Tillbaka till menyerna

KETO Vinter 2024/2025

Här kan du skapa ett kostschema med god och hälsosam mat full av matglädje! Genom att äta efter detta kostschema kommer du kunna behålla den vikt du har idag.

  • Måndag - 228 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 228 Kcal

      Kycklinggryta med tomat och bönor

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Tisdag - 582 Kcal

    • Frukost

    • Lunch

    • Middag - 582 Kcal

      Grillade nötfärsspett med varm sallad

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Onsdag - 881 Kcal

    • Frukost - 216 Kcal

      Yoghurt med jordgubbar

    • Lunch

    • Middag - 665 Kcal

      Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Torsdag - 863 Kcal

    • Frukost - 404 Kcal

      Äggröra med bacon

    • Lunch

    • Middag - 459 Kcal

      Ketopizza

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Fredag - 1069 Kcal

    • Frukost - 267 Kcal

      Havregrynsgröt med äpple

    • Lunch

    • Middag - 802 Kcal

      Tacobiff med guacamole och sötpotatisstrips

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Lördag - 835 Kcal

    • Frukost - 585 Kcal

      LCHF smoothie

    • Lunch

    • Middag - 250 Kcal

      Rotfruktssoppa med köttfärs

    • Mellanmål

    • Dessert

  • Söndag - 1630 Kcal

    • Frukost - 221 Kcal

      Bananpannplättar med skyr och bär

    • Lunch

    • Middag - 409 Kcal

      Lammbullar i tomatsås

    • Mellanmål

    • Dessert - 1000 Kcal

      Blåbärsgino

Genomsmittligt näringsvärde per dag

Kolhydrater: 46.2 gram

Fett: 53.7 gram

Protein: 48.9 gram

Energi: 869.4 kcal

  • Måndag middag 228 Kcal

    Kycklinggryta med tomat och bönor

    En god rätt med lågt kaloriinnehåll som mättar länge!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 8 gram

    Fett: 4 gram

    Protein: 37 gram

    Energi: 228 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st squash
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk torkad basilika
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 1 dl vita bönor
    Dekoration
    • 1 st basilikakvist

    Gör så här

    • Skär squash i skivor.
    • Skala och hacka gul lök.
    • Skala och riv vitlök.
    • Skär kycklingfilé i mindre bitar.
    • Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn lök och vitlök nån minut tillsammans med kyckling.
    • Strö på salt, peppar och basilika.
    • Tillsätt krossade tomater och vatten.
    • Smula ner buljongtärning och tillsätt squash och vita bönor.
    • Låt koka några minuter.
    • Dekorera med basilikakvistar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 0.5 st squash
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 300 g kycklingfilé
    • 1 tsk olivolja
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk torkad basilika
    • 200 ml krossade tomater
    • 1 dl vatten
    • 0.5 st kycklingbuljongtärning
    • 1 dl vita bönor
    Dekoration
    • 1 st basilikakvist
  • Tisdag middag 582 Kcal

    Grillade nötfärsspett med varm sallad

    Tänd på grillen och grilla goda nötfärsspett med varm sallad och en yoghurtsås med soltorkade tomater!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 15 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 49 gram

    Energi: 582 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g nötfärs
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 2 msk grädde
    • 1 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    Varm sallad
    • 100 g champinjon
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g halloumi
    • 50 g soltorkade tomater
    • 1 msk bladpersilja
    Yoghurtsås med soltorkade tomater
    • 1 dl naturell yoghurt
    • 5 st soltorkad tomat
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar

    Gör så här

    • Tänd grillen och blötlägg träpett.
    • Lägg köttfärsen i en stor skål.
    • Skala och hacka löken och vitlök och blanda lök, grädde och persilja med köttfärsen.
    • Krydda med salt och peppar.
    • Forma färsen till avlånga biffar och forma dem runt spetten.
    • Skär champinjonerna och paprikorna i mindre bitar.
    • Skiva halloumiosten.
    • När grillen är klar, lägg spetten, grönsaker, champinjoner och halloumi på grillen.
    •  Lägg alla ingredienserna till såsen i en mixer och mixa till en slät smet.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg grönsaker, halloumiost och köttfärsspett på en tallrik.
    • Toppa med sås, soltorkade tomater och färsk bladpersilja.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 300 g nötfärs
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 0.5 st gul lök
    • 2 msk grädde
    • 1 msk bladpersilja
    • 0 salt och svartpeppar
    Varm sallad
    • 100 g champinjon
    • 0.5 st gul paprika
    • 0.5 st röd paprika
    • 100 g halloumi
    • 50 g soltorkade tomater
    • 1 msk bladpersilja
    Yoghurtsås med soltorkade tomater
    • 1 dl naturell yoghurt
    • 5 st soltorkad tomat
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 tsk örtagårdskrydda
    • 0 salt och svartpeppar
  • Onsdag frukost 216 Kcal

    Yoghurt med jordgubbar

    En liten skål med turkisk yoghurt toppad med jordgubbar eller andra bär!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 20 gram

    Fett: 10 gram

    Protein: 4 gram

    Energi: 216 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 8 st färsk jordgubbe

    Gör så här

    • Lägg en klick yoghurt i en skål och skiva jordgubbar och lägg över.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl turkisk yoghurt
    • 8 st färsk jordgubbe

    Onsdag middag 665 Kcal

    Entrecote med broccoli och blomkålsgratäng

    Bjud dina nära och kära på en trevlig middag som består av entrecote och en krämig gratäng gjord på broccoli och blomkål samt en klick bearnaisesås!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 13 gram

    Fett: 48 gram

    Protein: 46 gram

    Energi: 665 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Skär broccoli och blomkål i buketter.
    • Finhacka paprika.
    • Hetta upp en stekpanna med grädde och lägg ner grönsaker och riven vitlök.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg i en form och strö på ost.
    • Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
    • Strö på salt och peppar på köttet.
    • Hetta upp en stekpanna medsmör och bryn köttet på bägge sidor i ca 5-7 minuter.
    • Servera med bearnaisesås och gratängen.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 350 g entrecote
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk smör
    • 3 msk bearnaisesås
    Broccoli- och blomkålsgratäng
    • 150 g broccoli
    • 200 g blomkål
    • 0.5 st gul paprika
    • 1.5 dl havregrädde
    • 0.5 klyfta vitlök
    • 1 dl riven ost
  • Torsdag frukost 404 Kcal

    Äggröra med bacon

    Vill du äta vegetariskt? Byt då ut bacon mot vegetariskt bacon som märket Hälsans kök säljer!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 1 gram

    Fett: 35 gram

    Protein: 22 gram

    Energi: 404 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat

    Gör så här

    • Dela bacon och stek i en torr stekpanna. Lägg på ett hushållspapper.
    • Skölj stekpannan och lägg ner smör.
    • Knäck ägg i en bunke och blanda ner grädde, salt och peppar.
    • Häll ner blandningen i stekpannan och rör om hastigt i 20 sekunder.
    • Lägg upp äggröran på ett fat och servera med bacon och tomat.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 40 g bacon
    • 2 st ägg
    • 1 msk grädde
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 tsk smör
    • 1 st cocktailtomat

    Torsdag middag 459 Kcal

    Ketopizza

    Halvera mängden om du vill eller spara rester i frysen!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 7 gram

    Fett: 24 gram

    Protein: 54 gram

    Energi: 459 kcal

    Ingredienser

    4 portioner

    Botten
    • 500 g kycklingfärs
    • 125 g riven mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    Tomatsås
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 100 g krossade tomater
    • 1 tsk torkad oregano
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 150 g mozzarella
    • 8 st färska champinjoner
    • 100 g rökt skinka
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st paprika
    • 2 dl riven ost
    • 0.5 tsk torkad oregano
    • 4 st basilikakvist

    Gör så här

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Blanda alla ingredienser till botten. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
    • Forma kycklingfärsen till fyra klumpar och tryck ut till små pizzor.
    • Finhacka gul lök och riv vitlök fint. Gör tomatsåsen genom att koka ihop alla ingredienser till såsen.
    • Fördela tomatsås över pizzorna.
    • Skiva mozzarella, champinjoner, rödlök och paprika. Tärna skinkan.
    • Lägg toppingen på pizzan och till sist den rivna osten.
    • Strö på lite torkad oregano och  sätt in 20 minuter i ugnen.
    • Dekorera med färsk basilika.

    Ingredienser

    4 portioner

    Botten
    • 500 g kycklingfärs
    • 125 g riven mozzarella
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 tsk örtagårdskrydda
    Tomatsås
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 100 g krossade tomater
    • 1 tsk torkad oregano
    • 0 salt och svartpeppar
    Topping
    • 150 g mozzarella
    • 8 st färska champinjoner
    • 100 g rökt skinka
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st paprika
    • 2 dl riven ost
    • 0.5 tsk torkad oregano
    • 4 st basilikakvist
  • Fredag frukost 267 Kcal

    Havregrynsgröt med äpple

    Snabb och smidig frukost som håller dig mätt länge!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 31 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 11 gram

    Energi: 267 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 krm salt
    • 0.25 tsk malen kanel
    • 2 dl vatten
    Topping
    • 0.25 st rött äpple
    • 1 dl mjölk

    Gör så här

    • Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka ihop i 2-3 minuter.
    • Lägg gröten i en skål och toppa med äpple och malen kanel.
    • Servera med valfri mjölk.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 1 dl havregryn
    • 1 msk solrosfrön
    • 1 krm salt
    • 0.25 tsk malen kanel
    • 2 dl vatten
    Topping
    • 0.25 st rött äpple
    • 1 dl mjölk

    Fredag middag 802 Kcal

    Tacobiff med guacamole och sötpotatisstrips

    Testa att byta ut den vanliga fredags tacosen till en lyxig tacobiff med sötpotatis och lite guacamole till. Överraska familjen med lite nytt!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 60 gram

    Fett: 49 gram

    Protein: 32 gram

    Energi: 802 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g högrev
    • 0.5 påse tacokrydda
    • 0.5 st ägg
    • 2 msk crème fraiche
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk olivolja
    Sötpotatisstrips
    • 1 st sötpotatis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 nypa chiliflakes
    Guacamole
    • 1 st avokado
    • 0.25 st röd chili
    • 0.5 st lime
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk crème fraiche
    Tillbehör
    • 2 st salladsblad
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st lime

    Gör så här

    • Sätt på ugnen på 200 grader.
    • Börja med guacamolen.
    • Dela och gröp ur avokado och lägg i en skål tillsammans med alla ingredienserna.
    • Mixa med en stavmixer till en slät röra.
    • Toppa med finhackad chili.
    • Blanda alla ingredienserna till biffarna i en skål.
    • Forma smeten till biffar.
    • Skiva och skär sötpotatisen i stavar och lägg på en plåt.
    • Ringla över olivolja, salt och svartpeppar och chili flakes.
    • Sätt in i ugnen i ca 15 min.
    • Hetta upp en stekpanna och bryn biffarna runt om, ca: 7 min på medelvärme.
    • Servera hamburgaren med sallad, tomater, lök, guacamole och sötpotatisstrips.
    • Dekorera med limeskivor.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g högrev
    • 0.5 påse tacokrydda
    • 0.5 st ägg
    • 2 msk crème fraiche
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 st lime
    • 1 tsk olivolja
    Sötpotatisstrips
    • 1 st sötpotatis
    • 0 salt och svartpeppar
    • 0.5 msk olivolja
    • 1 nypa chiliflakes
    Guacamole
    • 1 st avokado
    • 0.25 st röd chili
    • 0.5 st lime
    • 0 salt och svartpeppar
    • 2 msk crème fraiche
    Tillbehör
    • 2 st salladsblad
    • 6 st cocktailtomat
    • 0.5 st rödlök
    • 0.5 st lime
  • Lördag frukost 585 Kcal

    LCHF smoothie

    En lite kraftigare variant av jordgubbssmoothie som mättar. Smaker av jordgubb, blåbär, citron och kardemumma får dig att tänka på sommar!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 27 gram

    Fett: 47 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 585 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2.5 dl turkisk yoghurt
    • 100 g jordgubbar (färska)
    • 1 dl blåbär
    • 1 tsk citronskal
    • 0.3 tsk vaniljpulver
    • 0.3 tsk malen kardemumma
    • 0.5 dl vispgrädde
    Topping
    • 0.5 msk kakaonibs 
    • 0 jordgubbar

    Gör så här

    • Blanda alla ingredienser i en mixer så att det blir en jämn och lite tjockare smoothie.
    • Toppa med färska eller frysta jordgubbar och strö över lite kakonibs.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2.5 dl turkisk yoghurt
    • 100 g jordgubbar (färska)
    • 1 dl blåbär
    • 1 tsk citronskal
    • 0.3 tsk vaniljpulver
    • 0.3 tsk malen kardemumma
    • 0.5 dl vispgrädde
    Topping
    • 0.5 msk kakaonibs 
    • 0 jordgubbar

    Lördag middag 250 Kcal

    Rotfruktssoppa med köttfärs

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 25 gram

    Fett: 11 gram

    Protein: 17 gram

    Energi: 250 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil

    Gör så här

    • Skala och riv palsternacka och morot grovt.
    • Riv löken och vitlöksklyftan.
    • Hetta upp en kastrull med lite olja och lägg ner grönsakerna.
    • Bryn någon minut.
    • Tillsätt färs och bryn ytterligare någon minut.
    • Strö på salt, peppar och timjan.
    • Tillsätt tomatpuré, buljongtärning och vatten.
    • Låt koka på svag värme i 10 minuter.
    • Servera med en klick gräddfil.

     

    Ingredienser

    2 portioner

    Innehåll
    • 1 st palsternacka
    • 1 st morot
    • 0.5 st gul lök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1 tsk olivolja
    • 150 g nötfärs
    • 0 salt och svartpeppar
    • 5 krm torkad timjan
    • 1 msk tomatpuré
    • 1 st kycklingbuljongtärning
    • 5 dl vatten
    • 0.3 dl gräddfil
  • Söndag frukost 221 Kcal

    Bananpannplättar med skyr och bär

    Nyttiga bananpannkakor med topping av vaniljskyr och färska blåbär! Perfekt till frukost eller till mellanmål.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 17 gram

    Fett: 9 gram

    Protein: 13 gram

    Energi: 221 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st banan
    • 2 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 krm vaniljpulver
    • 1 krm salt
    • 0.5 burk skyr vanilj
    • 1 dl färska blåbär

    Gör så här

    • Mosa bananen i en skål och knäck ner äggen.
    • Vispa runt och blanda i salt och vaniljpulver.
    • Hetta upp en plättlagg med smör och häll ner smeten.
    • Grädda varje plätt i någon minut per sida.
    • Servera med en klick skyr och färska bär.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 1 st banan
    • 2 st ägg
    • 0.5 msk smör
    • 1 krm vaniljpulver
    • 1 krm salt
    • 0.5 burk skyr vanilj
    • 1 dl färska blåbär

    Söndag middag 409 Kcal

    Lammbullar i tomatsås

    Köttbullar gjorda på lammfärs tillsammans med en god smakrik tomatsås på. Detta recept kan du ha som tilltuggs mat!

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 12 gram

    Fett: 28 gram

    Protein: 29 gram

    Energi: 409 kcal

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g lammfärs
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 3 msk bladpersilja
    • 1 tsk örtkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk smör
    • 200 g krossade tomater
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 tsk torkade örter

    Gör så här

    • Lägg färsen i en skål.
    • Skala och finhacka vitlök och lök och blanda ner i färsen tillsammans med ägg, grädde och persilja.
    • Smaksätt med kryddor, salt, svartpeppar och chiliflakes.
    • Forma färsen till köttbullar.
    • Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttbullarna runt om några minuter.
    • Häll på krossade tomater och sweet chilisås.
    • Krydda med torkade örter, salt och peppar.
    • Låt småputtra i 10 minuter.
    • Fördela köttbullarna i små tapasskålar.

    Ingredienser

    2 portioner

    • 250 g lammfärs
    • 1 klyfta vitlök
    • 0.5 st rödlök
    • 1 st ägg
    • 2 msk grädde
    • 3 msk bladpersilja
    • 1 tsk örtkrydda
    • 0 salt och svartpeppar
    • 1 nypa chiliflakes
    • 1 tsk smör
    • 200 g krossade tomater
    • 1 msk sweet chilisås
    • 1 tsk torkade örter

    Söndag dessert 1000 Kcal

    Blåbärsgino

    En efterrätt på 5 min, perfekt till lördagskvällen. Går utmärkt att byta ut blåbären till hallon om så önskas.

    Näringsvärden

    Kolhydrater: 87 gram

    Fett: 68 gram

    Protein: 16 gram

    Energi: 1000 kcal

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 dl blåbär (frysta)
    • 150 g vit choklad (1 ruta)
    • 0.25 dl kokosflingor

    Gör så här

    • Sätt ugnen på grill.
    • Lägg blåbär i en ugnsfast form.
    • Riv chokladen.
    • Fördela riven vit choklad och kokos över.
    • Sätt in i ugnen i 5 minuter.

    Ingredienser

    1 portioner

    • 2 dl blåbär (frysta)
    • 150 g vit choklad (1 ruta)
    • 0.25 dl kokosflingor
Frukt/grönt
  • 0.5 st squash
  • 2 st gul lök
  • 5.5 klyfta vitlök
  • 100 g champinjon
  • 1 st gul paprika
  • 0.5 st röd paprika
  • 8 st färsk jordgubbe
  • 150 g broccoli
  • 200 g blomkål
  • 7 st cocktailtomat
  • 8 st färska champinjoner
  • 1.5 st rödlök
  • 0.5 st paprika
  • 0.25 st rött äpple
  • 1.5 st lime
  • 1 st sötpotatis
  • 1 st avokado
  • 0.25 st röd chili
  • 2 st salladsblad
  • 100 g jordgubbar (färska)
  • 1 dl blåbär
  • 1 tsk citronskal
  • jordgubbar
  • 1 st palsternacka
  • 1 st morot
  • 1 st banan
  • 1 dl färska blåbär
  • 2 dl blåbär (frysta)
Kött/fisk/fågel/ägg/vego
  • 300 g kycklingfilé
  • 450 g nötfärs
  • 350 g entrecote
  • 40 g bacon
  • 5.5 st ägg
  • 500 g kycklingfärs
  • 100 g rökt skinka
  • 250 g högrev
  • 250 g lammfärs
Torrvaror
  • 4.5 tsk olivolja
  • 500 ml krossade tomater
  • 1 dl vita bönor
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk solrosfrön
  • 0.5 msk kakaonibs 
  • 0.25 dl kokosflingor
Kryddor/smaksättare
  • 0.5 tsk torkad basilika
  • 1.5 st kycklingbuljongtärning
  • 5 st basilikakvist
  • 5 msk bladpersilja
  • 1.5 tsk örtagårdskrydda
  • 1.5 tsk torkad oregano
  • 2 krm salt
  • 0.25 tsk malen kanel
  • 0.5 påse tacokrydda
  • 2 nypa chiliflakes
  • 1.3 tsk vaniljpulver
  • 0.3 tsk malen kardemumma
  • 5 krm torkad timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk örtkrydda
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 tsk torkade örter
Mejeri
  • 5 msk grädde
  • 100 g halloumi
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 3.5 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk smör
  • 1.5 dl havregrädde
  • 3 dl riven ost
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g mozzarella
  • 1 dl mjölk
  • 4 msk crème fraiche
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 0.3 dl gräddfil
  • 0.5 burk skyr vanilj
Övrigt
  • 50 g soltorkade tomater
  • 5 st soltorkad tomat
  • 3 msk bearnaisesås
  • 150 g vit choklad (1 ruta)

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!