porträtt Susanne Lind

Susanne har gått ner över 35 kilo med Ulrikas Kickstart!

Susanne, 56 år kände att hon behövde göra en hälsoförändring i livet för att få möjlighet att ha ett långt liv tillsammans med barn och barnbarn.

Jag har varit mer eller mindre överviktig hela mitt liv men något hände runt årsskiftet 2017/2018. Kanske insåg jag att övervikten var ett hot mot min framtida hälsa och min möjlighet till ett långt härligt liv med barn och barnbarn. Jag började med att läsa Ulrikas böcker, började dricka smoothies och att använda andra matrecept lite smått. Successivt övergick jag till antiinflammatorisk kost, jag tog bort gluten, socker och mjölkproteiner. Efter att jag köpt min första kurs har det blivit ytterligare två till och jag har tappat 35 kilo.

 

Susannes 4 framgångsfaktorer:

  1. Låt det ta tid. Prova dig fram och ändra ditt liv och din kost lite successivt. Det passade och hjälpte i alla fall mig att på lång sikt verkligen hitta ett nytt sätt att leva på mer hållbart och inte känna det som att jag bantade.
  2. Stöd från familjen. Min make har varit delaktig och engagerad vilket har gjort hela resan både roligare och enklare.
  3. Var flexibel. Jag har använt kurserna som grund, men anpassat dem till mitt liv och min vardag – det är inte alltid det går att följa veckoschemat slaviskt, utan genom att prioriterat efter hur veckan ser ut har jag på lång sikt kunnat leva mer hälsosamt men ändå varit en trevlig gäst på middagar och restaurangbesök utan för mycket krångel och anpassningar.90/10 regeln har fungerat bra för mig.
  4. Hitta en metod som passar dig. Vi har övergått till 16:8 som grund i vår vardag och vi trivs jättebra med det, längtar inte efter frukost – inte ens på hotell. Vi längtar varje morgon till vårt ingefär/citron-vatten, vilket jag trodde skulle vara jättesvårt.

 

Susanne har gått kurserna Kom igång med en bättre tarmflora, 800 kalorier och Höst-Turbo.

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!