Igår kom det ut en härlig bilaga som vi gjort tillsammans med Aftonbladet. Den finns att köpa därKeto Aftonbladet finns och jag kan verkligen rekommendera er som är nyfikna på keto att köpa den. Här berättar jag och mitt team tillsammans med reporter från Aftonbladet och några gästspelare om just keto.

Keto är en otroligt populär kosthållning, kanske framförallt för att den är så effektiv för viktnedgång och väldigt enkel att leva efter. Det är enkel mat som går snabbt att laga. Sånt som är lätt att få in i vår vardag brukar vara enklar att hålla fast vid. Så kanske är det inte så konstigt att keto blivit en folklig kosthållning.

För mig och många av mina kunder har Ketodieten betytt mycket för hälsan och då menar jag inte bara en effektiv viktminskning utan också andra faktorer som spelar in och det är matglädje och enkelhet i köket, bättre sömn, mindre värk i leder och mer rörlig i kroppen, ett bättre blodtryck och framför allt en mindre insulinproduktion. Det är en mycket bra kostplan för alla som vill skapa en låg eller en jämn blodsocknivå.

Jag förespråkar en kostplan som håller i längden och som man kan leva med länge och njuta av och att det bidrar till en bättre hälsa. Jag hoppas att du som är nyfiken på detta tar steget och provar. Jag tror verkligen att maten i denna kosthållning kommer att förgyller dina stunder i köket!

Och vill du ha ännu mer keto har vi ju nu både vår vanliga ketokurs som finns i 2, 4, 6 och 12 veckor samt vår helt nya Grön keto som är en kurs med samma koncept men där recepten har en stark betoning på grönsaker utan att vara helt vegetarisk. Läs mer om Grön keto här!