Jag är precis hemkommen från en härlig resa med “Mammagruppen” till en liten by som heter Cais Cais utanför Lissabon. Vi är 9 tjejer som gör en resa varje år och vi har känt varandra i snart 18 år. SÅ kul!

Cleanse moreNär jag reser har jag alltid med mig Cleanse More och faktiskt så bjuder jag alla på denna fantastiska örtkapsel som är guld värd när man ska hålla magen i gång! Det är många som är känsla när man reser och inte går på toaletten pga av detta. Om man tar en kapsel eller två på kvällen har du garanterat tarmtömning tagen efter. Detta är en helt naturlig produkt som innehåller örter och magnesium som sätter fart på systemet.

Jag har flera som går mina Kickstartsgrupper på webben och jag har märkt att en del som ändrar sin kostplan får trög mage – då kan Cleanse More också göra susen!

Jag bad några av mina deltagare skriva vad de har för upplevelser och de skriver så här:

Liz MarieLiz Marie

Jag kom i kontakt med Renew Life och Cleanse More när jag läste om Detox på Ulrikas blogg. Jag har haft besvärlig mage så länge jag kan minnas och med Cleanse More, som bara innehåller naturliga ingredienser, slipper jag känna oro över min mage. 1 kapsel var 1-3 dagar funkar jättebra för mig. Jag känner mig piggare, gladare och lättare i kroppen. En Toppenprodukt som jag inte vill vara utan

MarzenaMarzena

Jag har en trög och jobbig mage. Har alltid haft det så och det blir lite extra jobbigt när jag äter Lchf. Detta har lett till att jag provat mig igenom både hälsokostens utbud och en hel del receptbelagda mediciner för att hålla magen igång. Det mesta har varit verkningslöst, annat har funkat kortvarigt, men ofta med olika biverkningar. När jag upptäckte Pure Cleanse var det total lycka och välbefinnande Jag kan äta hur jag vill och magen sköter sig i stort sett varje dag. Om jag reser eller har det stressigt har jag ibland tagit en extra tablett med gott resultat. Som ett komplement använder jag även deras detoxkurer några gånger per år. Detta tillsammans med bra och nyttig kost och massor med kokosvatten. Detoxen oxå helt fantastisk! Man både ser och känner hur kroppen rensar ut all skit som man samlat på sig Sömnen blir bättre och energin kommer tillbaka! Jag är frälst och rekommenderar dessa produkter till alla. Hoppas mina erfarenheter kan vara till hjälp Hälsningar Marzena

Carola

När jag började en 2-veckorsturbo i våras så blev det totalstopp i min mage. Har annars en fungerande daglig rutin, för det mesta. Jag köpte då CleanseMoore och tog 2 kapslar ett par dagar och sen fungerade magen igen. Därefter fortsatt jag med 1 kapsel en tid. Nu använder jag dem vid behov och det fungerar jättebra, de rensar verkligen ur. Kan varmt rekommendera dem!