    • 40 g rökt kalkon
    • 0.5 tsk furikake fröblandning

    Fredag lunch 383 Kcal

    Ugnsbakad lax med spenatsås

    Lyxa till lördags middagen med lite lax och spenatsås till, servera med en god sallad!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 29 gram

    Protein: 30 gram

    Energi: 383 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    Spenatsås
    • 1 dl grädde
    • 0.5 dl vatten
    • 1 tärning fiskbuljong
    • 450 g frusen spenat
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Gör först såsen genom att koka upp grädde, vatten
      och buljongtärning.
    • Tillsätt spenat och låt sjuda på svag värme ca 10 minuter.
    • Smaka av med salt och peppar och häll spenaten i en ugnsform.
    • Skär laxen i portionsbitar och strö på salt och peppar och lägg på spenaten.
    • Gratinera i ugnen i 20 minuter.
    • Servera med sallad.

    Ingredienser

    4 portioner

    • 600 g laxfilé
    • 0 salt och svartpeppar
    Spenatsås
    • 1 dl grädde
    • 0.5 dl vatten
    • 1 tärning fiskbuljong
    • 450 g frusen spenat
    • 0 salt och svartpeppar

    Fredag middag 482 Kcal

    Hamburgare

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 41 gram

    Energi: 482 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 175 g nötfärs
    • 1 krm grillkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 20 g bacon
    • 3 st lökring
    • 1 st skiva ost
    • 2 st salladsblad
    Tillbehör
    • 1 msk hamburgerdressing

    Gör så här

    • Lägg färsen i en skål och blanda ner grillkrydda, salt och peppar.
    • Forma till biffar och stek i stekpanna med lite smör, ca 10 minuter.
    • Lägg ner skivor av bacon och lökringar och stek några minuter.
    • Lägg på en ostskiva på hamburgaren.
    • Fördela salladsblad på en stor tallrik.
    • Lägg en hamburgare på varje salladsblad.
    • Lägg på bacon och lök.
    • Skiva tomaten och lägg på hamburgarna.
    • Servera med en färdig dressing.

    Ingredienser

    1 portioner

    Innehåll
    • 175 g nötfärs
    • 1 krm grillkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 g smör
    • 20 g bacon
    • 3 st lökring
    • 1 st skiva ost
    • 2 st salladsblad
    Tillbehör
    • 1 msk hamburgerdressing
  • Lördag frukost 331 Kcal

    Ägghack med skinka

    Snabbt fixat om du kokat äggen dagen innan!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 2 gram

    Fett: 27 gram

    Protein: 21 gram

    Energi: 331 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 25 g rökt skinka
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st salladsblad

    Gör så här

    • Koka äggen.
    • Hacka skinkan, äggen och lägg i en skål
    • Blanda ner resten av ingredienserna och servera på ett salladsblad.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 1 msk majonnäs
    • 25 g rökt skinka
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 st salladsblad
  • Söndag frukost 278 Kcal

    Omelett med skinka

    Omelett med några skivor skinka i. Servera omeletten med lite äppelskivor och jordgubbar eller en annan valfri frukt.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 18 gram

    Protein: 20 gram

    Energi: 278 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 skivor skinka
    Tillbehör
    • 0.25 st äpple
    • 2 st färsk jordgubbe

    Gör så här

    • Knäck ägg i en skål och vispa ihop med salt och peppar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och häll ner äggsmeten.
    • Låt steka någon minut och lägg på skinka.
    • Vik ihop omeletten och lägg på en tallrik.
    • Servera med någon frukt eller bär.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 st ägg
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 2 skivor skinka
    Tillbehör
    • 0.25 st äpple
    • 2 st färsk jordgubbe
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 9 st ägg
  • 1400 g fläskkarré
  • 750 g laxfilé
  • 120 g rökt kalkon
  • 100 g crabsticks
  • 400 g torskrygg
  • 50 g räkor
  • 100 g tonfisk
  • 350 g entrecote
  • 175 g nötfärs
  • 20 g bacon
  • 25 g rökt skinka
  • 2 skivor skinka
Frukt/grönt
  • 2 klyfta vitlök
  • 6 st kvisttomat
  • 2.25 st rödlök
  • 150 g grönsallad
  • 50 g jordgubbe
  • 0.5 st röd chili
  • 0.5 st lime
  • 1 dl blåbär
  • 1 st salladslök
  • 2 dl blandsallad
  • 1 st citronklyfta
  • 2 st stor tomat
  • 200 g broccoli
  • 0.5 st citron
  • 100 g blandad sallad
  • 1 st kiwi
  • jordgubbar
  • 0.25 st granatäpple
  • citronskal
  • rucola
  • 150 g cocktailtomater
  • 150 g haricots verts
  • 10 st cocktailtomat
  • 1 paket smörgåskrasse
  • 3 st lökring
  • 3 st salladsblad
  • 0.25 st äpple
  • 2 st färsk jordgubbe
Kryddor/smaksättare
  • 2 msk ketjap manis
  • 4 tsk torkad basilika
  • 1 msk färsk timjan
  • 1 msk koriander
  • 1.5 tsk furikake fröblandning
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1.5 msk gräslök
  • 5 msk färsk basilika
  • 2 msk balsamico
  • 4 msk grön pesto
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 1 krm grillkrydda
Mejeri
  • 11.33 tsk smör
  • 40 g minimozzarella
  • 1 dl keso, 4%
  • 2 msk gräddfil
  • 0.3 dl matlagningsyoghurt
  • 125 g mozzarella
  • 100 g keso mexican salsa
  • 0.5 dl tyffel majonnäs
  • 1 dl grädde
  • 1 st skiva ost
Torrvaror
  • 4 tsk olivolja
  • 6 msk pinjenötter
Övrigt
  • 100 g gröna oliver
  • 100 g svarta oliver kärnfria
  • 450 g frusen spenat
  • 1 msk hamburgerdressing
  • 1 msk majonnäs

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!